- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár #40 üzenetére
HJa, igen, live rendszeren. egyszer mókolok vele egy sort, hogy sikerüljön, aztán meg kezdhetem előröl? Persze.
Ettől lustább vagyok. Inkább egyből élesben telepítem, oszt csókolom. Ha már van használható "vasam" hozzá.
(#41) Zizi123:
Nem hinném, hogy olyan rossz minőségű lenne az a hifiberry-s megoldás. Láttam én már nagyon egyszerű DAC-okat és alap szintem (amit kb. a Málna képvisel szvsz.) teljesen jó cuccok ezek. Nekem nem lenne gondom ezzel. Meg második rendszernek, konyhába, háttérzenéléshez bőven jó. A csak szóljon valami kategóriába megfelelő a minősége és nem kerül vészesen sokba + legalább saját magának rakhatja össze az ember, akár egy kis dobozkába az egészet. Egy digitális erősítő panellel megtoldva + egy jobb táppal összerakva, már egész jó kis hálózati zenelejátszó + erősítő lenne egyben. Egy dobozban. Feleség tűrő faktor az egekben.
Amúgy amit linkeltél, azt ismerem, hallottam is, hifis-, házimozis topikokban "kis kínai" néven fut és meglepően jó hangminősége van potom pénzért.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Mezga Aladár #40 üzenetére
Az SPDIF tenyleg jo otlet. Akkor mar csak az USB DAC tapjat kell megoldanom valami hazi barkacs jelleggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest