- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ngtx
aktív tag
Mai napon megérkezett a tok a kamerához!
Kereken 4 hét és 2 nap alatt!
De minden tökéletes szóval megérte várni!apple user
-
590227
aktív tag
Ma jött meg a kameránk: Z23L=ECM-386722 Megjelent az autós kamera is,elég húzós áron(Kinában 13000 FT KÖRÜLI ÁRON LEHETETT ELŐRENDELNI)Xiaomi Yi Smart Car DVR 2.7 Inch
-
bakonyip95
tag
Hidd el, hogy jobban jársz, ha állítasz, fotózol és megnézed gépen. Hdmi-n nem fogod látni az apró részleteket. Én is azzal kezdtem egy jókora plazma tv-n, de végül csak a fotózgatás maradt, mert azt h szép éles legyen minden része távolra azt nem fogod látni tv-n csak ha képen ránagyítgatsz!
-
havri1
félisten
-
-Rolika-
senior tag
A mai nap megjött végre az én kamerám is. Viszont frissiteni akartam a FW-t és nem sikerült. Addig eljutott, hogy letöltötte, de amikor installálni akarta akkor valami üzenetet irt ki kinai nyelven. Ti, hogy csináltátok meg?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
-Rolika-
senior tag
Észrevettem egy olyan dolgot, hogy a bluetooth távirányitóval lőtt képek és inditott felvételek közül hiányzik jópár darab. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
-
-Rolika-
senior tag
válasz bakonyip95 #2659 üzenetére
Igen. Bőven 50% felett, de ha igy lenne akkor is gáz lenne. Snowboardozáshoz vettem és közben nem fogom azt figyelni, hogy 50% felett van e az aksi.
-
590227
aktív tag
-
johnsmithnex
tag
Sziasztok!
Ma jött meg nekem is a kamera.
Gearbestről rendeltem 62 USD.Segítségeteket kérném.
Mire figyeljek használat közben? Mik a hibák? Hogyan lehet ezeket kiküszöbölni?
Moddolás, szerelés, minden érdekel szoftveresen, hardveresen.Az összefoglalóba jó lenne ha minden ilyen infót összegyűjtenénk, hogy a friss tulajoknak legyen mit olvasni
Köszönöm előre is.
-
XP NINJA
őstag
Ma kipróbáltam az olcsó aliexpresses mountot.
Csináltam egy videót.Előtte teszteltem, szoba ablakán fél órát simán elvolt. Nincs még vizálló tokom, igy anélkül raktam fel, kicsit erős a hang .
A fókuszra van valakinek tippje, hogy lehetne jól belőni átlagos használatra? Még nem nyúltam hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz XP NINJA #2663 üzenetére
Nagyon közelire fókuszál, selfie-nek tökéletes. Ha megnézed, ahogy állsz ki a garázsból, ott a házaknál jól látható, homályos, az előtte pár centire lévő üveg meg tűéles.
Mire szeretnéd használni, attól függ. Én állítanék ha ilyen lenne, nekem inkább az az 5-50m a fontos, hogy éles legyen.
Z23L?[ Szerkesztve ]
havri
-
590227
aktív tag
-
zarew
senior tag
-
zoli1026
csendes tag
válasz XP NINJA #2663 üzenetére
Nézz róla videókat,ha nincs akkor szerezz be ragasztópisztolyt meg mini hdmi átalakítót vagy kábelt. Nem kerülnek sokba és f.aszán be lehet lőni. Én egy órát szórakoztam vele,ezerszer végigpróbáltam különböző tárgyakon hogyan a legélesebb és sokkal jobb lett. Akartam közben felvételt csinálni róla csak lemerült közben a telóm. A mikrofont is csináld meg,nekem az is zörgőtt,sistergett,most meg full jó.
[ Szerkesztve ]
-
Ngtx
aktív tag
Valaki linkelne egy kábelt amivel be lehet lőni? Lehetőleg EU raktárból.
apple user
-
johnsmithnex
tag
Első tapasztalatok a kamerával.
Gearbestről rendeltem kb 18000ft volt.
23l verzió
Kezdésnek a mikrofon és a kamerafix megtörtént.
Androidos appal frissítettem. Elsőre frissült. Utána valamiért nem akart csatlakozni, ha csatlakozott akkor nem volt élőkép. Ez már megjavult magától.
Képek és videók minőségével én megvagyok elégedve.
Ennyi pénzért ez istenkirály.Rendeltem hozzá UV szűrős lencsét. Más használ hozzá vagy nincs értelme?
Tetszenek a xiaomi cuccok. Van egy power bankom is, de egy ideje már elgondolkoztam, hogy egy MI 4c telót is vegyek csak a B20-as LTE hiánya nem tetszik.
Egyéb dolgok érdekelnének még, hogy miket lehet még kihozni belőle...
Milyen kiegészítőket érdemes venni hozzá? -
XP NINJA
őstag
válasz johnsmithnex #2678 üzenetére
Én a feljebb emlitett car mountot ajánlom Új videót is csináltam jobb fókusszal. [link]
UV szűrő engem is érdekel hogy megéri-e
18ezer? +vám, vagy hogy jött össze?
[ Szerkesztve ]
-
johnsmithnex
tag
Ami még tetszik az ez
Time-lapse videókhoz nagyon jó cucc -
johnsmithnex
tag
ezen az oldalon van egy-két jó infó
-
tvamos
nagyúr
válasz bakonyip95 #2654 üzenetére
Hát igen, jól jönne egy focus peaking. Bele tehetnék az app-ba.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
szepsuti
aktív tag
válasz johnsmithnex #2683 üzenetére
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30066725/
Alternatíva a time-lapse cucchoz. Ugyan az a kettő. Én annyit csináltam hogy leragasztottam benne a csengető mechanikát és úgy nem csörög idegesítően.
Ráragasztasz egy tappancsot és meg is vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Ngtx
aktív tag
Ma érkezett! Ha érdekel akkor KLIKK
apple user
-
_Mephisto
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Yi-t, most 5 napon belül lenne szükségem rá... Kínából sok idő a gearbest.com-on, de olcsó, itthon viszont aranyárban van, bár rögtön...
Mit gondoltok, honnan tudok gyorsan és olcsón szerezni??? Használtan is érdekelne, vagy bérelni, vármi, 1 hétig használnám, beszélni szeretnék rá.
Előre is köszönöm!
-
_Mephisto
csendes tag
válasz GoldhandRent #2691 üzenetére
Köszönöm, de sajnos ez kb. a magyar ár: 29.000 Ft. Kínából kb. 18.000 Ft, ami azért nem kis különbség.
-
pengonorbert
tag
válasz _Mephisto #2692 üzenetére
Ahogy írtam is a #2640-es hozzászólásomban.
XiaoMi-Yi-Z23
Banggood EU raktárból.
(22.000 HUF) (3-5 nap)[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
válasz pengonorbert #2695 üzenetére
out of stock
Nekem van egy zsír új eladóm. 23.000 a vége, Pesten átvehető, Z23L, múlt hét csütörtökön jött meg. Ha érdekel dobj egy privit.
[ Szerkesztve ]
-
vidra1221
tag
Tudnátok olyan oldalt ajánlani ahol nyers felvételeket lehet találni. Próbálkoztam a google-n de nem igen jártam sikerrel. Agyalok egy ilyen kütyün de elriaszt az a bizonyos fókusz probléma amit itt a fórumban taglalnak. Ha megveszek egy új dolgot akkor nem azzal akarom kezdeni, hogy szétbontom a cuccot. Egyébként biztos visszajutott a gyártóhoz ez a probléma, nem értem miért nem tesz ellene. Vajon várható-e a közel jövőben új modell?
-
Ngtx
aktív tag
Szerencsés vagyok ha én megúsztam mindenféle Áfát Vámot meg minden szart.
18.600ft-ér jött Kínából.apple user
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik