- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz schawo #14507 üzenetére
Nekem egy fehér ledes 1A bánta, magamon felejtettem zuhanyozásnál. Onnantól hülyéskedett, kikapcsolgat, töltést nem veszi, kocogtatva-ütögetve-fél napig töltőn hagyva néha elkapja, fel is tölt. Aztán van hogy pár órát bírja, van hogy 2 napot, aztán elnémul, de nem merülés, mert volt hogy fél órával előtte még 95%-on állt az akku, és ha utána egyszer elkapja a töltést akkor onnan is folytatja. Biztos hogy beázás volt az oka, mert előtte tökéletes volt, de vízbe soha nem került, max kézmosás vagy hasonló fröcsit kapott amit kibírt.
Nem mondom hogy ez üzemszerű állapot, de máshonnan is hallottam hogy szór a minősége az összeszerelésnek, én ha nem muszáj, nem vinném víz alá attól függetlenül, hogy volt akié kibírta. Esetleg még új korában rögtön, aztán ha gond van akkor kicseréltetni garanciában. Bár az enyém is gyanús hogy az öregedés miatt lett tömítetlen, nem úgy sikerült a ragasztás hogy a száradáskor is vízzáró maradjon.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Z Flip 5 tokok és fóliák
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Érintő ceruza,Adonit Dash 4! IOS, Android compatible!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest