- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Mivel mindenen is futnia kell, kompromisszumot kell kötni. De tény hogy nem a bevilágítás a legnagyobb erőssége. A LOD viszont rendben van.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Moby
addikt
válasz Döglött Róka #73351 üzenetére
Egy rakat játék ettől lényegesen jobban néz ki, és szintén elfut "valahogy" mindenen. Hovatovább a Gears is elfut mindenen. Egyáltalán nem rosszul.
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #73347 üzenetére
Titanfall, Destiny, DooM, Killzone, Borderlands.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Norb79
őstag
Gears meg halo esetén is jönnek mindig ezek a viszonyítási pontok, hogy miért nem ilyen, miért nem olyan, és valójában nekem meg az a meglátásom, hogy ezek azért szórakoztatóak (direkt nem a jó kifejezést használom, mert az már túl szubjektív!), mert ilyen easy to learn, hard to master cuccok, és olyanok amilyenek és nem olyanok, mint más cuccok. Ha vki mást keres játszon mással. Ezeket meg ne bántsák.
Mindkettőben a maga stílusában van egy szög egyszerűség, ami mégis ad egy stabil alapot arra, hogy kibontakozzon az egyéni kreativitás. Megadja a környezetet annak, hogy ha vki bemondja, hogy “lemeleeztem egy huntert legendaryn”, akkor az kurvanagy sztori legyen akkor is ha nem mond hozzá fél órás körítést, hogy pontosan mi meg hogy volt, és enélkül is tudja minden halo player, hogy “az szép baleset lehetett baszki”.
Plusz mellé a coop kampány élmény, ami iszonyat közösségépítő.
Engem kicsit a “hőskor” (99-2004) mmo-ira emlékeztet az egész, amikor még egyéni ötlettel többet tudtál befolyásolni a játékon, mint gearrel, abilityvel vagy akármivel.
Azt megértem, hogy vkit ez nem szív be, de hogy átlagos lenne? Nemhinném. -
echterion
nagyúr
"...hát ez annyira ergya, hogy csak azért nem felháborító, mert kvázi ingyen van."
Meg is válaszoltad, miért nem csapott oa Phil az asztalra. Ez így ennyiért sztem pont megfelelő, ha hiperszuper graf meg minden lenne és elkérnék érte a 60 dodót, akkor meg az ájna egy másik rétegnek. Nincs olyan megoldás, ami mindenkinek jó.
-
Moby
addikt
válasz echterion #73355 üzenetére
A FH5-nek meg lehet engedni, hogy mocsokjól nézzen ki gamepassben, a geraseknek meg lehet engedni, hogy mocsokjól nézzen gamepassben, megelőlegezem, hogy a hellblade2-nek is meg fogják engedni, mindenkinek szabad, a 343-nak nem szabad, mert akkor drága lenne...
Ez szerecsenmosdatás Ez egy kutyaütő banda. Ami nem jó, nem rossz, ez egy helyzet, amivel semmit nem akar kezdeni Phil, ahogy az ábra mutatja. Hogy mé', az azért nagy kérdés. Megnézem a Destinyt artban, minőségben, mindenben, és rendesen sírok, hogy miként kerültek ezek a majmok a helyükre.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Sokba kerülne "brandben" még két évig polírozni, hogy jól nézzen ki, mikor már egy éve meg kellett volna jelennie. Majd patchelik, gondolom, ami nagyon kilóg...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
darkstreet89
tag
válasz l.skywalker #73350 üzenetére
Köszi a választ, akkor meglesem.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Norb79 #73354 üzenetére
Egyszer régen half life 2-ben gravigunnal-radiátorral fejbelőttem egy haveromat, utána ő a pulserifle gömbjével úgy semmisített meg, hogy amikor respawnoltam, akkor is meghaltam még egyszer, konkrétan soha nem fogjuk elfelejteni azokat az időket. Mondjuk akkor azért nagyon más volt-legalábbis az én esetemben - a videojáték-valóvilág arány(a valóság javára) most nem is tudom van-e olyan 10-20 éves aki nem játszik nagyon-nagyon sokat valamilyen gépen.
Szóval csak azt akartam mondani, hogy én már öreg vagyok, de nagyon megértem azt amit írtál, hogy ez a "lemeleeztem egy huntert legendaryn" mekkora jó élmény lehetett. Ezért is megértem, hogy a HALO miért olyan jó játék sok embernek (nekem nem).A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Döglött Róka #73363 üzenetére
Inkább eddig nem voltak, most az Infinite kampánynál ez változott nagyot. Egyértelműen nem a mély személyre szabás volt a cél mondjuk, hanem a sandboxot támogatják majd az itteni képességek, fejlesztések.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #73363 üzenetére
És még te írod nekem, hogy butaságot írok... Jézusom.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hombre[EU]
veterán
-
echterion
nagyúr
Én nem mosdatok senkit, ez tény, ingyenesen játszik most vele mindenki, a többit meg lehet venni pénzért is. Inkább tűnik erőltetett fikázásnak az, amit írsz.
Plusz, egy éve már csúsztatták, nyilván nem vehették el tőlük, mert az további csúszásokat eredményezne, ergo a helyzetből kell kihozniuk a legtöbbet. És azért a grafika még mindig másodlagos a játékélmény mellett. Lehet rajta puffogni, de akinek a grafika az első, az vegyen PC-t és nézzen CG filmeket rajta, ne akarjon játszani, pláne konzolon.
FH5 instabil, crash-el, bughalmaz, mégis rekordokat öntöget játékosszám tekintetében. Amíg a játékosok így döntenek a pénztárcájukkal, addig ne várjunk gyökeres változásokat.l.skywalker: ez a lényeg
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Nem tudom miért vàrsz hiperszuperrealisztikus grafikàt a Halotól. A jàték nem lesz jobb tőle.
Nem tudom mennyien maradtak a Bungie-ból a 343i csapatàban, de csak ennyire képesek sajnos.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
frankdelgado
őstag
válasz hombre[EU] #73367 üzenetére
A Halo a fanoknak készült, ez vitathatatlan. Én maradok a 19-es COD MW-nél. A cslók már továbbáltak az új részekre . Érdekes, hogy pont a codot szídják, h eszetlen lövölde, de HALO multihoz képest egy taktikai shooter . Ugrálok, fél tár az ellenbe, majd kézitusával befejezem -ha közben le nem durrant más. A fortnájton edzett gyermekem kente-vágta a témát. Nem mondom, h rossz ez, meglesz a helye, a kampányt is várom (főleg, h szórhassam a rózsaszínű buborékokat). Szóval még egyszer mondom, nem rossz ez, meg nem is toltam vele túl sokat....
-
l.skywalker
Topikgazda
Mindenki nyugodjon le, aki nem tud, annak ajánlom a Genital Jousting c. játékot
Genital Jousting 18+
Sajnos konzolra még nem jelent meg, pedig karácsonyra sorsolnék egy copy-tNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
RangerFox
veterán
válasz Bad Pritt #73362 üzenetére
Csak PC-n sem az igazi. Így külsősként arra tudok gondolni, hogy a rossz szempontokat vettek alapul az engine tervezésekor, és a scalelhetőség kimerül annyiban, hogy elfut gyengébb hardveren is. A DF videója megmosolyogtatott, kb. erről szól "Hát ez elég csúnya, de azért szeretjük a Halot". Inkább csak kiábrándító, hogy az MS zászlóshajója ennyit tudott felmutatni. Főleg a Forzához képest. Vagy a pár évvel ezelőtti játékokhoz (Destiny 2, Doom Eternal) képest. Vagy azokhoz a stúdiókhoz képest, akik minden kiadott játékukkal kvázi új mérföldkövet állítanak be a real time rendering, meg kb minden téren. És ez nem indokolható annyival, hogy ez csak egy GamePass-es cím. És ezt persze függetlenül a sztoritól meg a gameplaytől mondom.
-
hombre[EU]
veterán
válasz frankdelgado #73373 üzenetére
én bírom mindkettōt, bár codból inkább csak az infinity ward részeit. teljesen más és én örülök a halonak, legalább valami arena shooter konzolon. felōlem doomból is jöhetne hasonló vagy legalább új quake
Life, Uh, Finds A Way
-
consono
nagyúr
válasz RangerFox #73375 üzenetére
A Destiny 2 még csak csak elmegy összehasonlításnak, de a Doom nem OW, ahhoz szerintem kár hasonlítani. Talán a DF review-ban is szó van róla, hogy a régi SDK-val készült, nem várhatjuk el a FH5 grafikáját... Mondjuk nem is tudom miért okoskodok, valószínűleg ebbe a részbe is csak belenézek, mint a MC Collection-be és fél óra után otthagyom
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
zozika84
őstag
Nekem nincs bajom a grafikával. Végigtolom a történetet, aztán amíg ki nem jön a coop,addig multizok
Mondjuk én a Stalker 2 miatt minden fps játékot pótlékként kezelekPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
vg
addikt
Megkaptam az alpha skip-ahead lehetőséget.
-
frankdelgado
őstag
válasz zozika84 #73379 üzenetére
Yesss , abban lesz multi? Csernobylite megvót má?
Én csak a MW-vel játszottam multiba, a többit nem ismerem, csak a szingliket. A BF1 kihalását követően, az V. nem jött be így kipróbáltam és meg is ragadtam ennél a COD-nál. A BFV leválthatta volna...de nem tette. Inkább az év pofáraesése lett. Ha vannak is aggályaim a HALO-val kapcsolatban, csak a BF-re kell gondolnom és szertefoszlanak.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz frankdelgado #73381 üzenetére
Nem tudni még sajna. Valami koop lehetőséget elbírna a játékmenet, az tuti.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Moby
addikt
válasz Wesder #73371 üzenetére
Elsősorban azért, mert szeretem a szériát. Nem a multiját, azt semmire nem tartom. A kampányt, a sztorit, a világát.
Másodsorban azért, mert annyira ez a széria az xbox identitásjátéka, hogy ezzel teríti be a zászlóshajó dobozát. Ez annyira nyilvánvalóan ambivalens, mint ami most itt megy a topikban, hogy hát a grafika nem számít, meg a játék nem ettől lesz jobb, meg satöbbi. Abban a topikban, ahol szinte csak XSX-ek vannak, és ha voltak is SS-ek, azokat mindenki lecserélte a nagyobb gépre, mertnagyobb a háttértár. A grafika meg mindegy, nem attól lesz jobb a játék.
Na ez az kabaré, nem a fikaEz a játék ettől többre lenne érdemes. Több potenciál van benne, sikeresebbé tehető lenne, méltóbbá kellene válnia arra, hogy ezzel legyen azonosítva az xbox brand. Ehhez ettől magasabb minőség kell, és ez szerintem elvárható lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Mondtam màr hogy nem a Halo-tól kell vàrni az Xbox megvàltàsàtt. (màr ami a grafikàt illeti) Arra ott lesz a Hellblade II, Fable, Gears6.
Én speciel azért cseréltem le az SS-t, mert a Dying Light 1 nem kapott FPSBoost-ot.
Én tovàbbra is azt mondom rà hogy a grafika "Halo-s". Màr az is nagy szó hogy egyàltalàn vàrom a jàtékot és jàtszani is szeretnék vele, mert semmire se tartom a szériàt.
Múltkor oriic rakott be linket egy Story összegzőről, az mondjuk tetszett.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zozika84
őstag
válasz frankdelgado #73381 üzenetére
Valami multi biztos lesz, mert az előrendelői extrák között az is van.
A Chernobylite még nincs meg. Várom a 60 fps patch érkezését( jövőre jön elvileg)PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Roland0224
senior tag
válasz frankdelgado #73373 üzenetére
Sajna nem eléggé tűntek el. Én napi 1 cheaterrel legalább találkozok (gun game, sajna kell a crossplay ps-es haver miatt)
De warzoneba jön az anti cheat elvileg holnap kíváncsian várom.
-
Wesder
félisten
válasz Alexios #73390 üzenetére
Az mikor is jött? Generàció végén. Ha minden igaz, akkor az Infinite utàn nem jön egy darabig új Halo, hanem ez lesz bővítgetve biomokkal meg grafikailag.
Tehàt ha Halo 4-es pàrhuzamot szeretnénk akkor majd nézzük meg milyen lesz generàció végén az Infinite. Amilyen szerencsétlenül lassan dolgozik a 343i, addigra talàn tényleg lesz is belőle valami.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vg
addikt
Nézd meg az insider hub app-ban, hogy tudsz e váltani. Nekem sem írtak semmit, csak megjelent ott az opció. Az app-ban Previews->xbox update preview->manage. Furcsa, hogy ilyen hosszú tagsággal nem kapod meg, én 1 éves, level 9 és 55 survey-t csináltam meg. Meg kétszer írtam nekik hibát, amire kétszer kellett küldeni képernyőmentést külön.
[ Szerkesztve ]
-
Zsinder
aktív tag
válasz Wesder #73386 üzenetére
Miért ne a Halo-tól várja az ember a grafikai megváltást?
Fogyatékosok dolgoznak tán a fejlesztőcsapatban, vagy az évek alatt ez egy lesajnált és lényegtelen franchise lett ami miatt azt kell gondoljam, na itt van az egyik első Microsoft Series játék, ne legyen elvárás, hogy bitang jól nézzen ki? -
Bad Pritt
félisten
válasz Alexios #73390 üzenetére
Cserébe egyszámjegyű volt a framerate sok helyen.
Én valahogy sosem éreztem azt, hogy a Halo, mint franchise grafikai mérföldkő lett volna, a 4 volt az egyetlen, ami a maga idején tényleg nagyon jól nézett ki, de a többi inkább átlagos. Sőt a Reach kifejezetten csúnya volt pár helyen 2010-ben, mégis hatalmas élmény a mai napig.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
veterán
Otherworld teszt is megérkezett.A játékot és a grafikát is pozitívnak értékelte. [link]
Ez alapján a videó alapján nekem is teszik.Néhany helyen a növényzetet látom kidolgozatlannak összecsapottnak, de ez a csúnyától nagyon messze van.Ennél sokkal-sokkal csúnyább játékok is kaptak már pozitív kritikát a grafikájukra számtalan fórumon.[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
válasz frankdelgado #73393 üzenetére
Akkor teszek vele egy próbát
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
jimmy74
őstag
Sziasztok most vettem egy X -et az lenne a kérdésem a hozzá adott HDMI kábel tudja a 4k 120 hz-t szerintetek?
Kibontani nem volt még időm kipróbálni csak eszembe jutott a tv miatt most ...WoT:jimmbo
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest