Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz pzstm #7214 üzenetére

    "van baaaaj..." - Egyetértek, reménykedem egy 450$-os digitálisban és egy 500$-os lemezesben, de szerintem valószínűbb, hogy kapunk egy 500$-os digitálist és egy 550-600$-os lemezest (mondjuk nekem mind1, mert szvsz az első évben nem veszek se ps5-öt, se Xs x/s-t). Amúgy azon gondolkodtam, hogy ezt a leaket nem direkt csinálta-e az MS, kiszivárgott az S és az X ára is, de csak előbbi lett megerősítve, lehet az 500$ csak beetetés volt a Sony-nak, mert így már a Sony-nak sincs oka tovább titkolózni, az X árán meg még lehet változtatni ha szükséges (bár mondjuk ezt rögtön cáfolja az, hogy az elképzelhető legalacsonyabb ár szivárgott ki).

    "most már tök jó dolog ugyanis meghajtó nélkül kihozni konzolt, de emlékszünk mikor az MS mondta hogy errefele megy a piac akkor milyen visszhangja volt" - Ahogy arra is emlékszünk, hogy a jelenlegi gen startjakor a zöld oldal szerint mennyire nem számított a konzolok ereje, most meg ugye itt vannak a legerősebbek mert az a lényeg (de ugyan ez volt a cloud gaming-el is)... egyik oldalnak sem erőssége az emlékezés. Egyébként ott leginkább a boltok kavartak be, lásd gamestop, pedig (sajnos vagy nem sajnos) egyértelműen ez a jövő, lásd pc-s világ, ott már a lemezen sokszor csak egy steam kliens van.

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák