Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz Patrick76496 #9555 üzenetére

    Igen, arra gondoltam, én meg inkább a déli oldalt (alsó) "szeretem" rajta, ha már muszáj menni azon a szutyok térképen.
    Malinovka: ezek igazak, én már el se megyek a hegyre, mert felesleges, a csapat jó része megáll valahol lent (már ha nem a bázison dekkol) és végignézi, ahogy szétszednek. Ha arty is van, akkor pláne nem megyek a hegy környékére sem. Jut eszembe, megint kezdenek szaporodni a tüzérek, már megint általános a 2-3 arty/oldal/csata, de tegnap már volt két 5-5 arty-s csatám is...mindez megspékelve a TD-kel egy nyílt pályán nem túl kellemes.
    Tegnap kifelejtettem a Dragon Ridge 2-t, azaz Sacred Valley-t, na az talán most a legrosszabb térkép számomra, még az új orosz is jobb.

    Taragas: ez így van, tegnap 4 lövésem pattant az O268 aljáról T34-gyel, szépen mutatta a koma, gondosan céloztam, mert töltött és mégis...el volt döntve, hogy márpedig barátom ezt te ma nem ütöd át. Leo PTA lövése pattant a T71 seggéről...ő meg szépen megfordult és kicsipkézett, mert tudta, hogy 10s-ig töltök...irgalmatlan Istenverése az a tank is. Sikerült is tegnap egy kemény 30%-os win rate-et produkálni, ami kb. a WOT-os pályafutásom legrosszabb napja, de mindenképpen dobogós. Hétvégén 60% fölött voltam mindkét napon...én nem változtam, a tankjaim se nagyon, akkor mi????

    [ Szerkesztve ]

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák