Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yofej75

    aktív tag

    válasz jr1994 #49913 üzenetére

    55k+ meccs alapján valószínűleg nagy tapasztalattal rendelkezel amit igyekszem tiszteletben tartani :K A nagy minta is sorsolásalapú és a MM pont azt nem veszi figyelembe, hogy milyen szintű játékosok kerülnek egy csapatba illetve egymással szembe. Ebből én azt a következtetést vonom le, hogy a meccsek végkimenetelében a MM-en kívül más nem játszik szerepet. Ezzel nem azt írom, hogy ha egy csapat tele van kezdőkkel akkor az a csapat biztosan veszít csak annyit, hogy a csata eredményéhez mindenkinek szükséges valamit hozzátennie.

    Ha mindenki jobban játszik, mint az ellenfél akkor valószínűleg nyer a csapat, ha mindenki rosszabbul akkor nagy eséllyel veszít és ha "csak" 14 játékos gyengébb ám a tizenötödik a tuti gamer attól a csapat vélhetően ugyanúgy veszíteni fog, nem? (Nem hiszek a 14-15 killes youtube videokban, az nagyon szélsőséges sorsolás vagy pl. gyakorló pályán megrendezett "harc" eredménye lehet)

    Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

Új hozzászólás Aktív témák