Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nos köszönöm a tagság megtisztelő érdeklődését irányomban de azért néhány dologban szeretném felhomályosítani az "okosokat".

    Kedves Flayer! Köszömön, hogy nem akarsz kötekedni és csak a "tudományos kíváncsiság" vezet de, hogy miért takarom ki a nickem azt nem mondom el.... mint Cucuska2 is megjegyezte ha valakinek annyira csikarja az oldalát kinyomozhatja! Egyébként te tényleg úgy gondolod, hogy a wotos nickem az egyenlő "önmagammal"? Nos, korántsem. Bingisz! Megtisztelsz, irányomban tanusított (bár roppant pontatlan) érdeklődésedet de el kell mondjam az eddigi (több már biztos nem lesz) accok száma is kb. a negyede az általad említettnek! Diegho! Tisztelem játéktudásodat, kár, hogy egyéb emberi tulajdonságaid ennek nyomába sem érnek! Nem szégyenlem a nickem és ahogy megjegyezted ez egy játék! Baromira nem lényeges számomra, hogy hanyas tierben játszok! Ami nem megy nem erőltetem. Van amivel jó vagyok (közepes a te értékrendedben) van amivel siralmas. Az utóbbiakat szívfájdalom nélkül ott hagyom, és új ágat kezdek. Többek között ezért is tartok még mindig (húúú de szégyenletes!) csak 6. tiernél!
    Tomi0703! Örülj, hogy neked jobb a statod. (kinek is fontos itt a stat???) Az utána odabiggyesztett böffenetedet viszont kikérem magamnak! "Persze, tudom... a balfasz csapattársak mindig" Gyanírtom, hogy az itt említett userek mindegyike többször szidta a csapattársait mint én. Egy időben tényleg sokat panaszkodtam de ezek túlnyomó többsége a játék szerkezetével, rendszerével volt kapcsolatban!

    ...Bingisz: ...bocsánat, lányos zavaromban rosszúl számoltam, inkább az ötöde mint a negyede......

    [ Szerkesztve ]

    Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák