- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz attila9988 #14335 üzenetére
Múltkor került a kezembe egy 2002-es újság, ahol éppen azt firtatták, hogy az XP szép, meg jó, meg minden, de kinek is fog ez kelleni? Merthogy a.) a játékok 5-15%-kal lassabbak b.) erősebb hardware kell alá c.) driverproblémák vannak d.) az új szolgáltatások nagytöbbsége felesleges e.) szoftvertámogatottsága nem kielégítő. f.) kellenek majd az update-ek és service pack-ok.
Mindig ugyanaz a nóta.
Sectumsempra - For Enemies
-
Thrawn
félisten
Elolvastam.
Kár volt...Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
MODERÁTOR
Ez mind szép és jó, ami a cikbe van, de mit várnak ha pl azt mondja a microsoft, h astala vista, aztán csinál egy xp se-t, belerakva a vista jo dolgait, h akkor annak elég lesz majd egy p2-es gép, 4-5 éves hw cuccokal és mindenki boldog lesz? És azt se nagyon hinném, hogy a win7-nek kisebb követelménye lesz mint a vistáé..
Szvsz egy mai gépen gond nélkül fut a vista, az más kérdés h a vállalatoknak nincs pénze rá, de ez mért is az ms hibája?
Nomeg nincs pénz az emberkék továbbképzésére..hm..akkor ne legyenek fejlesztések és maradjunk a win 3.1-nél...
Érdekes egy cikk szerintem..Everybody lies.
-
haxy27
aktív tag
Az a cikk egy akkora baromság. Én még emlékszem a Win98 ra és a Millenniumra is és nekem speciál megváltás volt A WinME. Na persze ugyan iyg voltam az XP esetében is. A vista kicsit más tészta vannak benne idegesitő dolgok de csak azért mert mást kaptam mint amire számítottam. PL: Egy tool nevű progit kellet volna bele rakni és abból lehetett volna be álltani mindent aztán jócakaát de hát nem is tudom az ms-nek ez mért nem jutott eszébe.
De mondjuk jobban megvagyok elégedve vele mint ano WinXP vel voltam. De végülis mindegy mert az emberek 90% fél mindentöl ami új. (Persze ez csak az én véleményem)A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest