- Mobil flották
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jah'rakal
csendes tag
Hi!
Vettem 4gb ramot feltettem a vista 64bit-es verzióját.
Első próbálkozásra 3gb-ot látott bios és így a windows is.Vissza bios és memory remapping-ot enabledre állítva már látja a 4gb ramot a bios és a vista is!
Viszont furcsa mert igaz, hogy a windows task manager totalnak 4gb-ot ír ki de Cachedre 2-től 2,5-öt free-re pedig ennek alapján 1gb-tól 500mb-ig.ez akárhogy is számolom még mindig csak 3 gb!
Miért nem használjaa maradék 1gb-ot?Látja a rendszer de szerintem nem használja.
Ötlet?Érdekes jelenség még a remapping elött a windows update 2-szer is lehalt telepítés közben,kékhalál és közben psychical memory-t kezdte el pörgetni,aztán restart.Ramokat megcserélve a foglalatban és a bisoban a Remmappinget bekapcsolva többet ilyet nem csinált.Lehet ram hiba?vagy csak 64 bites rendszer szarakodott esetleg a remapping hiánya miatt csinálta ezt,vagy tényleg a foglalatban voltak felcserélve ramok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest