- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Haho, bemasolom ide is, amit az x1950pro Topicban irtam, hatha itt talalok valaszt...
"Van egy kerdesem, inyenceknek valo. De elöször a konfig: e4300@2,8Hz, 4gb DDR2-800, Asus P5B, Sapphire x1950pro. Es a legjobb: Vista x64
Elöre megkerek mindenkit, hogy mellözze az olyasfajta valaszokat, mint "ugy kell neked, minek hasznalsz Vista-t", vagy "majd a SP666 utan talan en is valtok majd Vistara", köszi!
A gondom: Antialiasing+Game-ek. Tudom hasznalni a jatekok menüjeben az Antialiasing-ot, de a monitor gyakran atvalt (PL. Loki, GUN, Quake Wars, COJ, ) 60Hz-es kepfrissitesre AA engedelyezesenel. A FEAR es a Guid Wars ugyanakkor (csak hogy ket peldat emlitsek) gond nelkül megy. Probaltam mar az egeszet megkerülni azzal, hogy CCC-ben allitom az AA-t, de akkor vagy nem alkalmazza a jatekban, vagy ugyanugy atvalt 60 HZ-re. Minden honapban frissitem a drivert, miutan teljesen eltakaritottam az elözö maradekat driver cleaner-el... Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest