- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz negyedes #3437 üzenetére
Ugyan ezt nálunk január közepén vagy február elején is bedobják. Hirtelen jott a tél. Tavaly azt mondta polgármesterünk a február végi 20 centis hóesés után, hogy nem takarítják, úgyis elolvad március 15-ig. És úgy lett. Hát nem igaza volt.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gzbotii
nagyúr
válasz negyedes #3437 üzenetére
Romani leghidegebb pontjatol 4km lakom (Gyergyoalfalutol) szoval a nallunk a varosban is van hideg meg ho. Most otthon voltam a heten, szerdan havazott kb 10cm...ejjel 2kor setaltam haza es sehol semmi fele hoeltakritas nem volt. Masnap delben megyek autoval, hat...valamit a fobb utakon eltakaritottak, a tobbi meg olvadt. Ma hajnaban 5kor megye a voantra, akkorat havazott az ejjel (ugy 15cm, szoval most simman van 20cm ho) a legfobb utvonalakon is allig tudott menni a taxi. Az allmoashoz meg egy kis utcan erkeztunk, ahol persze semmi nyom nem volt. Csoda, hogy nem akadtunk fel a hoban.
Szoval, kritiakan aluli a dolog...Gyergyoszentmikloson, ahol ritka tel, ha nincs bar 30-40cm ho es nem keszulnek fel ilyenre. De persze az idojaras elorejelzest senki nem nezi. Es senkinek nem "lehet" ejjel felkelni, me bazz 20cm ho van az uton es nem lehet kozledeni!
Szerk.: most irta egy haver, hogy 50cm ho van Gyergyoban. Szep en meg megyek vissza Kolozsvarra
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- PlayStation 5
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest