- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Balathruin #51401 üzenetére
De ezek szuksegesek az altalam felhozotthoz is, nem?
Everybody lies.
-
Lall
veterán
Hosszas fejtörés után megvettem a már emlegetett Dell-t. [link] Mondom nem gáz az a felbontás (olcsóbb, mint a Surface, nekem munkára elég) a mostani gépem is ilyen felbontással megy, elvagyok vele. Megvettem, leküldik és HD.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
viewdetails
addikt
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Lall
veterán
Dehogy zavar. Pont, hogy az volt az ellenérv, hogy nem FHD felbontása van. Azt hiszem btudos is írta, hogy ratyi a felbontás. Csak poen, hogy még fel is hívtam őket (vekengtem rajta), hogy biztos ez a felbontás? Utánanéznek, visszahívnak, mondják, hogy biztos, erre leküldik FHD-val.
Crytec210: Jaja, stimmel.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Oppenheimer
nagyúr
MKBHD mindennapi telefonja a Oneplus One! 0:45-nél.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Воланд
titán
juhu, mar csak egyet kell aludni!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
tailor
őstag
-
-
tailor
őstag
válasz Воланд #51421 üzenetére
Anyám, borogass! A Microsoftot ismerve nem változtatnak ezek semmit a megjelenésen... De, hogy ezt sehol, senki nem vetette fel egyetlen brainstormingon sem? Hogy hiába a sok belefektetett know-how, ha a kinézet egy 95'-ös bucsu (=redneck vurstli, csak hogy ők is értsék) benyomását kelti? Baszki...
#51424: Ámen!
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz tailor #51423 üzenetére
mar a ket publikus tp build kozott is valtozott az ikonset. ebbol meg nyar kozepe, vege fele lesz rtm, szoval en meg annyira nem aggodok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
nagyúr
válasz Bogyó bá' #51419 üzenetére
Leszámítva azt, hogy már a Win8 is érezhetően gyorsabb volt ugyanolyan konfiguráción, és kevésbé szemetel tapasztalataim szerint.
Plusz az *.iso kezelés iszonyatosan hiányzott, mikor legutóbb Win7 elé kerültem, Szóval szép dolog, hogy a Win7 tökéletes, de akinél nem létszükséglet a lekerekített ablak és az Aero, annak a classic shell jelenlétével sokkal jobb választás a 8.1, feltéve persze, hogy a megfelelő driverek megvannak.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
negyedes
addikt
van itt valakineke fitness trackerje?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Oppenheimer
nagyúr
hol lehet jó casual blézert venni max 30k-ért?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #51430 üzenetére
Férfiember nem hord blézert, tudtad?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
viewdetails
addikt
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #51434 üzenetére
Azért minden legendának ne dőlj be.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #51436 üzenetére
Milyen menőmanómacsóterminátor ez, Guitar Hero settel.
-
Glenda
addikt
Héjhéj, nem bántjuk a kövér kopaszokat
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
savoo
addikt
Nekem a blézerről mindig a lézer jut eszembe, már asszony is úgy hívja őket.
-
kolosanyi
veterán
Akkor kilógok a sorból, mint általában...
-
Balathruin
veterán
Túléltem a bombariadót és végre hazafelé haladok.
-
kolosanyi
veterán
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz gzbotii #51449 üzenetére
Amikor az öreg Benke Feri bácsi ezt mondta (Isten nyugosztalja, októberben halt meg 82 évesen), még sehol nem volt Instagram, és a digitális fotózás is még csak a kezdeteknél járt.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest