- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Alexios #3852 üzenetére
Tudod voltak olyan tárgyak az életemben, aminél totális boldogság töltött el akkor, amikor fél ponttal meglett a kettes...
ilyen volt a szilárdságtan, mérés, menedzsment ismeretek, gazdaságtan II, finommechanika, elektrotechnika, stb.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
amanoba
őstag
öccse', mi hiszti megy a mai sonys hír topicjában..mondjuk megértem, eddig mindenki a frissítésre verte a mellét, most pedig egy lett a többi androidos gyártó közül.
#3855 adam014: vártam én is az igehirdetést, de majd 70 hozzászólás után sem történt meg..MÉG!
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Lall
veterán
-
btudos
nagyúr
válasz Alexios #3859 üzenetére
Jó az a Razr HD, csak ahogy a Moto, úgy a kiszemelt készülék sem jeleskedik európai forgalmazókban Egyébként én is beteg gyerek vagyok, egy Razr i-t megnéznék, az rohadtul érdekel. (elsősorban az x86 vs. Android miatt, másrészt meg azért mert kurva jól néz ki )
Lalll: Ahol jooker82 vagy tzsolesz nem jelenik meg fényezni az LG-t, abba topikba nem érdemes benézni. Ha még mrlujoak (Sony) is ott van, akkor az már egy esti film helyett is megteszi, ha meg RaveForce (Samsung) is beköszön, akkor megtaláltuk a kánaánt
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
amanoba
őstag
elég szégyen ez a motora nézve! sőt ha jól tudom többen is vannak..
#3859 adam014: én oda vagyok a telefonjaikért hardver, dizájn és anyaghasználat szempontjából a kedvencem...csak hát a szoftver nem az igazi. (bár olyan ez nálam kicsit, mint a wp, elnézem a hibáit, mindig vissza-visszatérek, még ha tudom, hogy szenvedés is lesz a vége)
-
Alexios
veterán
zte blade-röl se feledkezzünk meg, ha már ilyen beszélö neve van
-
balcsida
senior tag
Én meg majdnem Defy-t vettem
-
philoxenia
MODERÁTOR
Empóriára még bejelentkezhetek?
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #3874 üzenetére
azt én írtam, hogy ha nem lesz wp, akkor azt veszek magamnak
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Lall
veterán
válasz philoxenia #3876 üzenetére
Persze, mert anyósod egyből bootloadert cserélt, mert fel akart tenni valami mókolt CM romot, hogy még jobban lássa a betüket.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
balcsida
senior tag
Na, holnap sztrájkolunk a suliba. Meg én infóórán kántörsztrájkolok. Faja nap lesz a holnapi.
-
btudos
nagyúr
válasz balcsida #3888 üzenetére
Csak érteném mi köze van a középiskoláknak a felsőoktatási problémákhoz...
adam014: MINKET érint. De nem a középiskolákat. Nem az iskolában kell sztrájkolni meg tüntetni, ki kell menni az utcára, az egyetemekre, a Kossuth térre. Nem az iskolai mindennapokat kell megnehezíteni, mert a középiskolák legalább akkora szarban vannak mint a felsőoktatás, és nem tudnak mit tenni a vézősökért, akkor sem ha sztrájkolunk. (Igen, engem is felb@sz hogy hetekkel a felvételi jelentkezés előtt azt se tudom lesz-e felsőoktatás jövőre, de ettől még nem ez a megfelelő mód az ellenállásra.)
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz Alexios #3892 üzenetére
Késő van már Nem akartam elhinni, hogy egymás után két évben is ugyanazt játszák el, hogy hetekkel a felvételi jelentkezés előtt átvariálják a keretszámokat, borítva ezzel minden emberi számítást, de sikerült. Minket, az idei végzősöket még durvábban megszivattak mint a tavalyiakat, ráadásul most fogalmunk sincs mi lesz
-
amanoba
őstag
no, én ezeken elég jót mosolyogtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs