- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
Baratnomre varva olvasgatom az egyik szolgaltato oldalan a 8x szolo velemenyeket. A masodik legertekeltebb comment az az hogy antivirust kell ra tenni!!!! meghogy nem tudja temazni.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
Star trek - into darkness. kicsit csalodas.....
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
http://play-dune.com/
ha valaki nosztalgiázna picit
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
gzbotii
nagyúr
http://m.technet.hu/cikk/401880
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
-
Lall
veterán
Biztos hogy lehet, viszont azok a multik nyomorékok az eladók semmit nem tudnak. Nálunk (Debrecen) van egy fasza Elzett bolt, ahova jómultkorában bementem és elkezdtem magyarázi a pasinak, hogy mi tört ki az ablakunkból és kb., hogy néz ki. Erre fogta előkapott a fiókból egy ugyan olyat amit kézzel lábbal magyaráztam. Ez az? Szóval valami erre szakosodott boltban szerint nagyobb sikerrel jársz.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gzbotii
nagyúr
válasz mukibuci #3467 üzenetére
En nem tom ezek a multik mennyire tamogatjak az alkatresz biznict
Szeritnem inkabb ilyen kissebb barkacs meg epitkezesi cikkeket arulo uzletben keresd..tapasztalataim szerint ott ertenek is hozza az eladok, nem csak jol all rajtuk a polo es szepen mosolyognakWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Evel az uj avatarral egesz maskepp viszonyulok a hsz-eidhez
Mindent amit leirsz eloszor komolyan veszem..mint ezt is...aztan jott le az ironia.
Nemhiba..egy idos, szivarazo ember aki meg bolcsnek is nez kiWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
En soha sem ertettem, miert ilyen morcos/kotekedos ez a PH!Nagyur Lenry , de most rajottem.. Balde 1 mellett..ki lehet keszulve
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
Majdnem két hétig nem fúrkálta a falat a szomszéd, olyan zavaró csend volt folyamatosan. De végre megint fúr. Visszaköltözött az életembe a stabilitás érzése, na meg azé, hogy letépjem a fejét és a tüdejébe hányjak.
-
MODERÁTOR
Mobilarena.hu
A mai MobilarenaTV-adás rendhagyó módon délután négykor kezdődik, a műsorban a Windows Phone 8S by HTC fog szerepelni. Addig is jöhetnek a kérdések, popcornt bekészíteni!lehet készülni, a popcorn meg tuti kelleni fog, de a fórumba utána
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
-
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #3488 üzenetére
De csak Kanadába és Usákokba szálítják vagy rosszul értelmezem? Egy fekete aluminium keretest beújítanék, amúgy is órabuzi vagyok. De az órát akár le is hagyhatjuk.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Nem tudom, nekem kobaltkék van.
Faszom kivan, hogy a link gomb nem működik Win8-on explorer alatt és mindig be kell váltanom asztalra.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
WP8-on se működik Tudom, nem vígasztal...
mukibuci: Kék szemhez szőke haj jár
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gzbotii
nagyúr
Szem es haj temahoz: voros csajok valamiert iszonyu dogosek, nem? Akrcsak a sotet fekete es a szoke, de ezek kevesbe
(#3500) Lalll: Szeritnem kek szem-szoke haj, zold szem - barna haj
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest