- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Satya kivalo eloado, de ezen a csajon nagyon latszik, hogy tizszer elprobalta a tukor elott...
iPaddal demoznak, nem semmi. Es igen, kijott az Office for iPad.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
Jok ezek a cuccok, jo az irany. Es ez az irany Ballmerrel indult, kar, hogy nem kapja meg erte a creditet.
while (!sleep) sheep++;
-
Воланд
titán
válasz dejaris #33267 üzenetére
szerintem csillio free app tudja a dokumentumok megjeleniteset. kiprobalni az ingyenes tortenettel pont a lenyeget nem tudod.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz dejaris #33270 üzenetére
most akkor magyarazzuk meg, hogy miert jo az ms sajat megoldasa, ami a sajat felhojebe illeszkedik es a sajat dokumentumformatumait lehet veluk normalisan szerkeszteni/megosztani?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
nagyúr
válasz dejaris #33276 üzenetére
A könyvírással nincs baj, tiszta szöveg megjelenítésével egyik dokumentumszerkesztőnek sincs gondja, mindegyik ott akad le, ha valami olyat kell helyesen megjeleníteni, ami egy átlagfelhasználó számára már nem annyira triviális (pl. kommentek, grafikonok).
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
-
polonic
félisten
Belegondolva egyaltalan nem rossz ajanlat ez az office 365 elofizetes.
-
btudos
nagyúr
válasz mukibuci #33291 üzenetére
Basszus, kifizetem a szoftver árát, ezt követően a szoftver 5 gépre telepíthető. Le van írva a szerződésben, hogy csak és kizárólag saját használatú gépre telepíthetem, különben beköp az NSA és dádá lesz, vagy mi?
-
Rimuru
veterán
Szép estét!
Előre is elnézést kérek, de ide írok szakmait mert több válaszra számítok mint a Win8 topicban. Teljesen kiirtottam a start menüt (shift del, all user-ből), nem gondoltam hogy ennyi minden ott lesz (pl. csempés felületen a link az asztalra). Ezért most nem működik minden tökéletesen, valahol egy ilyen default profi megtalálható? (A windowsos defaultban nincs benne)
Másik kérdés a PATH váltózóval kapcsolatos. Gondolom a run ezt nézni, hogy lehet (kényelmesen/gyorsan) megcsinálni hogy minden alkalmazáshoz tartozó path meglegyen?
Ez csak amolyan bónusz, válaszra se méltattak.
Vigyázat, csalok!
-
btudos
nagyúr
válasz gzbotii #33295 üzenetére
Jogviszonyért jár az ingyen Win, ott értem a kikötést, egy centet sem fizet érte.
Látszik, hogy sose néztem home user szemszögből az O365-öt, rendesen tud játszani a licenszekkel a MS, Enterprise vonalon egyszerűbb a dolog
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Rimuru #33297 üzenetére
GUI nem kapcsolható ki Windowson, mert nem is működne nélküle. Milyen jó, hogy pár hete pont figyeltem oprén.
A PATH-osra nem tudok módszert. Nem is értem miért nem kerülnek be a PATH-ra az appok telepítéskor.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
nagyúr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest