- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
félisten
Na ennyit tud a 4G-m: [link]
Szomorú vagyok.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #24590 üzenetére
Az aki szeretne vele fizetni, mint irtad. Egyebkent 5 perc se leszedni es atverni vele, mivel csak 'fotozva' ellenorzi.
-
legiaap
félisten
válasz gzbotii #24618 üzenetére
Hát szerintem is, ahhoz képest hogy Londonban meg tud 40-60 mega letöltést is állítólag. Van persze az én szolgáltatómnál gyorsabb 4G-s szolgáltató, de nekik meg nincs lefedettségük ahol melózok és így napközben senki sem tud elérni. Szóval ez van. Majd még mérek máshol is próbaképp.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
negyedes
addikt
-
Lall
veterán
Fórumok » Lokál » Windows Phone fikázók OFF topikja
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
saiyajin
senior tag
Távol álljon tőlem, hogy az eladót gúnyoljam vagy ilyesmi, de az a telefonra felhelyezett fólia hát nem semmi: [link]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
catroot
veterán
Ppppéntek!!!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
Hoppá mit találtam a Parks and Recreation-ben.
gzbotii: nálam se sokkal jobb a helyzet .
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
catroot
veterán
Ez milyen beteg már?!
(aki érti, érti...)
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
-
Lall
veterán
Nos, elkezdtem nézni (Boardwalk Empire) és több, mint jól kezdett. Viszont, mivel nincs magyar szinkronnal, ezért feliratra "kényszerültem". Utólag annyit mondok, jó nagy ökör voltam, mikor nem eredeti nyelven kezdtem el nézni az egészet. Kurvajó...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
batai15
félisten
Mit szóljak? Nekem 5 mega 600k\sec..
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
legiaap
félisten
Árulom a Touch 5-omat odaírtam, hogy Júliusban vettem 1 év garival erre megkérdezik akkor még mennyi van hátra, meg a következő kérdés, hogy milyen szolgáltatós.
És az ilyen emberek, hogy tudnak életben maradni komolyan?!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
válasz negyedes #24620 üzenetére
Nálam már kétszer előfordult, mióta iOS7 van fent. iOS6-al pont ugyanennyiszer fordult elő, de nem két hét, hanem egy év alatt....
Lallll: nekem semmire nincs időm mostanság, de igyekszem megnézni az új részeket...
catroot: ez a japó lover csaj félelmetes.... Ezek a kannák bakker...
legiaap: gyere be az arcképszerkesztőbe.... Ott nézd meg hányan nem tudnak olvasni....
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Lall
veterán
Uhhh, arcképszerkesztő topik nagyon komoly. Vinnyogok a röhögéstől néha. Valamelyik nap egy mikulásnak öltöztetett kulát (szart) akart az egyik iqhuszar avatarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest