- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz blackmajesty #15199 üzenetére
Ahogy itt mondjak, Szekely ember akkor iszik ha: orome van, banata van, s csak ugy
(#15198) pushalias:
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Lall
veterán
balcsida? (Tényleg a világ legnagyobb gecije vagyok )
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
catroot
veterán
Valaki írja már le, hogy hogy lehet megcsinálni W8 alatt, hogy Xboxon tudjak (wifin keresztül) filmet streamelni a pc-ről?
Megőrjít a WMC. Egyszerűen nem hajlandó megnyitni semmilyen filmet boxon.
(a megosztott képekkel nincs gond)
W7 alatt ment, most nem.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
Hogy érted? Egyszerűen nincs stream. Elkezdené betölteni, kb. egy perc után jön, hogy:
"A Windows Media Center nem találja a megadott fájlt. Győződjön meg róla. hogy helyesen van beírva az elérési útvonal. Ha helyesen van megadva, akkor a fájl nem létezik a megadott helyen, vagy a tárolásra használt számítógép nincs bekapcsolva."
-
catroot
veterán
Ja, persze, akkor ment simán.
PC-n beállítottam a WMC-ben, hogy milyen mappákat figyeljen. Boxon pedig leszedtem a WMC appját.
Ha boxról indítom, akkor látom is a megosztott mappákat, de valamiért nem akarja a filmeket lejátszani.
szerk.:
most hozzáadtam egy másik partíción lévő mappát, tudok tallózni is a konzolon, de ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
Lall
veterán
Halkan, meghunyászkodva és félve kérdezem. Melyik a jobb ajánlat?
Nokia Lumia 820 / 94.990 Ft
Sony Xperia SP / 89.990 Ft
Ez amúgy a Telenor legkisebb számlás csomagjában (XS) a két telefonra az ajánlat.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
törölt tag
Szerintem a lumia.
Más. Ma volt szerencsém a telenyomornál megvizsgálni élőben a 620at. Hát nembántam meg hogy a 820 lett véve a t-mobtol
Hol lehet egyébként rá szilikon tokot kapni. Mert ma voltam bent a Szolnoki szakkszervízben de ott csak fóliát tudtak adni,a tokra azt mondták hogy csak rendelésre lehet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz xperiasigi #15217 üzenetére
Meg azért hardver szempontjábol is szerintem,főleg hogy min 2 évig ez a teló marad
Kamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 80528 Ft
Kezdőrészlet: 3920 Ft
Törlesztések:
24 X 3192 F[ Szerkesztve ]
-
xperiasigi
őstag
válasz #35202114 #15218 üzenetére
akkor végkép.. nekem szeptemberig kell kibírnom eddig...aztán októberbe veszem az új csúcs nokiát
a hardver mivel wp igy elég nekem ez most...az úgy egész korrekt..
csak hát két évig megkötöttek az nm jó..
xperia z topicban olvastam hogy vett a skac egy z-t 2 évre havi 20ezres törlesztéssel és 1hétre rá betört a kijelzője..és persze biztositást b*szott kötni..[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
törölt tag
válasz xperiasigi #15219 üzenetére
Ez van,ezt kell szeretni. Mondjuk az hogy betört az erősen az ő bénaságát mutatja. Volt jópár telefonom,de egyiknek se tört be a kijelzője.
-
-
Lall
veterán
válasz catroot #15222 üzenetére
Én is azért kérdeztem rá, mert szerintem is jobb ajánlat a Sony és az sem mellékes, hogy eszméletlen szép
(szvsz). Igen, az OS egyéni preferencia.Most komolyan. Ti mennyire vagytok elégettek a kis kukarobival? Mik a bosszantó hibák? (merülés, laggolás ilyesmikre gondolok)
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Most, hogy nézem, szerintem is mocsok szép.
Jobban is tetszik, mint a T...
Őszintén? Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. ICS-el jött, azzal nem volt semmi problémám, azóta itt a JB.
Ráadásul az SP JB-el jön eleve.
Annyi bajom van a telefonnal, hogy merül. Más (pl. laggolás) nagyon nincs. Bár, a gyári launcher-el előfordult (vicc, de a JB alatt jött elő) apró reccenés, ezt orvosoltam a Nova launcher-el, ami hozza a wp-szintjét.
A legtöbb dolog meg droidon is megvan (gondolok itt a skydrive-ra, xbox smartglass-ra, stb.), van FB integráció is. Ez persze azért nagyon nem ugyanolyan, mint wp esetén, ez hiányzik is.
Szóval szó, ami szó én megvagyok vele elégedve. Nagyon nem is akarok a wp8-hoz visszatérni. Nem mondom, hogy nem fogok már wp-s telefont venni. De még várok vele.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz xperiasigi #15224 üzenetére
Xperia S hardvere elég távol áll az Xperia SP hardverétől. Snapdragon S3 vs legerősebb 2 magos Snapdragon S4 (Adreno 320-al). Az SP vagy kétszer olyan erős.
Én mindenképp a Sonyt választanám Lalll helyében a Nokia helyett.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Lall
veterán
válasz gzbotii #15227 üzenetére
Nem döntök, csak elmélkedem, mert most jött be a Telenorhoz, aztán utánanézve a dolognak jobb ajánlatnak tűnik. De elég távoli a vásárlás, addig még sok víz lefolyik a Volgán.
Érdekes amúgy, hogy nincs teszt a MA!-n.
Ismétlem, nem választok semmit a kérdés csak költői. Szvsz elég korrektül belőtte az árat a Sony és arra voltam kíváncsi ti is így látjátok, gondoljátok -é?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Magok szama es orajel nem minden
SP erosebb es ujabb HWWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
törölt tag
Nekem a defy volt GG. 1 nagyobb karcot kivéve nem volt semmilyen probléma a kilyelzővel. Igaz az usb meg a jagdugó takarót a gyerek lerágta
-
MODERÁTOR
Én nem bántam meg a váltást. Igaz nem WP folyamatosság, de legalább minden megy, és mindenből van választék, nem az, hogy van egy, aztán az se jó.
Nekem kb ugyan úgy merül mint a Trophy, ugyan olyan használattal.
Ami engem zavar, az az, hogy a RAM-ot nem kezeli olyan jól, mint a WP. Böngészéstől ha elfogy, utána kilépésnél újratölti a launchert(Apex van fent sok widget-el) vagy másik progit, ha abba lépsz vissza. Pár pillanat, de azért zavaró. De annyira nem, hogy emiatt visszasírjam a WP-t. Működik, teszi a dolgát, amiért van, és ezért engem nem kárpótol, hogy a WP meg folyamatos. FB chat, böngészés, zene, rss olvasás ha az előbb említett kisebb döcögőkkel is de lazán megvan munkából hazafele.
Meg mondjuk nálam laposabb a vas, mint SP-ben, ez még csak kétmagos S3-as Snapdragon, meg ICS.
Hiányzik a Wp felülete, de majd ha az MS észhez tér, és meghallgatja a felhasználói visszajelzéseket, és a 2013-ban alap dolgokért nem kell rimánkodni, akkor esetleg visszaváltok.
Everybody lies.
-
dejaris
addikt
Gyerekek, ez a WinMo eszmeltlen
-
gzbotii
nagyúr
válasz dejaris #15241 üzenetére
Egyszer nyomkodtam egy Samu C6625-ot, WM6.1-el, mar akkor "lenyugozott"
Bar, ha Karacsonyra meg nem veszik elollem, az lett volna az elso okostelom.mas: azert vicces, hogy az Xperia S alul teljesit a GXI mellet benchmarkban.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
tybsen
addikt
Na pont kapcsolodik a temahoz.. nezelodtem ma megint telefonokat.. szomoru, hogy semmi olyan nincs, amit szivesen megvennek.
Valami olyan cucc lenne jo, ami 4,7-5" korul ios vagy wp folyamatossaggal androidos testreszabhatosagot es ertesitesi rendszert meg jo multitaskingot biztosit viszonylag jo anyaghasznalattal es eros akkuval. Nekem a nexus 4 sem wp vagy ios folyamatossag, egyszeruen pl. a kepeket sem ugy nagyitja, ha hozzaerek, mint egy ios vagy wp. Vagy weboldalak bongeszesnel. Ez nagyon hianyzik.
Nyilvan ilyen ios-wp-android kombo nincs, ugyhogy a meglevok kozul kellene valasztani, valahogy, ami a legjobban megfelel a specifikacioknak, mert most a regi galaxy s-sel nyomom es mindig csak eltolom a vasarlast, de a 4" nagyon kicsi.
Note 2 - a leginkabb megfelelo a meret miatt, csak draga es nem tetszik a keszulekhaz meg ugye nem olyan gyorsak az update-ek
Nexus 4 - szep es jo, frissitesek, stb.... de egyreszt LG, masreszt az uveg keszulekhazat nem merem bevallalni. Nem akarok folyton ezen aggodni, hogy leejtem es vege.. Meg az akksija is melegszik erosen.
S3 - akar meg is felelne, feketeben eleg jol nez ki, de 1 GB ram keves... meg annyira zongoralakk
LG4X - arban jo, de korabban volt nekem es nagyon melegedett, meg a frissiteseket is el lehet felejteni
Note 1 - mivel sokat bongeszek, ez meginkabb tetszik a keparany miatt, regen volt is nekem, az ara is OK lett idokozben, de hardver mar nem aktualis es frissitesek se lesznek mar... meg akadozik, ahogy nezegettem
S4 - a kezdoara miatt szoba se johet jelenleg
Iphone 5 - a kis kijelzo miatt eleve kiesik
Lumia 820/720/920 - a rendszer hianyossagai miatt nem akarom bevallalni mert csak kinlodnek vele, bar a gordulekenysege nagyon tetszik tovabbra is, ahogyan az animaciok is meg minden. Plusz a kijelzomeret sem a legjobb.
Samsung Ativ S - hianyoznanak a nokia szolgaltatasai, raadasul ugye a wp minden elonye es hatranya is itt van, elony a mersekelt arEs akkor hab a tortan, hogy majusban google i/o, ki tudja mi jon, addig nem is lenne szerintem erdemes keszuleket venni. Meg a nokia is akar valamit majusban. Aztan juniusban allitolag uj ios, az is erdekes lehet (bar nem hiszem, hogy szamomra megfeleloen nagy meretu kijelzos keszulek jonne). Utana meg szeptemberben a note 3.
Mi a fenet csinaljak szerintetek? A leginkabb logikus dontes szerintem a nexus 4 lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Leginkabb az uveg keszulekhaz zavar. Multkor lattam egy sracot betort nexus-sal telefonalni, de masnak is tort szet mar a forumban, forumokban. Egyreszt ez.
Masreszt pedig az a wp/ios folyamatossag hianyzik, amit irtam, pl. bongeszoben vagy kepek nagyitasanal. Peldaul wp-n vagy ios-on ha hozzaersz a kephez vagy a weboldalhoz, egyszerre mozog a kep/az oldal az ujjaiddal. Androidon mindig kesik es ez barmennyire hulyeseg, engem nagyon zavar. A memoriakartya hianya es a cserelhetetlen akksi sem feltetlenul jo dolog, de igazabol annyira nem erdekel, ugyis elobb avul el, mint ahogy az akksi tonkremenne, gondolom.
Szerk: i5/920/nexus: az i5 kijelzoje tul kicsi es nem tetszik (olyan, mint egy tavkapcsolo szerintem). A 920 pedig szep, de a wp a jelenlegi formajaban az en felhasznaloi szokasaimra, akarmennyire is nem orulok ennek, nem nagyon alkalmas. A 820-nal is folyton lemaradtam valamirol az ertesitesek/whatsapp/skype furcsa mukodese miatt.
(#15249) gzbotii: koszi Neked is a tanacsot, erosen a n4 fele hajlok, megvarom a google i/o-t aztan utana meglatjuk.
(#15251) philoxenia: xperia Z-t neztem, specifikaciok alapjan nekem talaltak ki, de erosen akadozott es a nexus-sal osszehasonlitva sajnos elmaradt a felhasznaloi elmenyben. A topikjaban sem olvastam tul jokat eleinte, bar mar nem kovetem, szoval lehet, hogy be kellene neznem oda is. Egyebkent nagyon tetszik a cucc es a strapabirosaga meg ugy az egesz nagyon bejon.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz tybsen #15245 üzenetére
En egyertelmuen Nexus 4-et mondanek. i5 talan csak a jobb appok miatt. De felbontas es minden masban elmarad a Nexus4 mogott.
920-ban meg, sajnos, a WP hatranyai miatt....LG, de Nexus szoval updatek jonnek majd, ettol nem kell felni es ha van ra garid (szolgaltatotol pl) akkor a nagyobb romlandosagi rata sem kell, hogy zavarjon.
Szerintem:
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest