- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz philoxenia #14302 üzenetére
Wazz ezzel mire betekernék melóba
-
MODERÁTOR
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
-
Lall
veterán
válasz legiaap #14304 üzenetére
Ugyan ez. Lecsutkázhatom magam 0-ra, hajnali hazajövetellel, de legkésőbb fél 9-kor fent vagyok. Viszont oly frissen ébredem saturészegség után is, hogy a barátaim csodaként emlegetnek. Nagyon ritka mikor be kell vennem valamit fejfájásrsa.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gzbotii
nagyúr
Ha virrad, ha nem 10kor en is kelek.
Egy nap 10 sort simman lenyomok, annelkul, hogy masnap beteg lennek. Egy kis gyomoreges amit 2 pohar viz meg egy gyors reggeli hamar potol
Hanyas meg...hat 2 evente egyszer, szep mennyisegu tomenytol, esetleg ha nagyon keverem.
Nehez az egyetemista eletWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Oppenheimer #14314 üzenetére
Hogy birod?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
MODERÁTOR
-
Lall
veterán
válasz Barthezz2 #14318 üzenetére
Egyik legjobb barátom is ilyen fajta. Ha ivott az azt jelenti, hogy a teljes másnapja el van baszva. Egész nap fekszik, alszik, hány. Felváltva. El se tudom képzelni, de nagyon szar lehet. Viszont van egy hátülütője is a dolognak. Bárhova megyünk együtt az biztos, hogy én vezetek haza, persze síri csendben, mert a kocsiban is alszanak. És mivel elég korán kelek, csak téblábolok míg ők fel nem kelnek.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gzbotii
nagyúr
Na ilyen nekem a szobatarsam....megiszik 7 sort es masnap hanyas, fejfajas, alvas, nyoszorges, kinlodas...
Peddig 185cm magas es kemeny kotesu, valamikor boxolt es az uteseket birja. De a shotokat nemWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Win7 es driverekel szivok epp
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz btudos #14323 üzenetére
Lenovo G560L (i3 370M, 2.4GHz, cache 3MB), Intel HD Graphics (), Atheros LAN
Valamiert a wierless driver nem akarja az igazat. Ha fel is telepul 5p mukodik rendesen aztan 10mp mukodik es 10p keresgel(#14324) Oppenheimer: aki infomernokit valaszt, az viselje a kovektezmenyeket
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Nos, ugy nez ki a Win7 kukazodik, de lessz eredeti Win8 -am bar
-
legiaap
félisten
Na most fogom a fejem: [link]
Ennyire lement a színvonal odahaza?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Psychonaut #14329 üzenetére
Na ez most jutott el idáig.
Tököm kivan napiszar is ennyire naprakész?
Ma töltötték fel oda.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
válasz Psychonaut #14329 üzenetére
jah, azota csak jobban sullyedt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pushalias
addikt
Le fogok szokni az F1-ről. Pókerasztalnál már keresnék az ászokat az ingujjában ennek a kis gyökérnek.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz pushalias #14334 üzenetére
Pedig marha jo verseny volt szerintem, reg volt ennyire izgalmas, az hogy elol elment, hat istenem, van az ugy.
Kivancsi lettem volna hogy ha a Lotusok idomeroje nem megy el, akkor mi lett volna...
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Psychonaut
veterán
Szerintem jó verseny volt, reméltem, hogy a Lotusnak bejön a kíméletes gumikezelés, és így is lett. Sajnos a Red Bull-Vettel páros megfoghatatlan volt, de majd legközelebb.
-
MODERÁTOR
válasz pushalias #14334 üzenetére
Hihetetlen hogy neki soha nincs problémája... most már kifejezetten irritál, hogy mindig szerencséje van, mindig kijön neki a lépés. Le a kalappal előtte, mert jó pilóta, de most már sok belőle. Hülye Ferrariból meg pláne elég volt, hogy nincs egy seggfej az egész bandában, aki gondolkodni képes? Kb. 20 mp alatt hátsó szárnyat lehett volna cserélni, de nem.... ők inkább megszivatták a pilótát azzal, hogy újra engedték neki nyitni a DRS-t.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
pushalias
addikt
A soha nincs az túlzás, de hogy fele annyi, mint másnak, az nagyjából stimmel, és ha ez így marad, akkor csak az lesz a változatosság az F1-ben, hogy melyik riválisa éppen miért szív, mint a torkos borz. Jellemző, hogy ha tavaly az idióta Grosjean nem tarolja le Alfonzót, akkor a kis gyík nem lehetett volna bajnok.
(#14335) btudos Nekem meg egyre kevésbé tetszik. Ó, persze, sok az előzés, csak éppen 99%-ban a gumik miatt van. A szar gumik miatt 3 cserék vannak egy 60 körös futamon, és ha csak 3 körrel fiatalabb a gumi, már sima előzés, tehát jóformán mindenki előz legalább kettőt-hármat, ami nonszensz. Kevés volt az előzés? Tessék, itt a ló túlsó oldala. Lassan egy futamon van annyi, mint korábban egy fél idényben, és ez így baromira nem jó.
(#14337) Psychonaut Könnyű úgy megfoghatatlannak lenni, ha körülötted mindenki szív, mint a torkos borz, és aki megelőz, annak utána beragad a DRS-e, és kuka a versenye.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz pushalias #14339 üzenetére
Ez egy ilyen sport. Az nem Vettel a hibája, hogy mások nem tudnak olyan jók lenni, mint a Red Bull. Sem olyan gyorsak, sem olyan jó taktikájuk nincs, stb. Ezekért nem ő a hibás...
Én is szívesebben látnék mást a dobogó tetején (Go Kimi!), de szerintem ez az eredmény megérdemelt.
crey: szerintem volt létjogosultsága annak, hogy Alonso újra megpróbálta a DRS-t. Valószínűleg nem tudták megállapítani, hogy mi a pontos hiba, és megreszkírozták, hátha csak egyszer ragadt be - azzal ugyanis, hogy az egész további versenyen nem használja, BIZTOSAN veszít, míg ezzel LEHET, hogy veszít, de nem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz pushalias #14339 üzenetére
Viszont azt el kell ismerni, hogy a csigazabáló Grosjean ma nagyon szépen, intelligensen és főleg gyorsan közlekedett a pályán, nagyon sokszor látszott hogy tanult a tavalyi baleseteiből.
Ha megnézed, 1-1 kör eltéréssel játszottak végig a gumikkal, Perez, Button, Rosberg, Massa, Hamilton és egy ideig Grosjean nagyon jó csatákat vívtak, legtöbbször a DRS zónától függetlenül a harmadik kanyarban és utána... A mai precíziós világban ha mindenki végigmenne egy kiállással taktika nélkül, mert a gumi úgyis bírja, semmi nem lenne belőle. Most egyenlő feltételekkel mennek a csapatok, és sokkal több múlik a taktikán mint régen. Ez nem feltétlen rossz, ugyanúgy hozzátartozik a versenyhez a boxutca is.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gzbotii
nagyúr
-
pushalias
addikt
válasz Psychonaut #14340 üzenetére
Ez baromság. Idén a Red Bull már nem gyorsabb senkinél.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #14340 üzenetére
Abban a pillanatban, hogy kihívták az jutott az eszembe, hogy lenyomják, végigmegy a gumival ~15 kört, és a kerékcsere előtti utolsó körök környékén kipróbálja(persze pech, ha épp nincs előtte úgy senki), ha megy jó, ha nem megint lenyomják ahogy kiállt. Erre ez az idióta banda a box után az első körben használtatja vele. Hát mi ez? Most így jobb volt? Persze, ha bejön, akkor ok, de mivel ezek szerint fingjuk nem volt, mi volt a gond, erősen benne volt, hogy megint fent akad. Meg is történt, és tessék, 8. hely, és lehetett volna rosszabb is..
Massa kocsijával mi volt az meg passz. Erősen az a gyanúm, hogy a rajt utáni koccanás "elállította" a jobb hátsó futóművét. Így az se volt véletlen, hogy az elején a keménnyel annyit ment, mint a többiek a lágyabbon..
Everybody lies.
-
Psychonaut
veterán
válasz pushalias #14344 üzenetére
Ez a legjobb módszer, mondd azt, hogy baromság, de ellenérveket ne hozz. Láthatóan nagyon jó a versenytempójuk, ezt nem elismerni nagy butaság. Ahogy írtam, én sem nekik drukkolok, de a tényekkel nehéz vitatkozni.
Barthezz2: Innen nagyon könnyű okosnak lenni, valószínűleg ők kiszámolták az esélyeket, és az alapján döntöttek. Szeretem, amikor itt a fórumon mindenki megoldja fotelből a gondokat, legyen a téma a Forma 1, vagy foci, esetleg jégkorong.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #14346 üzenetére
Így van, ez az ország 10 millió Ron Denis és Jean Todt országa, de Barthezznek igaza is van az üggyel kapcsolatban.
Ha körönként kapott volna fél másodpercet - se szívták volna meg ennyire, mint hogy újra ki kellett ballagni a boxba 25 mp-re, hogy lenyomják azt a nyamvadt szárnyat a seggén.
Megjegyzem halkan nekem is ez volt a gondolatom, hogy miért nem akkor próbálgatták, amikor biztosan be is kellett volna jönnie - de ugye miután ezt bizonyítani nem tudom, így nem is példálózok vele.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #14348 üzenetére
Jó, és akkor múltkor kint hagyni ronggyá tört első szárnnyal is jól átgondolt döntés volt?
Én nem mondom, hogy okosabb vagyok náluk, de a Ferrari mostanában(években) elég sokszor bizonyította, hogy bizony tudnak bal***ok lenni. Mondom mindezt Ferrari drukkerként..Szerk.: Ha meg nem jelzett hibát, és mégis fennakadt, és mégis kipróbálták újra egyből, az nem hülyeség? Mert ilyenkor még mindig áll a fenti állításom, hogy ezek szerint fingjuk nem volt mi a baja, ennek ellenére tették, amit. Nem, nem vagyok F1 mérnök, de azért na..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Psychonaut
veterán
válasz Barthezz2 #14349 üzenetére
Lehet, hogy tudnak hülyeségeket csinálni, de úgysem fogjuk soha megtudni, hogy "mi lett volna, ha". És mivel ők a szakértők, nem te (vagy én, vagy akárki itt a fórumon), ezért én nagyobb esélyt látok arra, hogy amiket ők döntenek, jobb döntések, mint amiket mi döntenénk - legnagyobb részben legalábbis.
Ha meg nem jelzett hibát, és mégis fennakadt, és mégis kipróbálták újra egyből, az nem hülyeség?
Nem, sőt, pont az a logikus (értsd: kisebb kockázatú) döntés, hiszen feltételezhető, hogy tökéletesen működik, csak valami véletlen folytán nem záródott vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest