Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
Lehet már sokan kérdezték de én kíváncsi vagyok van e új álláspont.
Szóval a Technical Preview-ról lehet majd frissíteni a végleges verzióra vagy sem? Egy hete raktam újra a gépemen a 8.1-et és nem igazán akarnám felrakni a 10-et úgy hogy nem lehet majd frissíteni hanem előtte vissza kell majd raknom a 8.1-et. Másik kérdésem meg az hogy mindennapi használatra érdemes e felrakni, vagy várjak még inkább vele amíg lesz egy stabilabb verzió?Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok ha nem baj nem akarom végigolvasni az összes hozzászólást.
Lenne két kérdésem
1. Lehet majd frissíteni tp-ről végleges win10-re vagy vissza kell majd hozzá tenni a 8.1-et hogy letudjam szedni a végleges iso-t (frissítésbe nem bízok jobban szeretem a tiszta telepítést.) És mi fog hozzá kelleni, mert mindenfele írnak mindent, de ebben a fórumban jobban bízok.
2. Mennyire jó mindennapos használatra a mostani build? Már szeretném felrakni, de ha még sok a bug akkor még várok inkább pár frissítést.Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Köszi a válaszokat. Ha véletlenül nem lehet tp-ről frissíteni akkor fel se rakom majd csak a véglegest legalább megspórolok egy telepítést.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
hellosztok az évfordulós frissítéshez jött már valami javítás? Mert tegnap újra kellett raknom a rendszert, mert állandóan arra panaszkodott, hogy nem tud allokálni 2 giga ramot, meg megtelt a ram. vlc-n néztem filmet és általában 10-15 perc után dobta a hibát. Volt mikor csak fekete képernyő és nem reagált semmire volt amikor kék halál. Addig míg nincs javítás nem merek semmilyen frissítést felrakni, mert nincs kedvem naponta visszaállni a régi rendszerre. Ja és 8 giga ramom van. ramok hibátlanok vinyó és ssd hibátlan. olvastam máshol, hogy túlmelegszik a proci vagy a vga és azért van a hiba. hőfokok is jók.
A hiba irql_not_less_or_equal volt, újratelepítéssel megszünt, onnan gondolom, hogy az évfordulós frissítés okozta.Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
hellosztok lenne egy olyan gondom, hogy mióta frissített a win10 azóta az összes mkv videófájlom lejátszhatatlan. media player le se játsza őket, vlc meg 6 másodperc után megállítja a filmeket. Nem tudom mit rontottak el ms-ék de jó lenne valami megoldás, mert ez így katasztrófa. Eddig az összes filmem ment normálisan.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Ez az, hogy én se pedig én is dos-al kezdtem, de win7 óta nem használok kodec pakkot, mert elméletileg nincs rá szükség. De vicces, hogy egészen az évfordulós frissítésig nem volt semmi gondom a rendszerrel, de szerintem hétvégén Windows reinstall lesz, de nem szeretnék úgy járni mint az XP-vel amit havonta rakhattam újra, mert egyfolytában kékhalálozott. Igaz itt nem kékhalálozott van hanem más marhaság.
Xiaomi 14
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok lenne egy gondom a legfrissebb winnel. Mégpedig az, hogy nem tudom a tudtára adni, hogy én nem pin kóddal szeretnék bejelentkezni hanem a saját jelszavammal. Telepítéskor kötelező volt a pinkód megadása. Mondom jól van majd kikapcsolom. És itt jön a bajom. Kikapcsoltam és minden egyes bekapcsoláskor erőlteti, hogy állítsak be pin-t, de én nem szeretnék pinnel belépni hanem szeretnék maradni az évek óta megszokott jelszavamnál. Szóval tudtok erre valami megoldást, hogy hol tudnám letiltani az állandó, idegesítő pinkód erőltetését?
Xiaomi 14
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Fujifilm X
- Path of Exile (ARPG)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest