- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, amikor még lehetett w7-ről w10-re ingyen frissíteni kivettem minden diszket a gépemből beraktam egy régi kis lemezt arra telepítettem egy teljesen legális w7-et majd megfrissítettem w10-re. Utána kivettem a diszket a gépből és azóta is egy másik operációs rendszert használok.
Most szeretném használni a w10-et de nem a régi diszken hanem egy új ssd-n mi a legjobb megoldás?
Az úgy működik, hogy berakom az ssd-t a gépembe telepítek rá egy w10-et és akkor a többi hardver elem alapján felismeri, hogy ezen volt egy legális windows, vagy a régi diszkről kell klónozgassam esetleg teljesen más a megoldás? Köszönöm.
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, van egy windows10 aminek a boot lemeze dynamic disk. Aomei partition assistant-al ráböktem, hogy konvertálja basic disk-nek, azt mondta, hogy restart és azóta nem bootol be. Ha oda tudok menni majd a géphez mivel próbálkozzak visszaállítani, gondolom a windows telepítő repairja kevés ehhez, vagy ott el tudom indítani a diskpart-ot és akkor convert basic? Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Chuck Norris
senior tag
válasz King Unique #140636 üzenetére
Köszönöm a választ. Kivettem a diszket a gépből beraktam egy usb tokba és megnéztem egy másik gépen, meg volt minden partíció és már basic-nek mondta szóval a konverzió dynamicról sikerült csak bootolni felejtett el, gyorsan csináltam az eredetileg c-ről egy képfájlt. Telepítőről indítva a Startup repair nem használt, megpróbáltam kiadni kézzel is a BootRec parancsot fixmbr, fixboot, scanos, rebuldbcd kapcsolókkal, a fixmbr-en kívül mind valami hibára ment, variáltam az EFI partícióval, nagyon sokat szívtam vele de sehogy sem sikerült bootolásra bírjam. Volt egy régebbi képfájl az egész diszkről azt, és a csak c-ről készült mentést visszatöltöttem, kész megjavult.
Tanulság; ha van valami a diszken 3rd party programokkal semmiképpen se kezdjük el a partíciókat állogatni de lehetőleg semmivel sem főleg ne a boot lemezen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest