Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Desy

    tag

    válasz jokeph #139084 üzenetére

    Mivel ennyire sokakat érdekel...
    Nagy öröm ez nekem. Tényleg.
    Azonban a lemez új. A csati új/régi és a ram ellenőrzött/másutt is.
    W7 esetében "semmiféle" extra vagy szélsőséges probléma nincs és a W10 rendszeren mutatkozó hibák, hiányosságok és problémák meg sem jelennek.
    Vadi új telepítés... 1 percig nem ment a játék és kifagyott. A háttér élt...de nem lehetett hozzáférni a látatlanság "a kifagyott kép" miatt.
    Nos igaz... azt nem írtam vagy tettem hozzá: Bethesda játék.
    Az Origin, Ubisoft... játék (FarCry, Ghost...) némi túlzással, de mesésen fut.

    Szóval az olyan mint a Fallout vagy Skyrim (64) megöli a W10 masinát.
    Az efféle "bűvölet" hardver hiba vagy szoftver? Esetleg: használó?!

    Persze... tisztában vagyok avval, hogy újra be kéne fektetni egy - két milliót. De én nem miniszteri fizetésből tengődök szédítő marhaságokat beszélve és elképesztő hülyeségeket csinálva mások kárára és terhére... Mindazonáltal látom a sok kék összefüggésű véleményt és visszajelzést is. A megoldást viszont nem látom. W10 esetében a videokártya szoftver sem képes jól teljesíteni... ha a gyártottól van. A legtöbb estben szinte alig fut. A W10 saját töltése és telepítése legalább megteszi a hatást annak ellenére, hogy azt írja... ELAVULT. Majd az internetes bohócság a friss verziót követelve.... nyafog és csikorgatja a fogait. Tényleg. Melyik ujjamat harapjam meg?
    A gépnek nincs semmi baja hogyha nem használt. Ez tény.
    Ha igen... akkor jönnek a problémák. Tv bámuláshoz és zenehallgatáshoz nem kell számológép. A cucc komoly machinációkhoz összetett feladatok futtatásához kell. Egy szerkesztői feladathoz fölösleges új hatalmas teljesítményt venni csak azért, mert az modern. Az én gépen szinte sohasem megy 35% fölé. ha igen... az olyannyira ritka esemény... mint a holdraszállás.

    Egyedül azt tudom, amit megtapasztalok és nem többet.
    A mások segítsége meg... nettó 10e-rel indul... aztán kiderül, hogy semmire nem jut vele mivel minden teszten átmegy és semmiféle hiba nem tárható fel.
    A legtöbb tesztet amit más is megtehet végignyomtam és semmi. A szoftveres összeakadás lehetősége meg szinte kizárható hiszen a rendszer önmagát tisztogatja és tarja rendbe... Elvileg.

    A W7 nem tesz ennyit a használóéért. Az csak dolgozik mint egy igásló. :R

    Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....

Új hozzászólás Aktív témák