Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz Celtis #1228 üzenetére

    Készülék mellett van egy 20-25 nyelvű papír garanciáról, aminek a szövege:

    Korlátozott jótállás
    A WD garantálja, hogy a termék normál használat esetén az alábbiakban meghatározott időtartamig anyag- és gyártási hibától mentes, és megfelel a WD termék műszaki leírásának. A korlátozott jótállás
    időtartama az országtól függ, amelyben a terméket vásárolta. A korlátozott jótállás időtartama 2 év az észak-, dél- és közép-amerikai régióban, 2 év Európában, a közel-keleti és az afrikai régióban, és 2 év a délkelet-ázsiai régióban, hacsak a törvény másképp elő nem írja. A korlátozott jótállás időtartama a vásárlás dátumától kezdődik, amely a vásárlást bizonyító nyugtán szerepel. A WD bővített jótállási szolgáltatásokat bocsáthat rendelkezésre, amelyek megvásárolhatók. A WD nem vállal felelősséget a termékkel kapcsolatban, ha a WD megállapítja, hogy a terméket a WD-től eltulajdonították, vagy a feltételezett hiba a) nincs jelen, b) ésszerű körülmények között nem javítható ki a termék a WD általi átvétel előtti sérülése miatt, illetve c) a hibát nem rendeltetésszerű használat, helytelen telepítés, módosítás (beleértve a címkék eltávolítását vagy olvashatatlanná tételét, a külső burkolatok felnyitását vagy eltávolítását, kivéve ha a termék korlátozottan a felhasználó által szervizelhető termékek listájában szerepel, és a módosítások az érvényes utasítások hatályán belül esnek, és amelyek megtalálhatók a http://support.wd.com weboldalon), baleset vagy helytelen kezelés okozta akkor, amikor a termék nem a WD birtokában volt. A fenti korlátozások tárgyaként az Ön kizárólagos jótállása a fent meghatározott jótállási időtartam alatt és a WD döntése alapján, a termék javítására és azzal egyenértékű vagy jobb termék cseréjére érvényes. A WD által biztosított jótállás a javított vagy cserélt termékekre az eredeti jótállásból fennmaradó ideig vagy a termék javításától vagy cseréjétől számított kilencven (90) napig érvényes – amelyik a hosszabb időtartam.
    A jelen jótállás a WD kizárólagos jótállása, és kizárólag az új termékként értékesített termékekre vonatkozik.
    A jelen jótállás helyettesít a) minden egyéb kifejezett, vélelmezett vagy jogszabály által előírt jótállást vagy jogorvoslatot, beleértve, de erre nem korlátozva, az értékesíthetőségre vagy bizonyos célra való alkalmasságra vonatkozó vélelmezett jótállást, és b) a WD elutasít bármilyen és minden a károkkal kapcsolatos felelősségét, beleértve, de arra nem korlátozva, a balesetből, annak következményeiből eredő vagy különleges károkat, vagy pénzügyi veszteséget, nyereségvesztést vagy felmerülő költségeket, vagy a termék megvásárlásával, használatával vagy teljesítményével kapcsolatos adatvesztést, még akkor is, ha a WD az ilyen jellegű károk lehetőségére figyelmeztetett. Az Egyesült Államokban néhány államban nem lehetséges a balesetből vagy abból eredő károkért történő felelősségvállalás korlátozása vagy elutasítása, ezért a fenti korlátozások azokban az államokban nem érvényesek. Ez a jótállás Önt meghatározott törvényi jogokkal ruházza fel, illetve Ön rendelkezhet egyéb jogokkal is, amelyek az adott államtól függően eltérők lehetnek.

    Lényeg:
    ésszerű körülmények között nem javítható ki a termék a WD általi átvétel előtti sérülése miatt
    Azaz ha szétlapítod vagy leejted és amiatt ripityára törik.

    külső burkolatok felnyitását vagy eltávolítását
    Ha leszeded a burkot, és eltörik valami, pl 4ből az egyik pöcök, vagy feszegetés hatására a ház megreped. Na most ami érdekes, hogy én kaptam engedélyt rá, és telefonon is megvan a felvétel, hogy azt mondja a support, hogy igen, akkor mi van? :)

    helytelen telepítés, módosítás -> És ez a lényeg, ez az SSH.
    Ha amiatt megy tönkre, mert rosszul telepítettél valamit, példának okáért My Book Live egy FW upgrade után a Transmission telepítése következtében brickelődött.

    WD elutasít bármilyen és minden a károkkal kapcsolatos felelősségét
    Ha elveszik minden adatod, így jártál, és nem indíthatsz jogi eljárást a WD-vel szemben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák