- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
-
picstike
tag
oké müxik le kellett törölni és vissza
-
boty1x
csendes tag
letötöltem a sys.txt-t, és már nem indul újra. elkezd betölteni
initializing warning data-nál megáll
-
Aneus
csendes tag
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy az okos fejemmel ki akartam próbálni, hogy milyen az amikor a windows-ban jelszóval levédem a kütyümet. Beírtam a jelszót, megerősítettem, majd újra indítottam a készüléket. És itt kezdődött a gond! Megvan a jelszó helye, ahová be kellene írni, de nem add hozzá billentyűzetet! Fogalmam sincs, hogy hogy lehetne (ha lehet egyáltalán) elővenni! Az új gépemet lényegében most dobhatom a kukába?
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Wayteq x850-et.
Szeretnék még venni bele egy memóriakártyát. A felhasználói kézikönyvben (ami szerintem egy rakás ...) nem említik, hogy pontosan milyen memóriakártyát lehet berakni, csak annyit, hogy microSD.Az lenne a kérdésem, hogy van-e kapacitáskorlát (pl 4GB-os belemegy-e és felismeri-e)?
Illetve mi a különbség a mikroSD, miniSD és a mikroSDHC kártyák között?
Mindegy melyiket veszem hozzá?Kösz!
-
kmiki20
senior tag
Sziasztok,
Adott egy WaytecQ 850-es. A kezdő képernyőnél megfagy a gép. Aksi kivesz, visszatesz nem jött be. A resetet hiába nyomkodom. Ha számítógépre kötöm akkor se történik semmi. Valakinek esetleg ötlet?!
Köszi, Miki
-
kmiki20
senior tag
válasz kishoris #175 üzenetére
Karácsonykor lett véve, azóta dobozában pihent (nem is volt bekapcsolva). Holnap egy viszonylag hosszú útra mennénk, gdoltam előveszem. Bekapcsoltam, de a képen túl nem lép. Kivettem az aksit, visszatettem, reseteltem, de semmi. Memória kártya nincs hozzá.
Próbáltam számítógépre kötni, a zöld led pirosra vált, de semmi se történik (se az XP, se a W7 nem ismeri fel, egyik se érzékel új hardwert. Már próbáltam árnyékolt usb kábellel is, de nem hozott eredményt).
Bekapcsolva hagyom, hátha reggelre magához tér, vagy legalább lemerül.
Párszor megcsináltam, h aksi kivesz visszatesz:
- a legtöbb esetben fekete képernyő, vagy autós kép
-párszor kiírta kék háttérnél a főbb hardweres paramétereit a készüléknek (de nem lépett tovább)
- egyszer kék háttér sárga (vagy fehér betűk) új firmware-t kért (de nem lépett sehová)
- egyszer bejutottam a menübe, de ott amint a beállítások menüre klikkeltem azonnal megfagyott az egész.Több nem jut eszembe
[ Szerkesztve ]
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet a készülékbe új pio pontokat felvenni?
http://www.poiplaza.com/index.php?p=suppapp
Szóval az érdekel, hogy milyen kiterjesztésű fájlokat és pontosan hova kell másolni a fenti linkről?
(pl. wifi pontok.)@kmiki20:
Szerintem szervízben nézesd meg amíg garanciális.[ Szerkesztve ]
-
kishoris
tag
válasz gabor128 #177 üzenetére
Ha kicsit tovább klikkelsz az oldalon akkor a kérdésedre megtalálod a választ is.
iGO8
Sygickmiki20
Érdekes amiket írsz, de sajnos érdemben nem tudok segíteni!
Mindenképpen vedd fel a szervizzel a kapcsolatot, én eddig csak telefonon beszéltem velük (igaz nem szervizes dolgok miatt), de nagyon normálisnak és segítőkésznek bizonyult az ember a vonal másik végén.[ Szerkesztve ]
-
gabor128
aktív tag
válasz kishoris #178 üzenetére
Köszi a választ. (IGO8)
A linkelt részt én is megtaláltam, de nem teljesen úgy van nálam ahogy ott le van írvva.
Az elérési út: igo8/content/userdata/POI.
Nekem nincs userdata az elérési útban (mondjuk ez mellékes). Viszont a POI mappában nekem országra lebontva vannak poi fájlok pl Hungary.poi - gondolom ez tartalmazza a progiban levő poi pontokat. Ezen kívül más fájl nincs a mapában!!!
Az oldalon pedig mindenféle *.kml, *.txt, *asc, stb fájlokat lehet letölteni, de nem tudom, hogy ezek közül melyiket kezeli a kütyü, hogy pontosan hova kell bemásolni, és hogy esetleg át kell-e konvertálni. Nem tudom melyik formátum van PNA-ra és melyik PDA-ra.A traffipax-nak van külön egy speedcam könyvtár ahova be kellett rakni. Azt megnéztem, az ikonokat kirakja, de élesben még nem teszteltem. Ez a speedcam egy külön tészta.
-
gabor128
aktív tag
-
kishoris
tag
válasz gabor128 #181 üzenetére
Amit először létrehoztál mappát az a jó vagyis a igo8/content/userdata/POI. Ebbe tedd bele a kicsomagolt kml fájlokat.
Indítsd újra a navit, majd a Kezelés menü alatt a POI-ra klikk, így beléptél a POI-kezelés menübe. Itt megkeresed az általad betett dolgokat (én próbaképpen megcsináltam a WiFi free-vel) és a szerkesztés gomb megnyomásával aktiválhatod a POI láthatóságát. Tutira megy, most zongoráztam végig a saját kütyümön. -
gabor128
aktív tag
válasz kishoris #182 üzenetére
Hali,
Próbálgattam, de nem látja. Az eredetileg benne levő poi-kat be- illetve ki tudom kapcsolgatni, de az így utólag hozzáadottakat nem.
Nem lehet, hogy a sys.txt-ben meg kellene adni az elérési utat?Nekem jelenleg ennyi van benne:
;[folders]
;app="Storage Card/iGO8"[interface]
skin="ui_igo8" -
kishoris
tag
válasz gabor128 #183 üzenetére
Tehát létrehoztál egy poi mappát a content/userdata alatt. Ebbe beletetted a kicsomagolt kml fájlokat. Kütyü újraindít és semmi? A sys-be ehhez nem kell semmi tudomásom szerint.
Most tettem bele még párat, gyorséttermek, kórházak, gyógyszertárak, ezek így jelennek meg: H-Fast Food, H-Hospital, H-Pharmacy. Elvileg működnie kell. -
gabor128
aktív tag
válasz kishoris #184 üzenetére
Hali,
Sikerült megoldani. A könyvtárszerkezettel volt némi probléma. Mindenesetre ahogy leírtad, illetve ahogy az oldalon le van írva, az működik.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor berakom, akkor mindegyiknek ugyanolyan ikonja lesz a térképen hiába állítom be a szerkesztésnél.
Illetve ha bekapcsolok pár eredetileg benne levő poi-t, akkor némelyik utólag berakott ikonja megváltozik. Ilyen kis "aranytallérok" lesz belőle.(három kis sárga kör, egymás mögött)Ez így üzemszerű?
-
Lulu28
csendes tag
válasz kishoris #184 üzenetére
Helló ,
Én azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem tudom megnyitni a VayteQ x 850 készülékemben a 4 GB -os micro sd -ről az mp3 -at?
Amikor rálépek a zene ikonra SDMMC mappát jelöl és semmi az mp3 -kat nem tudom megnyitni nem ír ki semmit!Nem látja..akkor mit csinálok rosszul?
Köszi ha valaki segít!
Lulu
-
Misimókus
csendes tag
Kedves Mindenki!
Vásárlás előtt vagyok de már most belefulladtam a keresgélésbe.
Egy másik fórumon kinevettek h 30 alatt akarok jó gépet teljes európával.
Vennék egy x850-est vagy 950-est? Kb ua az ára 25000 körül. Miért?
PL: itt drágább a 850 ha jól látomhttp://www.users.hu/?p=termek&termek=23129&wayteq-x950-hd-gps-5quot-4gb-sygic-lite-teljes-europa-navigacios-szoftver-gps-navigacio
http://www.users.hu/?p=termek&termek=27463&wayteq-x850-gps-43quot-4gb-sygic-drive-teljes-europa-navigacios-szoftver-gps-navigacio
Benne van minden ebben a készülékben? Ha elindulok a határon nem írja ki h game over?
Nem kell rátöltenem semmit? Kb arra szeretném használni mint a nem okos telefonomat: telefonálni. Csak menni és ezzel tájékozódni.
Itt az alábbi hozzászólásokban leginkább csak a névelőket értettem.
Tud valaki segíteni?Mókus
-
-
kishoris
tag
válasz laszlohu #189 üzenetére
Ezeket a készülékeket nem forgalmazzák sem iGO8 sem Primo szoftverrel.
MisiMókus:
Az x950-es már felejtős, helyette az új az x960bt.
Ezeket hivatalosan Sygic navigációs szoftverrel, vagy szoftver nélkül tudod megvenni.
Az már más kérdés, hogy mit lehet rátenni.[ Szerkesztve ]
-
Misimókus
csendes tag
válasz kishoris #190 üzenetére
Köszi.
Azok a gépek legalább egy tizessel drágábbak.
Nekem már ez is elég. Itt azért elég jókat olvastam a navigálásáról. Ha megveszem teljes europával csak elvisz bárhová.
Az igo-t fel lehet rá tenni késöbb? vagy a sygic-et kell frissíteni?
melyik az olcsóbb és egyszerübb?
Mókus -
Misimókus
csendes tag
válasz kishoris #195 üzenetére
Köszi!
Megvettem. Van egy két hülyeség. Triestbe akarok menni: vagy a 8-as úton visz Veszprém felé, vagy Zágrábon keresztül. Akárhogy állítom a készüléket leggyorsabb, legrövidebb... stb.
Szerintem ezek az útvonalak egyiksem az. Megyek a kútfejem után.
Köszi a korábbi hozzászólásokat.Mókus
-
Jófej77
csendes tag
válasz laszlohu #109 üzenetére
Szia !
Most vettem egy 850-et. Nagyon tetszik, csak vannak apróbb gondjaim, amit a tudatlanságom miatt nem tudok kezelni.
Légyszíves segít abban, hogy a navi kikapcsolása után ne induljon újra a gép.Illetve kérdésem lenne, hogy mitől megy el az órája 1 órát.
előre is köszönöm a segítséget
-
m.jeno
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest