- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh_019
senior tag
válasz
Grave_444 #2428 üzenetére
Szia nekem is 3060 12gb kártyám van és elérhető a fidelityFX cas beállítás és azzal használom.
Én úgy szoktam beállítani a játékot hogy nézek interneten böngészve leírásokat vagy youtuben videókat legtöbb fpst produkáló ajánlott beállításokrol.
A kép is jó és kb 80-110 fps körül van most a játék FHD-n. 165hz monitorom van.Ha csak 60 hz monitorja van valakinek akkor fixalja 60ra az fpst mert a 60 feletti fpst nem tudja a monitor és feleslegesen terheled a gépet lathatatlan fps-ert.
Több is lenne csak a ramom hiába 32 gb de csak 2400mhz tud és a procim se egy mai darab mert i7 7700k és van bottleneck.
Majd idővel fejleszteni fogom a gépet csak most sajnálom rá a pénzt mert jelenleg is megfelelően kiszolgál a gépem. -
nesh_019
senior tag
[link]
Sziasztok.
Nálam amióta megjelent a játék(WZ 2.0) ilyen grafika "bug" vagy nem is tudom hogy pontosan micsoda ez Fekete pontok?!
Valaki tudja hogy mi ez?
Megoldás van?
Képen jól látható a hiba. -
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Ezt az Optimize shadert bla bla blát minden új indításnál meg kell várni? Esetleg van valami megoldás?
PCn ez nagyon idegesítő tud lenni...
konzolos haverok már rég játszanának, de rám kell várniuk , én pedig csak nézek ki a fejemből amíg optimalizál...(van PSem is, de azon nem játszok FPS-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PICO PSU kérdések
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elektromos autók - motorok
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest