Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz WayneGace #1571 üzenetére

    Ugye a Káoszhívőknek, kultistáknak, stb. kb. a fő szövege volt a játékban, hogy "tetemcsászár", a rég halott hamis isten kutyái (az inkvizítorok), stb. De az egyéb fajok is elég lekezelően nyilatkoztak. Szóval van ellenpropaganda is ezerrel.

    Nem sulykolhatná a propaganda amit gondolsz, hogy erős és harcol, mert bármekkora hatalma is van, még a "30k" alatt született és került hatalomra, majd került a mostani állapotába... a "40k" meg ugye jóval később játszódik.

    Ezt lehet én értelmezem túl szabadosan (amíg el nem visz az Inkvizíció), de én az "Emperor protect" mondást nem 100%-ban csak rá értem, hanem a Space Marineokra is, akik ugye az ő öklei, az Egyházra, akik ugye a "hitet" táplálják, az Inkvizícióra is, stb. szóval a nagy, fontos szervezetekre is értem az Ember Birodalmának fenntartóira.
    Védeni kell a hadiipari nyersanyagokat (embereket, kohóvilágokat, élelmiszer ellátókat, ezzel együtt a bolygókat stb.), minden és mindenki a háborút szolgálja ki. Legalábbis nekem eddig ez jött le, mint az egyik legfontosabb momentum. :) A másik fontos az, hogy a káosz és egyúttal minden xeno terjeszkedését meg kell állítani, nem szennyezhetik be az emberi világokat. Sem szellemileg, sem fizikailag.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák