Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    addikt

    válasz chungee #17034 üzenetére

    Jól értelmezed

    4000ért megveszed. 180 nap elteltével(vagy ahhoz közel), feltöltöd 3000 forinttal, ami a feltöltéstől 365 napig érvényesíti a SIMet. S ezek után évente 3000 forinttal feltöltöd.

    Sajnos ez mobilnetes SIM, ezért 2 kártyára lesz szükséged.

    Ha a költségeket akarjuk minimalizálni esetleg elgondolkodnék a nem sokkal ezelőtt említett hívószám vásárláson egyszeri 100forintért.

    Sajnos annyira nem vagyok jártas a témában, de szerintem megoldható egy programmal(vagy android esetén mintha lenne olyan beállítás, hogy SIP fiók beállításainál felajánlja, hogy elérhető akarsz lenni folyamatosan, persze ha a SIP fiókhoz tartozik hívószám, de ha veszel 100 forintért, akkor tartozik :) ), hogy az a telefonszám, ha hívják a mobilnetes SIMmel rendelkező telefonodon csörögjön, s akkor elég 1 SIM, bár nem tudom mennyit növel az adatforgalmon(ez esetben ugye folyamatos adatkapcsolatra van szükség, ha elérhető akarsz lenni), illetve ha hívnak az is forgalmat generál. A folyamatos szinkronizálás havi szinten szerintem 2-3MBnél nem lehet több, de ez csak tipp.

    Az biztos, hogy 2 feltöltős SIM fenntartása minimum 6000forint/évbe kerül.
    Ha ezt figyelembe vesszük, akkor viszont sok macera árán majdnem ugyanott vagy mintha az 50MB csomagot megvennéd a jelenlegi praktikumodhoz(Ez esetben ugye van egy hívható mobilszámod, s havi 600ft-ért 50MB egy SIMen)

Új hozzászólás Aktív témák