Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz vgyuri #1000 üzenetére

    Kapcsolási díj csak egyszer van.
    CallingCreditnél viszont sehol nem látszik a kapcs. díj, csak ha telefonáltál egyet, a kimutatásban. Amúgy náluk 0,5€.
    Én használom mindkettőt, egymás klónjai még dellmonton belül is. Sőt, a callpirates PC-s szoftvere simán beengedi a callingcredites accountot, jól jelzi az egyenleget is.
    Számküldés csak SIP-en problémás, mobilevoip-pal nem, leszámítva a múltkori egynapos 30-as irányba indított hívásoknál, de az átmeneti elmezavar lehetett, és mivel a hívószámot módosított (saját számodra módosított) feladóval kell küldeniük, ilyen hibákra mindig lehet számítani, persze azért nem túl gyakori. Az utóbbi 2,5 hónap alatt csak egyszer találkoztam vele.

    Viszont nem tudom, ki hogy van vele, de én nem az oldalak táblázata szerinti bruttó árat számolom, mert ott van a kezelési költség is. Bankkártyával 10€ feltöltésből 12,31€-t vonnak le, tehát 1,231 a szorzó, így én mindig úgy számolok, hogy percdíj×1,231× utolsó feltöltésnél 1 € ára Ft-ban. Így konkrét percdíjakat kapok forintban. Csiholtam is rá egy excel táblát, hogy mindig naprakészen össze tudjam hasonlítani. :)

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák