Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blackmate

    senior tag

    válasz somnia #3035 üzenetére

    Akár cserére, akár csak tisztításra nem tud ajánlani valaki egy elérhető szerelőt dél-kelet Pesten? Jöhet privátban is. Gázhoz ugyanis nem nyúlok :)

    Egyébként érdekes, de számomra inkább bosszantó a sztori. Egy hétköznap megjelent egy furgonnal 2 érdekes fazon, hogy jöttek a gázórát ellenőrizni (nem cserélni). Mutattak igazolványokat is, meg MVM-es kabát volt rajtuk. Kettőt se pislantottam és már le is kapták az órát a helyéről, persze előtte elzárták a gázt (se szó se beszéd). Valami kütyüvel megnézték, hogy az óra jól mér is vissza is került a helyére.
    Utána én kérdezem, hogy a cirkót meg a bojlert nem kellene vissza/begyújtani? Bőszen bólogattak, hogy de-de :K .
    A cirkót gond nélkül visszaröfentettem, de a bojler nem akaródzott: elaludt az őrláng. Hiába légtelenítették a csövet meg mindent, de végül negyedórás harc árán sikerült az egyik fazonnak a termoelemet egy zsebfáklyával melegítve begyújtani. A takarólemezt se rakták vissza, hanem mondták, hogy keressek egy gázszerelőt. Meg hogy ez akkor is előjött volna, ha meghibásodás miatt elzárják majd visszaadják a gázt.

    Nem tudom, hogy az egész manőver előtt is ilyen volt az őrláng, mert a franc se nézegette a takarólemez alatt, de azért elmennek az MVM emberei is melegebb éghajlatra. December közepén találjak egy elérhető, Ariston-hoz értő szakit és még fizessek is azért, amit közvetve ők okoztak?! :(((

    Felhívogattam a gyártó magyar oldalán, a közelben található szerelőket (már amelyik felvette), de volt olyan, amelyik azt mondta, hogy ehhez a típusú bojlerhez nem nyúl, mert sok gondja volt vele, a másik meg nem is foglalkozik bojlerekkel, csak kondenzációs kazánokkal. Fantasztikus!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák