Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz AtHoS #1374 üzenetére

    A History-s gondolatmeneted nem igazán értem. Te hogyan is látnád szívesen?

    Most naponként meg lehet nézni mely lapok voltak megnyitva aznap idősorrendben (természetesen van lehetőség lapnév alapján ABC sorrendbe is rakatni a LISTát)

    Olvasgattam visszamenőleg, és erre nem válaszoltam,

    Ha megnyitsz egy lapot szerdán, majd ne m zárod be a gépet és pénteken összeomlik, vagy újraindul, akkor az a lap nem lesz benne a pénteki history-.ban. se a csütörtökiben,. csak a szerdaiban. tehát a lapot a megnyitás pillanatában indexeli, és az aznapi history eseményeként tárolja. a csütörtöki, pénteki historyban nem lesz benne, hiába volt nyitva aznap is.. tehát a MEGYNITÁST tekint eseménynek, és csak azt rögzíti időponthoz

    a FF-ban (meg minden másba) ha megnyitsz egy lapot szerdán, majd csütörtökön, pénteken se zárod be, és pénteken összeomlok/újraindul és megnézed a historyt, akkor abban az utolsó ismert (regisztrált) nyitva lévő oldalakat látod, tehát a fájlod benne lesz a szerdaiban ()aznap nyitottad), a csütörtökiben (mert nyitva volt) és a péntekiben is.

    legalábbis valami ilyesmi. tehát engem lesokkolt, hogy egy több napja nyitva lévő oldal véletlen bezárása után nincs benn az aznapi historyban. és mivel a bezárt oldalak managere is csak az utolsó 20 lapot jegyzi meg kb lehetetlen megtalálni. illetve emlékezned kell, mikor nyitottad meg.
    és a jobbklikkes menüben meg ott lapul az időzített bomba, a jobbra lévő lapok bezárása, a jobbra nem lévő lapok bezárás, jobbra lévő lapok nem bezárása, minden (2n+1) lap bezárása stb. :Y
    át kell szokni, a shift és kijelölés + bezárásra (ami amúgy is egy zseniális dolog)

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák