- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
szvsz annyira nem tilos, hogy külön topik is van rá. A kuponokat még a BestBuy topicban is meglehet osztani, csak kérni nem szabad.
-
Lala6
őstag
A beázás témához:
A múlthéten ázott be a Galaxy Watch Active 2 órám. Igen, hibáztam, termál vízben ücsörögtem kicsit Hajdúszoboszlón.
Először csak az érintés nem ment, majd sokszor újra indult az óra. Aztán vettem észre, hogy a kijelző mozog rajta. A melegvíztől elengedte a ragasztó. Szerencsére már úton volt a Watch6, így nem sajnálom annyira (vagyis igen, de mindjárt írok arról is). -
Lala6
őstag
A Watch6-nál más nem tapasztalta, hogy kezd lejönni a festék róla? Péntek óta használom, nem ütöttem neki semminek, de a keretről már most leugrott egy pici festék. Valójában nem zavaró, nem is látszik, de mivel már felfedeztem mindig azt nézegetem...
Így néz ki:Írtam email-t az ügyfélszolgálatank, de cserélni nem cserélik (3 napon belül cserélték volna, de az ma lejárt), viszont 14 napon belül visszaküldhetem. Ezzel a bajom, hogy már nem tudom ugyanannyiért megrendelni(89e- Ft volt) és már ajándék szíj sem jár hozzá Na meg garancia nincs rá, hogy arról sem kezd el lekopni a festék.
Most kicsit tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek vele.
-
Lala6
őstag
Azért az szomorú, hogy 3 nap után már ilyen Beszéltem telefonon az ügyfélszolgálattal is, nincs náluk csere, csak a visszaküldés. Szerintem megoldom fekete filccel...
Ugyanez volt a zöld színű Galaxy S22 telefonnal is, de azt tokban hordom, így nem zavar, de ott is pici pontokban jön le a festék. 1,5 éves, de gyalázatosan néz már ki az oldala, pedig végig tok van rajta.
-
Lala6
őstag
válasz csabai022 #419 üzenetére
Itt tudtok Samsung MAR kupont generálni: SAMSUNG MAR kupon
Ismét lett ajándék szíj a webshopban, így rendeltem egy újat, ami meg elkezdett lekopni azt visszaküldöm (tegnap óta már még tovább is kopott). Bízom benne, hogy nem szériahiba lesz, csak kifogtam egy rossz darabot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs