Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lj510126

    tag

    válasz rokendrol #2479 üzenetére

    A neten nem néztem szét eddig ebben a témában, de ott valamilyen vírussal fenyegetőző Keygen programokat szoktak ajánlgatni ilyen témakörben. Ezért érdeklődöm Tőletek a tapasztalataitok felől.

    Ezt a programot igazából csak a pontos vágás (látom hajszálpontos vágást tesz lehetővé) érdekében kívánom használni. Léteznek ugyanis olyan műsorok is a Médiaklikken, amelyeket csak a konkrét adás időpontjában, live stream időben lehet megnézni, rögzíteni (nem a 60 napos további tárolt időpontban). Valamint léteznek olyan TV csatornák is (pl. Erdély TV - www.erdely.tv), amelyeket nálunk egyetlen kábelszolgáltató sem illesztett a kínálatába. Ezeket is csak online módon lehet nézni.

    Mivel ezeket az adásokat nem lehet pontosan belőni, ezért csak ráhagyásokkal az elején, illetve a végén lehet rögzíteni valamilyen szoftverrel. A rögzítés befejezése után ezeket a felvezető és befejező felesleges részeket le kellene vágni a felvételből, ezért van szükségem erre a regisztrált iSkysoft szoftverre.

    Most a Nero 10-et használom erre a célra, amelynek szintén van szerkesztési opciója, csak ennek a használata kissé bonyolult. Ezért kerestem egy könnyebben kezelhető programot és az eddig látottak alapján ez az iSkysoft megfelelőnek tűnik, ha a próba verziót sikerülne felváltani egy regisztrált verzióra.

    Tehát köszönettel fogadom, ha valaki ötlettel, vagy kóddal ki tudna segíteni ennek az iSkysoft problémának a feloldására.

Új hozzászólás Aktív témák