Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kekmen

    senior tag

    Halkan megsúgom, hogy az online.net-nél újra elérhetőek a Personal Range szerverek.
    Bővebben: [link]
    Tegnap előtt béreltem egy Dedibox XC SSD 2016 típust. Kb 15 perc alatt "szállították", automatizált a telepítés, nem több mint 10 perc és legalább egy tucat Linux-disztribúció közül lehet választani, köztük olyat is, ami alapból seedboxnak van bekonfigolva. Szóval egy óvodás is be tudja állítani. :)
    Én egyedileg szeretem beállítgatni a dolgokat, így kipróbáltam a qBittorrent klienst.
    Azt kell, hogy mondjam, a legjobb amit használtam. Ha időben beáll letölteni az ember, gyakorlatilag nincs olyan torrent ahol ne lettem volna első, ha nem is egyből letöltés után, de pár órán belül. Nyilván ehhez kell egy gép is, de az SSD és a gigás vonal (ami elméletileg 2.5 Gbit, de még tesztelem) adott volt a Feralnál is, mégsem ment úgy, ahogy kellett volna. Azóta rájöttem, hogy valószínűleg az játszhatott szerepet benne, hogy hiányzik az uTP protokoll támogatása és az, hogy 1 szerverről sokszor több felhasználó is bekapcsolódik ugyanahhoz a torrenthez.
    Szóval az utóbbi 1 napban óvatos használat mellett sikerült feltölteni kb 1TB-ot. A szerver piszok gyors, mivel csak én használom. Aki hosszabb távra tervez, úgy gondolom érdemes lehet beruházni és lenyelni az egyszeri 20 eurós "setup fee" díjat, mert itt biztosan nem fogsz osztozni senkivel sem a gépen. :)
    Egy pillanatkép:
    Ja és semmi kötődésem nincs a szolgáltatóhoz, egyszerűen csak jókat olvastam róla és igaznak bizonyult, elégedett vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    "Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."

Új hozzászólás Aktív témák