Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    Sziasztok!

    Szeretnék kérni egy kis segítséget a döntéseimhez.
    Az első: itthon a másod TV-n Horizon mediabox van, a nem felvevős változat. Gondoltam, hogy ezt lecserélném/visszaadnám és kérnék helyette egy Mediacard-ot a TV-be. A TV tudja fogadni és kezelni is ezt a kártyát. Visszalépés lenne szolgáltatás vagy kezelés terén ez a Mediacard a mostani Horizon box helyett? Mennyire működik stabilan ez a Mediacard, mert a mostani Horizon, főleg az elsődleges TV-n lévő, ami felvevős is, az random napközben (mikor máskor mint kora este) újraindul mert frissített éppen.
    Másik: és ehhez is kérnék segítséget, mi lenne a jó lépés a részemről.
    2020.08.21.-ig van érvényes 1 éves előfizetésem/ hűségem, és jelenleg Vodafone Home Premium (előtte UPC Home Prémium) csomagom van, 6100 Ft/hó.
    Éppen ma volt megint, hogy kerestek és rá akartak beszélni egy szolgáltatásban magasabb csomagra, potom 7990Ft/hó, de ha kérem hozzá a Vodafone Mediaboxot, akkor az plusz még (most csak nekem kedvezményes áron) 1500 Ft/hó...a Medicard, mert mondtam hogy le szeretném cserélni a mostani Horizon boxot erre, , még plusz egy ezres lenne havonta :(( összesen tehát 10490Ft/hó. Igen csak sokallom ezt a felajánlott az árat.
    Ügyfélszolgálatos hölgy nem volt valami barátságos hangnemben egyébként végig amíg beszéltünk, majd amikor mondtam, hogy még gondolkodom rajta, szó nélkül bontotta a vonalat. Mintha én lennék értük... :((
    Megnéztem a telefonálás után a Voda oldalát, és érdekes ez a csomagdíj. Ha én, mint új ügyfél megrendelném most a legmagasabb csomagot, a Vodafone 500 Premium Home-t - amit az ügyfélszolgálatos a telefon híváskor rám akart erőltetni drágán,8900Ft-ért - az ha megrendelem akkor potom :DDD 6999 FT/hó és ingyen van hozzá a felvételi funkciós Médiabox és ha kell másodiknak egy Mediacard szintén ingyen.
    Ebben kérnék segítséget, ha tudtok adni tippet, hogy hogyan lehetne nagyjából a mostani havi díjamhoz vagy picivel többért, hasonló és legalább ennyit tudó csomagot rendelnem. Gondolkodtam már, hogy lemondom az előfizetést majd azon a napon amikor lejár, de nem tudom jó döntés lenne-e és mi lesz utána?
    Elnézést kérek a hosszú mondandómért.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák