- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #28047 üzenetére
Egy ideje nem volt olyan lépésük amit én is díjazni tudtam volna, úgyhogy neked legyen igazad!
cris78!
Ez egyedi, szóval csak a 1221-en tudhatod meg.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MODERÁTOR
válasz cris78 #28050 üzenetére
Ez mindig egyedi, több dologtól is függ, mint például mennyi és milyen szolgáltatásokat veszel, milyen konkurencia van, és ott mennyibe kerül a hasonló, vagy jobb szolgáltatás, stb...!
Ez komoly, hogy az első hsz-re válaszoltál!
canniball, hát igen a videótár bónusszal mehetnek a sunyiba! Én jelenleg csak a brutális kényszerű áremelést látom, ami mögött bár több szolgáltatás van mint a jelenlegi előfizetésemnél, viszont nekem azokra cseppet sincs szükségem, másra viszont nem engednének váltani, ha most lennék döntési helyzetben!
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
Sziasztok!
Szóval láttam hogy 500mega, és rögtön el is mentem a blahához a upc irodába!
Kb 45 percig tartott a módosítás, mivel még nagyon friss volt a dolog nekik is, de sikerült.Trio XL-em van, 240es csomaggal. Nem lehet 500-ra módosítani, viszont +260megabitet lehet kérni, ez 4000 forint és határozatlan időre szól.
Most lehet mondani, hogy ez szar, drága, digihez képest biztos, de a kiváncsiságom nem hagyott nyugodni. Elvileg szerdán jönnek modemet cserélni, úgyhogy ha addig nem lesz valakinek meg akkor majd mindenképp beszámolok.
-
TeeJay
félisten
válasz mlinus #28053 üzenetére
fotókat a modemről, webes felületéről ha van
méréseket több speedtest szerveren is, ftp-n is satöbbi
torrentet már meg sem említemja és ami engem nagyon érdekelne, majd megnézed hogy csutka letöltés esetén mennyi feltöltés úszik el a válaszcsomagokra?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
cris78
őstag
válasz Intruder2k5 #28052 üzenetére
Közelebb volt a (válasz) gomb, mint az (új). Amúgy véletlen volt
2008-ban kötöttünk még valami csomagra. Most fizetünk 99xx Ft-ot: Digital bronz, legkisebb net, legkisebb telefon, +1 media box. A telefont nem használjuk és érdeklődtem két hete, hogy mi kell a lemondáshoz. Most hívtak, hogy nem kell 1292 Ft-ot fizetni a telefonért lehet 590-et is vagy trió m csomag a plussz box-szal 7980Ft(2 év hűség). Most néztem a digit ami van nálunk a legnagyobb tv csomag és a legkisebb net (hűség nélkül)kb 6000 Ft lenne. A netet csak böngészésre használjuk.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #28052 üzenetére
Én azért nem látom ennyire borúsan a helyzetet; de abban egyetértünk hogy jó lenne valami amit én is tudnék értékelni.
cris78!
Ha van nálatok Digi és a kínálatuk megfelel az elvárásaitoknak akkor szvsz nincs értelme tovább gondolkodni, sajnos a UPC nem tudja/akarja velük felvenni a versenyt. Ha esetleg ódzkodnátok a váltástól hívd fel őket újra, köszönd meg az ajánlatot és kérdezz rá lehetne-e tovább faragni, hiszen a Digi... Nem biztos hogy bejön, de egy próbát talán megér.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
kungzi
veterán
és akkor most kellene egy ingyen duplázás a upc-től
-
-
mlinus
őstag
egyébként ezt néztétek?
a sebességmérőnél van az online ügyfélszolgálaton.
érdekes, hogy itt 40megabitet ír.[ Szerkesztve ]
-
str8
tag
válasz canniball #28062 üzenetére
Az új csomag azt mutatja, hogy a upc próbál felzárkózni a digihez (ami amúgy a régióban is majdnem egyedülálló, mert a környékbeli országok upc honlapjait meglesve csak a románoknál van ekkora net). Akkor ezen felbuzdulva miért ne lehetne a 60-as a legkisebb, így pont 10 megával megelőzve a digit?
Meg azért sok is ez csomagmennyiség
-
cris78
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
LÁZ
addikt
13ker upc tévé adás, csak nálam halott, vagy másnál is
szerk. restart megoldotta..
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
canniball
nagyúr
Mediacardosok ne olvassák!
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
poli27
veterán
válasz Zitronensaft #28029 üzenetére
Azt azért elárulhatnád miért rg11 ből építik végig a hálózatot Kicsit vicces a dolog így
-
Martin094
csendes tag
Így lassan közeledve Karácsonyhoz, gondoltam megírom jó tapasztalataim a UPC-ről!
Pár napja problémázott a netem, eldobált, lassú volt stb... Betelefonáltam nekik, másnap meg is érkezett a szerelő, végre olyat küldtek, aki érti is a dolgát! (tisztelet a kivételnek). 1 órát volt nálam, elosztókat, modemet cserélt, majd elment, pár óra múlva visszajött egy kollégájával, és valamit szereltek az oszlopon. Aztán bejött és lám! Net sebesség rendben, és olyan jelerősségeket láttunk mint még soha. Nem tudom, hogy ez most ilyen "előkarácsonyi" ajándék volt tőlük, vagy megsajnálták a parasztot aki havi 11 ezret fizet nekik .
Képek:
-
kungzi
veterán
válasz kabelmania27 #28076 üzenetére
értem
ha megszakadna, akkor szólok nekik
-
kungzi
veterán
válasz kabelmania27 #28078 üzenetére
tudnál linkelni?
-
-
Martin094
csendes tag
válasz kabelmania27 #28072 üzenetére
Nem UPC által kiépített területen vagyok, hanem Rubicomoson Már az is csoda, hogy ezt ki tudták sajtolni itt Megosztva pedig: Bejövő--->2-es osztó(Tap ág: Digitális TV Out ág: Router)
-
MODERÁTOR
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Martin094
csendes tag
válasz kabelmania27 #28083 üzenetére
fogalmam nincs, mert a padláson van elszotva de, eddig 1db 55ös upstream volt
-
kungzi
veterán
válasz kabelmania27 #28081 üzenetére
ok, este megnézem milyen, mikor nem megy egy tv sem
elég ha nem megy, vagy húzzam is ki a tv-ből a koax-t? -
F_Zolee
veterán
Megszereztem magamnak a küldött modemet(postán várt valóban). "Sajnos" uborkát küldtek nekem is. Nem mintha mást vártam volna. A beüzemeléssel még várok, hétvégén nekiesek.
-
Martin094
csendes tag
válasz kabelmania27 #28087 üzenetére
-
Martin094
csendes tag
válasz kabelmania27 #28092 üzenetére
A 3,6-osba volt kötve eleve, szóval gondolom ennyit tud a hálózat. Hiába Rendszergazda a szakmám, ehhez a koaxos részhez süket vagyok
-
Buster17
addikt
Hali.
Ha van upc előfizum akkor tényleg ingyen nézhetem a tv-t a telefonon?
Mit, hogy, hogyan?Köszi
-
gduck
addikt
Megjelent a MyPrime menüpont a videótárban! Jó filmnézést mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #28095 üzenetére
Biztosan sokat foglalkozik a helpdesk, hibabejelentő azzal, hogy az előfizető szeretne állíttatni az erősítőn! Tapasztalat! Kiküldenek valakit, aki ha az nem jut előbbre, akkor ott hagyja a francba, és közli, hogy leadja a külső hálózatosoknak, majd azok vagy kijönnek, vagy nem, ez már szerencse kérdése... Ha megint telefonál, akkor megint "sima" technikust fognak küldeni, a móka kezdődik elölről! Ezt én is végigjátszottam sokszor, még egyszer aztán jött egy olyan technikus, aki felmászott az oszlopra, és megtette amit lehet, bár szerintem ez csak rajta múlott, nem a UPC rendelte el így!
-
MODERÁTOR
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #28098 üzenetére
Jaja, majd ha valaki rendel 500-as csomagot akkor majd megcsinálják.
gduck: Jól hangzik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest