- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
válasz canniball #17352 üzenetére
Igen! A szerződést is csak 8 nap után kapod meg mailben, nekem is így volt, amikor telefonon hosszabbítottam! A tényleges szerződéskor "ajánlatként" kapod meg róla a mailt! Én is rákérdeztem, hogy miért ajánlat, ezt a választ kaptam!
Kedves XY!
Az ,,érdeklődés” kifejezés arra utal, hogy amíg nem aktiváljuk az új csomagot és Ön nem veszi használatba, addig ezt a megrendelési igényt ajánlatként kezeljük. Amint lejárt a 8 napos elállási joga, kiküldjük a tényleges szerződést, melyet aláírva visszaküldeni nem kell, az az Ön példánya lesz.
Tehát a megrendelési igényt rögzítettük és legkésőbb 72 órán belül aktiváljuk a Fiber Power 60-as csomagot!
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal,
üdvözlettel,
upc on-line
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #17353 üzenetére
Milyenek a modem értékek?
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #17354 üzenetére
Channel 1: -0.9 dBmV 39.0 dB
Channel 2: -4.5 dBmV 38.6 dB
Channel 3: -3.7 dBmV 38.5 dB
Channel 4: -2.9 dBmV 39.0 dB
Channel 5: -2.1 dBmV 38.9 dB
Channel 6: -1.5 dBmV 39.0 dB
Channel 7: -0.4 dBmV 39.0 dB
Channel 8: -0.2 dBmV 39.1 dB
Channel 1: 49.3 dBmV
Channel 2: 49.8 dBmV
Channel 3: 50.0 dBmV
Channel 4: 50.0 dBmV -
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #17355 üzenetére
Köszi, ennél ne legyen több az us.
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #17356 üzenetére
Pedig biztosan lesz, ezt itt most elcseszték rendesen!
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #17353 üzenetére
Akkor viszont adott a fájdalommentes próba lehetősége.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Mate
nagyúr
válasz canniball #17352 üzenetére
Igen. Legalábbis internetes és telefonos vásárlásnál 8 napig elállhatsz a szerződéstől.
A szerelő és cucc 8 napon belül megy ki, így el lehet állni a dologtól.(#17358): Igen. Ha postás viszi 3-4 napon belül ott van, így alkalom nyílik 3-4 napig használni, majd lemondani. Ilyenkor ki kell fizetni 3-4 napot, időnként még adminisztrációs díjat is felszámolják.
Ha szerelő viszi egyszerűbb a dolog. Ilyenkor sokszor elengedi a beüzemelés díját, vagyis ingyen van. Miután kiderül a helyszínen, hogy nem működik a dolog, így nem jön létre szerződés, technikai okok miatt lefújásra kerül a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #17357 üzenetére
DTV adások nem akadnak?
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #17360 üzenetére
Én nem foglalkozom vele, párom szokta nézni, eddig nem panaszkodott!
-
tomp
félisten
válasz kabelmania27 #17314 üzenetére
Maximum utóbb. A upc-t ismerve kb 40év múlva lesz valami fejlesztés mert ugye most 1Ft-ot sem költenek minőségi értelmes szolgáltatásra.
Apps youtube része most 6perc 34mp elteltével megállt és összeomlott.
Ha a magyar upc-nek ez az instabil hulladék ilyen nagyszerű újdonság akkor ott komoly gond lehet a fejekben... -
MODERÁTOR
Nem értem miért vagy ettől úgy felháborodva, máshol se működik semmi jól!
A telekom topikban például most a tvgo a téma, ott azt újították be, de sok esetben szintén nem megy, a t meg persze rákeni, hogy a root-olt telefon miatt van, ami valójában nincs is root-olva!
Youtube-ot nézni lehet pc-n is, még a sz@ros távirányítóval bepötyögök bármit a keresőbe, addig pc-n végig is nézem a klippet! Ha lefagy, nem kell küzdeni vele! Én egyszer megpróbáltam, kb 15 perc után nálam is beadta az unalmast, szép volt, jó volt, majd lehet 1-2 év múlva megint megpróbálom! Eddig se volt ilyen, vedd úgy, hogy most sincs!
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
-
Mate
nagyúr
válasz canniball #17363 üzenetére
De. 8 nap az elvileg.
tomp: Lehet szidni UPC-s boxát, mert valóban sok vele a gond. Viszont olyan tudású box, mint amit UPC használ Kb. 60-70K boltban és ugyan úgy problémák lesznek vele.
A youtube már megint más tészta, hogy mi a francnak kellet. Jobban jártak volna, ha nem vezetik be és nem költenek rá egy fillért sem.
-
tomp
félisten
Egy előfizetőt nem érdekli mennyibe kerülne a boltban. Ha már a upc rárakta a saját op. rendeszerét, csinálják meg normálisan. Vagy ha nem tudják javítani a hibát, hozzanak be új boxokat. Kikapcsolom a boxot de ő épp úgy dönt, hogy nem állítja le magát, pörgeti a vinyót tovább. A hiba miatti többlet fogyasztás által kialakuló összeget pedig nyelje le az ügyfél. Vagy a felvétel visszanézésekor fekete kép fogad. Csak akkor hajlandó elindítani a felvett műsorokat ha hátul power off/on.
Ha az apps helyett ezeket javították volna, nem lenne egy szavam se. -
Topikgazda
A 8 nap nem a megrendeléstől kell számítani hanem a tényleges beüzemelés/aktiválástól vagyis ameddig a kiküldött eszköz nem érkezik meg és te nem kötöd be addig el sem indul a 8 napos visszaszámlálás mivel addig nem is tudod eldönteni, hogy kell-e a megrendelt termék/szolgáltatás.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy abban az esetben, ha lefelé módosítom a hűség nélküli digital gold csomagomat digital bronze csomagra, akkor rám is a honlapon meghirdetett 3590 Ft-os ár fog vonatkozni, vagy pedig a bronze csomag listaára? Előre is köszi a segítséget
-
club1
veterán
válasz Tappancs2001 #17370 üzenetére
Sajnos a UPC árazásánál semmi nem kőbe vésett. Lefelé váltásnál elvileg a legdrágább ár érvényes, hiszen nem érdekük, hogy kevesebbet fizess mint eddig. Viszont akár ez is előfordulhat, ha normális (olcsó, jó minőségű és könnyen osztható) konkurencia van nálatok.
-
Topikgazda
Elvileg a honlapon is kintlévő áron kellene kapnod de volt akinek ettől drágábban akarták adni, én anno telefon Silver -> Bronz váltásnál az honlapos árat kaptam. Próbálj egy kicsit erélyes lenni ha nem akarják az ottani áron adni.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
club1
veterán
válasz Gubek-Einste #17372 üzenetére
Gyakorlatilag ezért nem a honlapon lévő akciós árakat kell alapnak tekinteni (maximum az egyik fél alkualapjának):
"Kedvezményes kínálatunk 2014. február 18-tól visszavonásig, új vagy meglévő szolgáltatási csomagjukon magasabb csomagra módosító egyéni kábeltévé Előfizetők részére, 12 hónapos határozott idejű Előfizetői Szerződéssel, online ügyintézés esetén érvényes.
Magasabb szolgáltatási csomagnak az ÁSZF-ben meghatározott, magasabb havidíjú csomag tekintendő. Ezen felül magasabb csomagra való módosításnak tekintjük UPC Kábeltévé Szolgáltatás esetén az analógról digitális technológiára való módosítást, ebben az esetben a kiszállással történő beüzemelés egyszeri kedvezményes díja 1500 Ft, melyet saját beüzemelés választása esetén elengedünk. Magasabb csomagra való módosításnak tekintjük, ha az Előfizető meglévő digitális kábeltévé alapszolgáltatási csomagját szélesebb csatornaválasztékú csomagra módosítja." -
Topikgazda
A lejárt hűség új szerződésnek számít ha úgy vesszük de hívja fel/menj be és kiderül mit tud elérni, lehet, hogy ha ügyes akkor valami nem publikus árat is ki tud alkudni a jelenlegi csomagra.
-
club1
veterán
válasz Gubek-Einste #17374 üzenetére
Sajnos a lejárt hűség nem számít új előfizetésnek, sőt a 3 hónapon belül felmondott és azonos címen/néven előfizetett sem. Viszont tény, hogy alkudozni lehet, ennek eredményessége elsősorban a két alkuféltől és az előfizetői címen jelenlévő konkurenciától függ.
-
Mate
nagyúr
Ha hűséget kötsz, akkor igen. Ha hűség nélkül akarod igénybe venni, akkor listaár.
(#17374) Gubek-Einste:
"A lejárt hűség új szerződésnek számít ha úgy vesszük"
Mi vehetjük úgy, de UPC nem fogja
(#17373) club1:
A honlapon kintlévő kedvezményes ajánlat csak új előfizetőkre vonatkozik. Viszont hűségidős kedvezményt ő is igénybe vehet, ha aláír. A kettő nem ugyan az.
Míg a hűségidős kedvezmény csak annyit takar, hogy 3590 az alapdíj, addig új előfizetőkre vonatkozó ajánlatba beletartozik a 2 hónap ingyen HD csomag, ingyen szerelési díj stb.
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
válasz Tappancs2001 #17377 üzenetére
igen
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Mate
nagyúr
válasz Tappancs2001 #17377 üzenetére
Felfelé bármikor módosíthatsz elvileg, akár hűségidőn belül is. Viszont az új csomag megörökli majd az előző csomag hűségidejét.
Vagyis aláírsz most bronze csomagra 2 évet.
1 év múlva gold csomag 2 évre.Akkor 2016.05.23-ig tovább fog menni a bronze csomag hűségideje és 2017.05.23-ig a gold csomagé. Ennek csak akkor van jelentősége, ha teszem azt 2015 végén leakarod mondani. Akkor nem csak a gold csomagra addig igénybe vett kedvezményt kell kifizetned, hanem a bronze csomagra igénybe vettet is.
-
Mate
nagyúr
válasz Tappancs2001 #17380 üzenetére
Lefelé módosítani csak akkor tudsz, ha nincs hűségidőd.
A többi stimmel. -
baloghsolt
csendes tag
Sziasztok!
Volt Rubicom-os területen vagyok. Kábeltévé analóg silver csomagom van (47 csatorna), de szeretnék váltani digitális bronze csomagra, mivel árban kedvezőbb lenne, de az analóg kábeltv-re is szükségem van. A silver csomagot már 2012 közepe óta nem értékesítik.Ha átváltanék digitálisra, akkor hivatalosan mennyi analóg adó jönne be?
Mennyi rá az esély, hogy tesznek fel szűrőt valamikor az oszlopra, ha a saját beüzemelést választom?
A silver csomag adói mind 700 Mhz fölött vannak, a digitálisak 700 alatt.A silver csomagban lévő csatornákat realtíve sokat nézzük, ilyen pl.: AXN, Megamax, Disney, Viasat6, NatGeo.
3 SD és 1 HD tv van napi használatban. Az összes tv-n nem tudnánk digitálisra átállni, sem anyagilag, sem a UPC nem enged 4. kártyát.[ Szerkesztve ]
Cyrix 486 DX2v80, 68 MB FPM RAM, Windows 95, Commodore 64, Commodore 1571 és még sokan mások...
-
callmeakos
veterán
Szeretnék innen ismételten gratulálni a upc csodálatos hibaelhárítási képességének, hogy egy olyan probléma esetén ami távolról nem orvosolható, csak napok múlva tudjanak küldeni valakit. És az különösen vicc hogy dél előtt jelezve a problémát estig ne tudjanak küldeni egy szerelőt, csak Hétfőn... Vicc komolyan mondom. Addid komolyabb gond nincs a upcvel, amíg nem jelentkezik probléma, amit orvosolni kell....
All→M8
-
club1
veterán
válasz baloghsolt #17382 üzenetére
Tesznek fel bronze analóg szűrőt, ha bronze digitálisra váltasz. És logikusan onnantól csak a bronze analógban lévő csatornákat látod. Gyakorlatilag nálunk 2 napon belül feltették. Aztán idővel amikor gold-ra váltottam, akkor meg leszedték.
@noxwill: A péntek az már csak ilyen. Helyenként egyébként hétvégén is dolgoznak az alvállalkozók, helyenként meg ez van. Erre találták ki a törvényben a 72 órát...
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz baloghsolt #17382 üzenetére
Ha szeretnéd nézni az összes analóg adást digital gold csomagra kell előfizetned.
noxwill: Mi a probléma? -
callmeakos
veterán
válasz kabelmania27 #17385 üzenetére
Egyszerű válasz: nincs internet, tv meg van.
Bonyolult válasz: egész nap akadozik az internet. Hol van, hol nincs. Most perpill. nincs. A modemet megnézve minden Led villog aminek kell, kivéve az Online-t, mert az nem világít. Ezért hívtam fel az ügyfélszolgálatot, a diszpécser ramért a modemre, látott valamit, de azt mondta ezt onnan nem tudja megjavitani, technikust kell kiküldenie. Hétfő szerinte a legkorábbi időpont mikor kitudnak jönni, holott nekem hétvégén dolgoznom kellene a gépenAll→M8
-
kabelmania27
Topikgazda
-
callmeakos
veterán
válasz kabelmania27 #17387 üzenetére
Most nem vagyok otthon, de ha jól emlékszem akkor azok is villognak. Pontos modemtipust nem tudok mondani. Annyit tudok így hogy Technicolor, ami WiFis. Már ha ez.számít.
All→M8
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz callmeakos #17388 üzenetére
Lehet hogy cserélni kell, de biztos ami biztos alapon ha otthon leszel nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax és van-e nálad ilyen csillapító bekötve.
-
Topikgazda
válasz callmeakos #17383 üzenetére
Te sem várhatod el, hogy előre vegyenek, bejelentési sorrendben mennek ki mindenkihez vagy azt gondoltad, hogy felétek csak hozzátok kell kimenni?
Az aznapi hibaelhárítás csak nagy tömeget érintő esetben van.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
zoli62
addikt
válasz Gubek-Einste #17374 üzenetére
Mem kell ahhoz bemenni, hogy egy jó kis nem publikus árat ki tudj harcolni, elég telefonálni, és a lemondást meglebegtetni a nem megfelelő ár/érték arány miatt.Ez főleg akkor hatásos, ha régebb óta hűséges előfizető vagy, és az adott területen van konkurrens szolgáltató is.
-
zoli62
addikt
válasz callmeakos #17383 üzenetére
Két-három évvel ezelőtt én is bekeütkpztem egy ilyen péntek esti hibába. Természtesen nem fogadtam el, hogy majd hétfőn kijönnek, de csak hozzám, mert más nem jelentette be. Addig ütöttem tivább a vasat, amíg csodák csodája szombaton elment az adás, azaz "dolgoztak" a UPC hibaelhárítók. Természtesen mondanom sem kell,hogy az erősítőnél volt probléma, nem egy adott végponton. Abban az évben ez még kétszer megismétlődött, egyszer volt például a headenden szombat este teljes áramszünet (mondanom se kell, milyen bosszantó volt), de azóta kopp-kopp nem volt ilyen szemmel látható nagyobb számú előfizetőt érintő hiba, egyedire meg talán nem is emlékszem. A hibajavítási folyamatukban az a gond, hogy legalább öt bejelentés kell, hogy központi hibaként kezeljék.
-
callmeakos
veterán
válasz kabelmania27 #17389 üzenetére
Megnéztem a dolgokat.
A modem pontos típusa a Technicolor 7200u. A ledek közül az online nem ég, illetve a DS villog. Az általad mutatott csillapító van használva és ahogy látom 3 ágú a koax osztó.Gubek-Einste
Ami után tavaly eljátszották, hogy új ügyfélként majdnem egy hétig sikerült bekötni a szolgáltatást, mert össze vissza kamuztak, meg a két fél egymásra mutogatott ( a upc meg a technikusok) azóta e téren azt se hiszem el, amit kérdeznek. Biztos olyan sok hiba van az éterben, hogy ide csak napok múlva érnek ide. Főleg ha hétvégén is dolgoznak.....All→M8
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz callmeakos #17393 üzenetére
Nézd meg hogy a hármas osztó mindegyik kimenete 5,8dB csillapítású vagy egyik ág -3,5 másik kettő -7,5.
Hány dB-s a csillapító?[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
Tudom, hogy nem vigasztal, de az egy hetes bekötés nem számít hosszúnak. Én mostanában csak két bekötést intéztem két különböző off szolgáltatónál, de mind a kettő egy hét fölött volt (sőt az egyik az egy hónapot is túllépte).
-
kabelmania27
Topikgazda
Azt is nézd meg hogy a hármas osztó melyik kimenetébe van bekötve a modem.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Ha egy csomagot lefelé módosítok telefonon keresztül (digital gold-ról digital bronze-ra), annak mennyi az átfutási ideje? Előre is köszi a választ
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Tappancs2001 #17397 üzenetére
Digitális adások átállítása a csomag átállításával egyszerre megtörténik az analóg tv szűrőt lehet másnap felfogják rakni.
-
callmeakos
veterán
válasz kabelmania27 #17394 üzenetére
Ok, ez már picit magas nekem. Ha elmondod hol tudom ezeket megnézni, akkor megnézem. Amúgy nem volt birizgálva az osztó, 1 év alatt nem volt még ilyen gond.
Amúgy pontosítok: az US villog, a DS folyamatosan világít.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz callmeakos #17399 üzenetére
Megnézed az osztón a kimenetek felett milyen csillapítási értékek vannak írva, két lehetőség van
vagy mindhárom kimenet felett -5,8dB felirat olvasható
vagy egyiken -3,5 másik kettőn -7,5 ez esetben meg kellene nézni melyik kimenet hova van kötve.
A csillapítóról is le kellene olvasni hogy hány dB vagy hányas FAM felirat olvasható rajta, ha ezeket megnézted tovább lehet lépni. Ha az us villog akkor lehet csak a csillapítást kell csökkenteni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest