- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #14350 üzenetére
Igen tudom hogy ex Rubicomos területeken Nagykanizsát kell beírni, de múltkor írta Gazsi00-hogy Debrecenből ír.
-
heim
tag
Sziasztok! Adott egy: Panasaonic 50GT60, ezt használom egy Upc médiakártyával digital gold csomag HD opcióvel. Néha szoktam felvenni műsorokat (Zuhanyhiradó, stb). Olyan kérdésem lenne, hogy mivel a tv csak úgy tud felvenni, hogy ha digitális tunert használja azt is kell nézni nem lehet közben a csatornák között váltogatni. Az jutott eszembe, ha mindjuk behangolom az analog csatornákat is akkor esetleg az analog tunert közben tudom nézni, miközben a digitálisról épp felvesz....vagy nem jól okoskodom? Megoldotta esetleg már így ezt valaki? Előre is köszi a válaszokat.
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
Topikgazda
-
Uthenger
aktív tag
Végre kezd a UPC is fejlődni...
nem kell telefonálni jelszó csere miatt
https://onlineugyfelszolgalat.upc.hu/myupc/login/login.xhtml
ügyfélszám, anyja neve megadása utánSzolgáltatásaim -> Kábelinternet -> Jelszócsere
utána jön róla 1 automata e-mailTelefonnál kényelmi szolgáltatás beállítás...
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
retexis
tag
Sziasztok!
A munkahelyemen upgradeltek UPC fiber bussines 250-re 120-asról, de azóta a modem router módban működik, tehát ip-t oszt ki a mögötte lévő eszközöknek.
Vissza lehet ezt valahogy variálni hogy a modem statikus legyen, ne osszon ip-t? -
MODERÁTOR
-
club1
veterán
válasz Intruder2k5 #14361 üzenetére
Ez nekem azért tűnik hüleségnek, mert üzleti előfizetésnél a leggyakoribb a céges (saját) vpn routing használata. Ezek jó része viszont nem terminál natolt hálózaton.
-
club1
veterán
válasz Intruder2k5 #14363 üzenetére
Mi úgy vállaltuk az újabb két évet, hogy előre kikötöttem: A szolgáltató végberendezése csere után is csak modem funkcióval működhet. Ennek ellenére routerként hagyták ott a vackukat. Miután rá néhány perccel jelzett a vpn koncentrátor, hogy kiesett a céges hálóból az adott telephely, szépen felhívtam az üfszt, és jeleztem, hogy vagy most rögtön megoldják, hogy a vpn routerünk publikus ip-t kapjon, vagy vigyék a vackukat a fenébe. Mi ugyan csak 150-es előfizetésre váltottunk, de természetesen ugyanez lett volna a helyzet 250-esnél is. Ha nem tud a szolgáltató publikus ip-t biztosítani, akkor nálunk felejtős az upgrade. A tc7200 amúgy miért nem jó? Nem tudja a 250 Mbps-ot?
-
MODERÁTOR
Nem tudom, szerintem ez a téma anno ezzel ki is merült, többet én sem tudok róla, csak beugrott, hogy volt már ilyen eset! Egyébként szerintem kell, hogy tudja a TC is, tekintve, hogy elég új ED3 hardver, és 8+4 csatornás bondinggal megy, ami ugye cirka ~400/100Mbps elméleti tempót jelent! Dehát ugye megfelelő fw-vel tudja CISCO is, csak akarni kellene a szolgáltató részéről is!
-
Uthenger
aktív tag
válasz retexis #14359 üzenetére
fix ip-s csomagoknál 120-as felett router módban adják a csomagokat, és nem tudják átállítani,
gyaníthatóan technikai oka van.megoldások:
- lefele módosítani 100 v. 120-as fix ip-s csomagra
- az adott eszközt amit szeretnél kívűlről elérni, azt dmz-be rakod
- port forwardot állítasz be[ Szerkesztve ]
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
pluhi
tag
Őőő, Tárnokon most ennyit tud a 60Mbit, másnál ok?
-
pluhi
tag
válasz kabelmania27 #14368 üzenetére
Tökéletes. Downstream: 2dBm, Upstream: 36dBm, SNR: 39.5
-
pluhi
tag
válasz kabelmania27 #14370 üzenetére
Semmi nincs. Direktben jön be.
Ellőttem a modemet, úgy néz ki összeszedte magát. Ilyet se csinált még ez a Cisco, remélem nem lesz rendszer belőle. -
kabelmania27
Topikgazda
Azért kérdeztem a csillapítót mert csak net előfizetés esetén szoktak ilyet betenni és néha segít ha kiiktatja az ember.
-
MODERÁTOR
Én nem értem, hogy mi történik itt nálunk, szerintem valahol bajok vannak még a kábelezéssel, zajbetörés lehet, mert össze-vissza ingadozik a jelszint! Ugye jó múltkor feljebb csavarták az erősítőt, mert egészen 15-ig ugrottak a DS Power Level-ek, aztán szépen visszament, az utóbbi időben már egész korrekt, nulla környéki jelek voltak! Egy-két csati átcsapott negatívba, de a nagy része még pluszban állt! Aztán most megint ránéztem, és...
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 8.3 dBmV 39.4 dB
Channel 2: 5.7 dBmV 38.7 dB
Channel 3: 6.6 dBmV 39.0 dB
Channel 4: 7.5 dBmV 39.0 dB
Channel 5: 8.8 dBmV 39.0 dB
Channel 6: 9.4 dBmV 39.4 dB
Channel 7: 9.9 dBmV 39.4 dB
Channel 8: 10.2 dBmV 39.4 dB
Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 45.8 dBmV
Channel 2: 46.0 dBmV
Channel 3: 46.3 dBmV
Channel 4: 47.0 dBmVÉn nem tartom valószínűnek, hogy havonta tekergetnék az erősítőket, ráadásul mostanában nem is volt felénk karbantartás kiírva, ez a pár fokos hőingás ami meg van mostanában, nem indokol ilyen eltéréseket! Bár tudom, hogy még határon belül van ez is, meg az eddig látott többi érték is, és tulajdonképpen probléma sincs semmivel, csak néha figyelem azért ezt is, és furcsa amiket produkál! Egy ideig követi az időjárás változást, aztán gondol egyet, és ugrik valamerre 5-10dBmV-t!
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #14373 üzenetére
Érdekes jelenség, gondolom emlékszel hogy írtam korábban hogy lesz nálad még 12-es vételi, kár hogy erre nem lehet fogadni. Ekkora eltéréseket szerintem sem indokol az időjárásváltozás, nálam nagy hidegbe 6volt a max, ma 4,5ig csökkent délkörül.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #14374 üzenetére
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #14375 üzenetére
Lehet, hogy valamelyik erősítő vagy tápfeladó kezdi magát megadni vagy feszültségingadozás de az is lehet hogy a regionális fejállomáson szinteztek.
poli27: Szerinted mi lehet?[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #14373 üzenetére
agc modult(Automatic Gain Control Module) szerelnek be (de ott lehet már benne van az erősítőkbe) ezzel meg távolról tudják menedzselni az erősítőket ki se kell menni a helyszínre.
[ Szerkesztve ]
-
tibi815
csendes tag
válasz Intruder2k5 #14375 üzenetére
Én is észre vettem ilyen dolgokat, nálunk is hasomlóan nagy eltérések a jelszintben, nálam a az snr is sokat változott mikor magasabbak Downstream Channels értékek 5-6 db akkor az snr 34 körül van ha viszont 0 körül (ahogy most is ) az snr 40 körül van és random változik. Most kb egy hete az utóbbi van aminek azért jobban örülök, viszont az Upstream Channels soha nem változik az beállt mint a gerely.
Ja és szolgáltatásban annyit veszek észre csak hogy a hd adások picit kockásodnak de nem vészes!
[ Szerkesztve ]
-
meszi85
tag
TV csere miatt kérdezném.
UPC-nél szeretnék analóg kábeltévéről (silver csomag ~40 csatorna) digitálisra átállni, de
2. TV-re megfelelne az analóg adás továbbra is.
UPC digitális TV (pl. digital bronze csomag) mellé a 2. TV-re az analóg alapkínálat ingyen van.
Mit takar ez az alpkínálat? (kábeltv start?, kábeltv bronz?, silver csomag már nincs is)
Továbbá, hogyan blokkolják hogy a 2. tvre továbbra is ne a silver csomag érkezzen?
Köszönöm. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
meszi85
tag
válasz Intruder2k5 #14383 üzenetére
De ebből hogy lesz az 1. TVn akkor Digital Bronze csomag?
-
Topikgazda
-
club1
veterán
válasz meszi85 #14382 üzenetére
Túlkombináltad. A bronze analóg szűrő a bronze digitális mux-okat is átengedi. Csak a silver analóg csatornákat (mindet) és a digitális gold analóg mux-ot egy részét szűri. Ezért aztán olyan helyen helyezik el a szűrőt, ahol az előfizető nem igazán fér hozzá. (A digitális muxokat nem kell szigorúan szűrni, mert azok alapból kódolva vannak, azokat pedig csak a megfelelő előfizetés birtokában tudják csak a UPC végberendezései dekódolni.)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
HofiZoli
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest