- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Egesz nap tompan faj(t) a fejem + reggel es massziv hasmenes.
-
twollah
nagyúr
Tovabbra is faj a fejem.
Kicsit mar unalmas. -
twollah
nagyúr
Fonok ma bejott delutan es kozolte, hogy ki mikor mehet szabadsagra.
Nekem allitolag (ezt a konyvelovel szamoltak ki kozosen) meg 10 azaz tiz napom van (en 13 azaz tizenharomra emlekszem) es kozolte, hogy mar csak az ev vegen mehetek szabadsagra.
Hurra!
Ujabb eltoszott nyar.Azert arra kivancsi lennek, hogy hogyan hoztam ossze a 23 azaz huszonharom szabadasombol minusz 13 napot.
Napokon belul felmegyek a konyvelohoz es tisztazni fogom vele, hogy hova tunt 6 napom, mert ez nekem egy kicsit magas, hogy hova tunhetett el.
23 - 7 nap amit meg julius elejen toltottem = 16
Ehhez kepest 10 napom van.
Valami nem egeszen kerek itt. -
twollah
nagyúr
Elovettem a tavaszi kabatom, mert az evszakhoz kepest eleg huvos van kinn (~13-14 fok).
Inkabb picit legyen melegem, mint egy oran keresztul vacogjak amig beerek. -
twollah
nagyúr
A fejem tovabbra is tompan faj.
Remelem idovel elmulik ha vege lesz ennek a hidegfrontnak. -
twollah
nagyúr
Ma van, hogy negyedik eve blogolok.
Boldog blogszuletesnapot? -
twollah
nagyúr
Delelott fajt a fejem, majd elmult, utana tunetmentes voltam.
-
twollah
nagyúr
Ejszaka almomban a tudatalattim olyan szemelyt bofogott fel az emlekeim egyik lelakatolt es jol eldugott ladajabol akit szeretnek kitorolni vagy legalabb is nagyon elfelejteni.
Az alom emleke a delelottomre is ratelepedett.
Miert nincs valami F8 (sotet paraszt uti F8) gomb (gy.k.: torles) az ember agyaban amivel az emlekek egy kivalasztott reszet orokre torolni lehetne.
Kicsit unalmas, hogy a tudatalattim az almaimban neha olyan szemelyt rangat elo a varazscilinderebol akit jo lenne elfelejteni.
-
twollah
nagyúr
Atneztem a fizetespapirjaim es kiderult, hogy kedves Fonokom jol atbaszott, mint a szart a palankon.
A "legviccesebb" az egeszben az, hogy junius 27en dolgoztam es kiadtak nekem szabadsagnak!
Holnap felmegyek a konyvelohoz es rakerdezek, hogy ezt hogy sikerult osszehozni.
A jelenleti iven be vagyok irva 6tol 14.30ig.
Szoval meg azt sem lehet mondani, hogy nem voltam benn. -
twollah
nagyúr
Igy atbaszni a fejem ez valami hihetetlen.
Es en barom meg asszisztaltam is hozza! -
twollah
nagyúr
Este alig tudtan elaludni annyira felhuztam magam ezen a beirt egy nap szabadsagon amit csak ugy lenyultak.
Este megegyszer felkeltem es leellonoriztem a tobbi szabadsagom is, hogy tenyleg akkor adtak ki amikor kellett es tenylegesen szabadsagon is voltam akkor.
-
twollah
nagyúr
Ujra zuhog az eso.
Akkor fogok munkaba menni amikor jol esik. -
twollah
nagyúr
Bor sportcipoben megyek dolgozni, mert tegnap a vaszon percek alatt szarra azott az esoben.
-
twollah
nagyúr
Ma tünetmentes voltam.
-
twollah
nagyúr
Vacsorara egy Norbi Update ontetes salatat kutyulok.
-
twollah
nagyúr
Aldom az eszem, hogy a bor sportcipomben mentem el meloba.
Haza fele jovet az utcaban ugy elvert az eso, mint buzi a faszat. -
twollah
nagyúr
Ujra dezsabol omlik az eso.
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Tegnap beszeltem a konyvelovel a hibas szabadsaggal kapcsolatban.
Kiderult, hogy adminisztracios hibe lepett fel a rendszerben.
Abban egyeztunk meg, hogyha (valamikor) elmegyek szabadsagra akkor egy nappal kevesebbet ir ki es igy lesz letudva a dolog.Az erdekes az egeszben az volt, hogy a jelenleti iv szerint benn voltam es en is bizonyitani tudtam, hogy azon a napon benn dolgoztam.
Ehhez kepest ki lettem irva szabadsagra.Mi ebbol az egeszbol a tanulsag?
Az utolso betuig at kell olvasni a fizetest papirt. -
twollah
nagyúr
Egyszeruen rohely ami megy az Alomgyarban.
Minden faszsagra van penz de arra, hogy egy blokkolo orat szereljenek fel arra nincs vagy nem is akar a Fonok.
Helyette egy nyomtatoval nyomtatott paksametan kell alairni, hogy ki meddig volt benn, de akkor is csak szigoruan a 8 es fel orat szabad beirni.Kezd egyre jobban elegem lenni ebbol a fos orszagbol.
-
twollah
nagyúr
Ma tünetmentes voltam.
-
twollah
nagyúr
Felraktam a Firefox 3.0.1et.
Ismerkedek vele. -
twollah
nagyúr
Azon gondolkodom, hogy a LOGOUTos hireimben szereplo kepeket atrakom az UltraWEBes tarhelyemre, mert az valamivel gyorsabb.
-
twollah
nagyúr
Doglodik a Pioneer 112D DVD irom?
-
twollah
nagyúr
Homokszexualis felvonulas?!?!
Itt 01:50 korul.
-
twollah
nagyúr
Megyek megkuzdok a fuvel.
gy.k.: funyiras.De ruhelem.
-
twollah
nagyúr
Kb. fel ora kuzdes utan a funyiro kilehelte a lelket.
Lassan mar azon vagyok, hogy az egeszet legyomirtozom es utana fellocsolom az egesz udvart gazolajjal.
-
twollah
nagyúr
Eleg vacakul aludtam az ejszaka.
[ Szerkesztve ]
-
twollah
nagyúr
Ha jol tudom egyenlore alig van munkank.
Gondolom a szokasos nyrai pangasnak tudhato be a dolog. -
twollah
nagyúr
Ma tünetmentes voltam.
-
twollah
nagyúr
Szokasos agyverzes, doglodik a netem.
Egyszer megy, egyszer nem megy.
Rohely... -
twollah
nagyúr
Egesz nap kovalyogtam a faradtsagtol vagy mitol.
Nem tudom, de egyre nehezebben viselem az egyes idojaras frontokat.
Hiaba mar en se 18 eves vagyok. -
twollah
nagyúr
Finom magyar dinnyevel tomtem meg a gyomrom.
Alig tudok mozdulni annyira teleettem magam. -
twollah
nagyúr
Lehet beletapostam szegeny Tildy lelkivilagaba.
-
twollah
nagyúr
Zsak kirakos, feszulos boxert vegyek fel holnap, vagy valami konszolidaltabb, lazabb verziot.
A multkor a laza boxerban annyit logott a zsakom, hogy nap vegere mar nyult vagy 5 centit a bor.
Ugy nezett ki, mint egy indian borszutyo amit a nyakban borzsineggel holdanak.
Plusz fajt a sok logastol, gondolom elszokott a fecskeben, hogy nem nagyon huzza a fold fele a gravitacio.Van olyan boxer amiben a hereknek kulon kis tartojuk van?
Olyanra gondolok, mint a noknek a melltarto.
Mondjuk lehetne meret szerint heretartokosar meret A, B, C, D, DD, E, F, G.IMHO mokas lenne.
-
twollah
nagyúr
Ma legalabb nyugdotan aludtam es nem kuzdottem egesz ejszaka a pokroccal.
Kosza otlet.
Mi lenne ha lenne egy alvos blogom is amiben leirnam az ejszakam, az almom? -
twollah
nagyúr
Tegnap alig egy ora alatt megittam egy Sio Narancslevet es a gyomrom nagyon berzenkedett az inzultus ellen.
Gondolom tele volt mindenfele adalekanyaggal, szinezekkel, szir-szarral. -
twollah
nagyúr
Ma mar dhortban megyek be dolgozni, mert tegnap reggel kicsit beneztem a farmert es mire beertem, mar izzadtam a nadragban.
Meg 1-2, talan 3 het es reggelente (5 ora fele) ujra elo kell vennem a farmert, vastagabb felsoreszt.
-
twollah
nagyúr
Ma tünetmentes voltam.
-
twollah
nagyúr
Del (12 Ora) utan kicsivel elengedtek minket, mert alldoglani a gep mellett es varni a csodat delutan kettoig huzos lett volna.
Allitolag igy is olyan keves melonk van, hogy kis tulzassal kuzdeni kell erte, hogy ki nyomja aznap.
-
twollah
nagyúr
Ma ket olyan sokk ert ami arra kesztetett, hogy felulertekeljem az eddigi eletem.
Megyek ki a boltba, egyszer csak latom, hogy a kis tini lanyok sikitozva futnak a megalloban levo busz fele.
A legelol halado kb. mell magassagba emelt kifele forditott tenyerekkel futott kozben boszen kalimpalt abban a magassagban a kezeivel, a labait futas kozben kifele dobalta.
Szoval egyszeruen leirhatatlan volt a latvany.
Kenytelen voltam leulni par masodpercre az egyik padra, mert annyira megviselt az a mentalis sokk amit a latvany okozott nekem.
Ha ezt az ORTT latta volna a voros 18as karika azonnal kikerult volna a kepernyo szelere, bar szerintem a gyengebb idegrendszeru nezokre gondolva lehet, hogy nem is mutattak volna. -
twollah
nagyúr
Ezek utan mar ugy gondoltam, hogy az elet mar nem tudja fokozni a sokkolasom, de tevedtem.
Visszafele jovet a boltbol a keresztezodesnel hirtelen elottem termett egy robogos fazon.
Az ember inkabb a 120 kilohoz kozelitett, mint a 100hoz es valami hihetetlen latvanyt nyujtott a motoron.
Kb. olyan testtartasban ult a motoron, mint a cirkuszban a majmok akik motoron koroznek a porondon es mindezt csak azert csinaljak, mert tudjak ha eleg ugyesek akkor a jutalmuk egy banan.
Ehhez meg hozzajott a szerencsetlen megkinzott robogo motorjanak a hangja ami a sikito uveghanghoz hasonlitott.
A tag beert a keresztezodesbe, lassitott, korbenezett, majd egy hatarozott gazfroccsel mozgasra osztokelte az amugy is megkinzott ordogi masinat.
A rossz karma alatt szuletett motor hangja a sikito uveghangrol felszokott az ultrahang magassagaba es kekes lilas fustot eregetve kinzojaval atvonszolta magat a keresztezodesen.Fogalmazhatok ugy is, hogy a fazon a keresztezodesben a gazadaskor nem gyorsitott a robogo mozgasan hanem lassitott!
Egyszeruen hihetetlen volt a latvany!
Ezert Emir Kusturica olt volna, hogy lathassa es megfilmesitse. -
twollah
nagyúr
Ma tünetmentes voltam.
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Lassan megyek aludni.
Semmi izgalmas nem tortent ma velem amirol irhattam volna. -
twollah
nagyúr
Ma tünetmentes voltam.
-
twollah
nagyúr
Tegnap delutan megdoglott a Pioneer 112D DVDirom.
Egy ev utan megdoglott a notebookomon a Vista, eltunt belole a DVDiro.
Iro csere, Vista telepites es par gyors finomhangolas.Szorakoztato egy delutanom volt.
-
twollah
nagyúr
Kurva elet!
Ekkorat szivni, mint tegnap azt mar tanitani kene. -
twollah
nagyúr
Ma tünetmentes voltam.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest