- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majstor
senior tag
válasz #07840640 #600 üzenetére
Ezek szerint magunkra maradtunk...
Megált a tudomány...
Lehet hogy hülye kérdés...de megvan e a legújjabb Driver,vagy legalább a Catalyst 4.8-as (ezt a drivert pont TV-out miatt dícsért egy haverom hogy ennek király a TV-kimenet szoftvere)
Ez egy tipp abban az esetben ha régi drivert használsz...http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
Majstor
senior tag
Valaki segít!?
Régi AIWA T1000 videón keresztül át birom e játszani a TV-outot???
Repeat: Nincs a TV-én video in!http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
Majstor
senior tag
UP!
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
FunkyBoy
tag
Sziasztok!
PLEASE HELP ME!
Tavaly volt egy 9200-as kártyám amihez sikerült anno letöltenem egy olyan progit, ami a catalyst driver-t kiegészítette két plusz gombbal. (Full screen vagy overscan vagy overlay már nem emlékszem) A lényeg, hogy teljesen kifeszítette a képet a TV-n úgy hogy egy 5milis csík sem maradt sehol. Aztán eladtam a kártyát és most ismét ati-m van de nem tudom, hogy melyik kis progi csinálta ezt a két plusz gombot a catalyst driver-be! TI NEM TUDJÁTOK VÉLETLENÜL?
Előre is köszi!
FB. -
Majstor
senior tag
-
Majstor
senior tag
A 9200SE-nek milyen a TV-outja???
Nekem ilyen karim vann de nem tudom összekötni a TV-vel...mivel annak nincs Video bemenete...csak sima antenna bemennet van rajta.
A videós átjátszásról már tisztában vagyok de a Videóm sem éppen a legújjabb... egy AIWA T1000,szóval elég égi...de a Video bemenete is régi...
Ha valaki ismer valamilyen átalakítót írjon! (a video bemenet 1990 évekbeli)
UP
[Szerkesztve]http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
Majstor
senior tag
Ha valaki ismer valamilyen átalakítót ???
-
balguru
tag
Nekem is Tv-out problémám van. Fekete-fehér a kép.Mielőtt arra biztatnátok , hogy olvassam el a topicot, megnyugtatok mindenkit, megtettem sőt több helyről kértem tanácsot.Eddig sikertelenül jártam.Ha valakinek lenne ötlete esetleg tippje nagyon megköszöném.
Vázolnám a helyzetet:
Abit Radeon 9600 vga
kb 10 éves Samsung tv 1scart
szimpla Philips video 2scart.
A vga oldaláról egy S-video-composit átalakitó mig a tv felöl compost-scart átalakitoval probálkoztam.A kép fekete-fehér lett.
Második variáció: S-video-scart átalakitóval is probálkoztam a vganfo.uw.hu weboldalon olvasottak alapján-15 és 20 lábak összekötése kondival- a kép maradt fekete -fehér.
Úgyanezeket kipróbáltam a videón keresztül , semmi változás blackandwhite.
Pal-b beállitásról sem feledkeztem meg.
Már semmi ötletem sincs.
Elképzelhető hogy a vga karim tvout-jával van valami bibi? -
balguru
tag
Nagyon örülnék egy kis segitségnek....
-
Totyi
őstag
Azt az átalakítót használod,amit kaptál hozzá?9500 után vettem egy 9600xt-t.-de véletlen a 9500-ashoz adott kábelt használtam.Fekete fehér volt,mint nálad.Jobban megnéztem,rájöttem,hogy rosszat dugtam a vga-ba.Kicseréltem a 9600xt kábelére és jó.Én így jártam,biztos nálad nem ez a hiba,de sose lehet tudni.Meg kell próbálni.
-
sky77
aktív tag
válasz #07840640 #600 üzenetére
Ez attól függ, hogy állítod be. Ha az ATI vezérlőpultján bejelölöd hogy ''Az aszteal kiterjesztése erre a képernyőre'', akkor olyan lesz, mintha hosszúkás asztalod lenne, egymás mellé lehet pakolni a két megjelenítőt. Ha ez nincs bepipálva, elvileg ugyanazt kell mindkettőn megjelenítenie.
Túl sokat nem tudok én sem róla, mert új vagyok ATI és ab ovo tv-out körben, de HydraVision-el még lehet mindenféle földi jót állítgatni. Én még nem néztem, de mindjárt keresek infót. Addig is az itt lévő TV-Out szekciót javallom áttanulmányozásra: Bővebben: link
Némi HydraVision infó: Bővebben: link
[Szerkesztve]''Emberek, vessetek a mókusok elé!''
-
Majstor
senior tag
Nekem az a problémám hogy régi TV-ém és régi Videóm van (AIWA T1000):-Régi fajta Video-in csatlakozóval...ennek pedig nem azonos az csatlakozó alakja.
Please: ha tud valaki valamilyen Infót a régi csatlakozó újjá-varázslásáról ossza meg velem - Thanks! -http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
Majstor
senior tag
Help!...Majd kiugrik a szemem amikor DivX-et, DVD-ét vagy Avi filmet néznek a 15''-os képernyön...
-
kgabesz
tag
hello!
a köv a problémám: van egy ASUS ATI Radeon 9600SE-m
sokat szenvedtem a TV outtal annak idején, ugyanis ha a hozzá kapott S-video-RCA átalakítóval próbáltam a TV-re kötni, akkor szinte kivehetetlen képe volt
ezután egy SCART-al tudtam végre csatlakoztatni a TV-hez, aminek már elfogadható a képe, de van egy gondom vele: egy bizonyos színnél (talán a fehérnél, de a fehér részek szélénél csak) pirosas csúnyaságok vannak, ami miatt pl egy feliratos film nézhetetlen
sajnos leírni nem tudom pontosan a kép milyenségét, a lényeg, hogy egyáltalán nem jó ez így
ha fekete-fehérre allítom, akkor szép tiszta, de színesben csúnya...
ugyanez van ha pl egy animáziós filmet nézek, a kontarsztoknál csinálja
találkozott valaki már ezzel a dologgal? próbáltam állítgatni a képélességet, meg midnent amit lehet, de nem változott
most már annyit szenvedtem a kártyával, hogy lassan azt gondolom, hogy szar ez a fajta kártya...
seígtsen valaki legyen kedves!!!Megsúgom legtitkosabb vágyamat, hadd gyantázzam le a lábadat!
-
kgabesz
tag
up
Megsúgom legtitkosabb vágyamat, hadd gyantázzam le a lábadat!
-
kgabesz
tag
-
kgabesz
tag
up!
-
zsigiface
tag
Hellósztok! Az lenne a gondom ,hogy van egy his excalibur 9800pro kártyám. Rákötöttem a tv-re, kép van de nagyon szar, színtelen homályos. Ha elindítom a media playert akkor meg nem jeleníti meg a tv a lejátszani kívánt filmet. A kérdéseim, másnak is ilyen szar képet ad ez a kértya? Hogy lehetne szebb képet csinálni, van valami tvtool szerű program ati-khoz is? És hogyan lehetne a filmet megnézni a tv-n? ehhez program ilyesmi? Úgy tudok tv-n filmezni ha előtte átállítom egysődleges képernyővé de akkor a monitor képe teljesen szar, meg nincs is kedvem mindig állígatni jobbra balra. Úgy lenne jó ha bekapcsolom a tv-t és megy minden, a régi mx440-esemmel így működött.ja és a tvn a tljes kép nem jelenik meg, mintha egy sokkal nagyobb képet rakna ki és ha az egeret húzgálom akkor tudom arrébb vinni a képet , pont mint egy stratégiai játékban.Előre is köszi! Bocs a sok kérdésért,meg pofázásért, de ezért van a fórum nem?
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Nagyjából végigolvastam a topicot,azonban lenne egy kérdésem.
Felmerült nállam is az a hiba,hogy a tv-n fekete-fehéren jelenik meg minden,ez eddig nem lenne gond mert olvastam hogy egy s-video kompozit átalakítót kell vennem és akkor elméletileg színes lesz.
A kérdésem annyi,hogy tulajdonképp mi is ez a kompozit átalakító?Jelenleg úgy van a tv-re kötve a gép (svideo bemenet hiányában) hogy a scart csatlakozóra dugom egy átalakító segítségével az s-videot és a hangot.
Namost ez a kompozit átalakító tulajdonképpen az s-video bemenetből csinál egy rca bemenetet amit szintén ebbe a scart átalakítóba dugok bele?A tv-nek nincs külön rca video bemenete,így is működni fog vagy ezzel ugyanazt érem el mint eddig csak szegényebb leszek pár ezer forinttal?
Előre is köszi:Tomi -
Atlantis
veterán
Hello!
ATI-kártyáknál nincs más mód a Theater mód aktiválására, mint a driveren belüli bekapcsolás? Csak mert nekem hiányzik az a fül a driverből, ahol ezt be lehetne kapcsolni. Nincs valami kis program, ami tudja kezelni-állítani a TV-kimenetet?>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Ludovicus
aktív tag
Monitor kimenet és tv között csak vga-tv konverter jöhet szóba, vagy létezik egyszerűbb (olcsóbb...) megoldás is?
-
Yarlath
csendes tag
válasz Atlantis #631 üzenetére
Sziasztok!
Ez a kérdés engem is érdekelne, bár nem a theater mód miatt, hanem mert szeretém a tv felbontását 800x600-ban használni, de a Detonator driverek-hez képest itt sajnos nem tudom állítani a ''csak fizikai eltolások'' menüpontot. Control Center-en belül ugyan lehetne, de csak akkor, ha a monitor felbontása 1024x768, efelett nem... A Powerstrip és az ATI tool-ok sem segítettek...
Atlantis: egyébként a fület alapból is jól eldugták, az ÁTFEDÉS fül alsó részében próbáltad már?| ABIT IC7 | P4 3.2(800)@3.5 | 2*512 DDR 400 | HIS RADEON X800Pro@XT 256Mb |
-
Thumbalin
csendes tag
Szev asztok! Nekem az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy ha rákötöm a gépet a tv-re és azt a videóra akkor a videóról jövő kép fekete fehér tehát azt volna a kérdésem hogy hogyan lehet megoldani a felvétel videóra normálisan!!!!
-
Yarlath
csendes tag
válasz Thumbalin #634 üzenetére
Bár így, felvételre nagyon ritkán használom a kártyát, a ''fekete-fehér'' probléma tipikusan a rossz TV szabvány kiválasztásának eredménye (magyarország: Pal-B), illetve ellenőrizném a felvételt úgy is, hogy (ha van) a másik csatlakozón keresztül is megpróbálnék rögzíteni (svideo&composite). Pontosabban mindenki csak úgy fog tudni segíteni, ha megírod milyen videokártyát használsz.
| ABIT IC7 | P4 3.2(800)@3.5 | 2*512 DDR 400 | HIS RADEON X800Pro@XT 256Mb |
-
zz77zz
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő: ASUS FX9570TD 256mb tv outjáról szeretném a tv-t egyszerre üzemeltetni a monitorral. Feltettem a gyári asus, nvidia, majd régi és új nvidia drivereket kétféle oprendszerre is.(98, xp sr1)
Nem engedi csak az egy megjelenítős lehetőséget. A felsorolásban sem szerepel a dual, stb módok.
A kijelzők között viszont szerepel a tv is. Ha kiválasztom meg is jelenik a kép, de csak a tv-n.
(a régi mx440-emmel simán használtam a dual módot)''ami elromolhat, el is romlik''
-
-
Vaze
őstag
hello
az lenne a problemam,hogy a gep nem enged Clonozni szal nemtudom kitenni Tv-re,de az erdekes,hogy ha csak Tv-re akarom kitenni akor jo,de Clonozni nem enged...szal vagy Monitor vagy Tv mi lehet a gaz?kosziMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
karantÉN
aktív tag
énis szenvedek a tv-outtal mert ha rákötöm a tévére akkor a monitorom nembírja azt a hercet amit a tv-n van ezért rezeg a kép és semi jót nem látok
6543210
-
Vaze
őstag
Valaki tudna esetleg segitenni a bajomon?
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Mirones
tag
Sziasztok!
Van 1 radeon videókártyám 9550 és az lenne a gondom hogy nem tudom beállítani a tv kimenet felbontását. 1024x768 ra van beállva és sehol nincs 1 fül ahol ezt átállíthatnám.
Ez azért probléma mert a TV-m csak 800x600 at bírja ezáltal a kép kicsúszik a képernyőből.
Köszi a segítséget! -
viber30
csendes tag
Én is sokat szenvedtem annak idején mire az enyémet sikerült beállítanom.(ATI Radeon 9000)
Sima S-Video cable-val van összekötve, amit Media Marktban vettem valami 1-2E forintért. Asszem kiterjesztett módot kell beállítani és utána lehet klónozni az átfedés fülön. Én beállítottam a színházit módot, tök jól mutat a 16:9-es képcsőn. Már majdnem minden jó volt mire rájöttem, azért fekete-fehér a kép, mert a szabványt át kell állítani a TV-n. Azóta ott nézem a filmeket, ami viszont egy kicsit zavar azok a halvány csíkokok, amik úsznak a képernyőn fentről le (vagy lentről fel?). Főleg akkor tűnik fel, amikor sötét jelenet van.
Erre tud valaki magyarázatot? Minőségi kábel kell? Ez az ATI TV out minőség?Mindenkinek a vendége vagyok. Pénz nem számít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest