- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Haha, még júliusban jártam így. Rendeltem kaját, és 6 óra múlva olyan allergiás reakcióm lett, hogy le kellett mennem az orvoshoz. Még a homlokom és elkezdett dagadni, csalánkiütés mindenhol, egész testen. Brutál volt. Nyilvánvalóan egy baci toxinra voltam allergiás, mert semmi olyat nem tartalmazott, amit ne ettem volna már hatezerszer. Azóta vettem Epit, jó drága, 16k/db, és a biztonság kedvéért 2db kell, de innentől úgy érzem, jobb ha nálam van. Ebben a melegben ezer ponton elvérezhet egy élelmiszer. Már a szállítás során, ha nem hűt rendesen a kamionban a cucc, vagy Józsi a hegyről leteszi a raklappal, aztán pofázik egy sort a haverokkal, a kaját meg süti a nap. Ennyi elég is ahhoz, hogy még nem romlik meg büdösre, de a bacik már szaporodnak és ahogy írod, a hőkezelés csak a bacit nyírja ki, az anyagcsere termékeit nem, az ott marad már a kajában.
Azóta nem rendelek kész kaját, ilyen melegben nem is fogok. Étteremnél is nagyon meg kell nézni, hova ül be az ember, hasonló okokból.
A tudomány a valóság költészete!
-
Drótszamár
őstag
A Family Ate 1 Year Old Frozen Leftovers For Breakfast. This Is What Happened To Their Organs: https://www.youtube.com/watch?v=yXnSYfv6bCA
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
kolopele
nagyúr
Rendesen megtapasztaltam most, holott eddig még sosem volt gond. A dokim fel is írt tegnap Normixot meg azt mondta nyomassam pár napig az Enterolt. Ma ugyan nem voltam, de még mindig fura az egyébként is érzékeny emésztőrendszerem. Felül sosincs bajom mondhatni, ez viszont a gyenge pontomat kapta el, hogy enné meg a fene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jogász topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- EA Sports WRC '23
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest