- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Ez egy ilyen emocionális, meggyőzhető típus . Beledumálják a fejébe, hogy márpedig neki izibe ilyen irányba KELL fejlődni, és megy is arra .
K.rv#a nagy mázlink lenne, ha ez lenne a simatakony-variáns kb 5 szinttel enyhébb kivitelben az előző, igencsak életképes szinthez képest. Nem mellesleg, az igencsak régóta a piacon lévő influenza is be-bedob néha egy izmosabb edisönt, pl a '68-as Hong-Kongi influenza ~4millió halottat számolt a korabeli világ népességéből, arányaiban ez minimum a covid szintje, és sokkal több, mint a korábbi vagy az azóta megszokott éves influenza körök.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Dare2Live
félisten
Amit leírsz arra sztem van egy jó angol szó. wishfull thinking. Nem tudom jól magyarra fordítani.
De erre vonatkozóan nem írtam semmit. Azt "cáfoltam", hogy "Ha fertőzés, 1-2 heti víg terjesztés után, a 3.héten öli meg, az őt egyáltalán nem zavarja." Amit írtam az nem "most azonnal" dolog. Embereknél ha nagyon komoly az evoluciós nyomás akkor is jópárszáz év.
"most azonnal enyhe tünetekre vált, mert "elemi érdeke"."
Amit írtam az min párszázéves folyamat. Ellenben konteo: Nemrég Vesa dobta be és elmélkedtem vele picit a témában, hogy mi lenne ha jönne vmi új variáns ami kiszorítja a deltát de sokkal kevésbé okoz súlyos tüneteket.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest