Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Van egy 542G Routerem. Most vettem!
Valaki magyarázza el mit csinálok rosszul emrt kibaszom az ablakon de ugy mint az állat!A régi ASUS ommal minden jó.
Ezt rárakom
PPOE , felhasználónév, jelszó, beállitom a Wireless-t és finish!!EREDMÉNY: NINCS INTERNETKAPCSOLAT !!!
MI A NARKÓS k... anyámért??
Mit állítsak be plusszba? Már mindent próbáltam és semmi!! már 2-őt is kipróbáltam mert az elsőt kicseréltettem!Valaki segitsen Kérem mert agybajt kapok!
Köszönöm!!
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz dr.bubo #2959 üzenetére
Persze be
úgy se jó
és ha rámegek kézileghogy connect akkkor meg disconenctel egy kis idő múlva és kész
mi van ezze la Tp-Link gecivel he.. elhoztam egy 3. ot ami nem ie az a tipus hanem 340 és az Se jó!!
HÁT BESZAROK| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz dr.bubo #2961 üzenetére
Jól írom be persze! T-ONLINEOS adsl.
De már leszarom... olvastam itt a fórumba csomó embernek van hasonló baja.
Végigcsináltam egy csomó mindent. Firewall off meg az a time leases 2880-ra stb stb és semmi. Sőtezekután még a router se volt elérhető.
kész vicc ez a TP-link.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen routert?
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest