Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz Mauzes #1407 üzenetére

    Találtam 2 lehetőséget, de egyik sem tökéletes, így bocs a sok üzenetért, de ha van jobb a fenti problémára ezektől, akkor légyszíves osszátok meg velem!

    1. Kiválasztom azokat az mappákat (előadók nevei), melyek albumjai közül fogok válogatni, és a másolás ablakban "csak a köv. típusok"-nál olyan kiterjesztést adok meg, ami nincs egyetlen mappában sem. Ekkor az összes mappát (kiválasztott előadók) átmásolja üresen, de ezeknek összes almappát is (albumok mappáit)! Ezután megcsinálhatom azt, hogy az egyes albumokat kijelölöm, és F2 másolással hozzáadom, és míg a háttérben fut a másolás, szépen megkeresem az összes albumot, amit másolni akarok.
    Probléma: rengeteg üres almappa is lesz az előadóknál (olyan albumok, amiket nem másoltam át utólag fájlokkal együtt, azok üresen maradnak). Megoldható lenne, ha lenne olyan parancs, hogy üres mappák törlése, de nem tudok ilyenről.

    2. TreeCopyPlus plugin telepítése után az ALT+F5 parancs (azaz a tömörítő előhívása) ablakában tudom választani az adott plugint, ami lehetőséget ad parent directory-val együtt töténő másolására is, én választhatom ki, hogy hány szintet másoljon még. Ez az, amit a második hozzászólásban említettem, szóval nagyon jó lenne, de az a baj vele, hogy ALT+F5 esetében nem tudok F2 másolni, se a folyamatot háttérbe állítani, így lényegében karba tett kézzel megvárnom, míg az adott albumokat bemásolja, és csak ezután léphetek át egy másik előadó mappájába, hogy kiválasszak bizonyos albumokat, majd azok másolását is meg kell várnom, szóval nem praktikus...

Új hozzászólás Aktív témák