Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    most kezdtem egy warfare masterys harcost es majd rogue lesz a masik valasztott skillje valoszinuleg de eloszor feltapolom 32 is a warfare masterit hogy tudjak gyorsabban mozogni es tamadni, az lenne viszont a kerdesem hogy lattam az egyik videoba hogy sorra varazsolta a battle standarokat az emberke. ezt hogy lehet elerni? illetve ha elerem akkor ha 4 db ot varazsolok akkor 4X kapok +1 all skillt vagy az osszes tobbidoog 4x adodik hozza?
    mintha hallottam volna olyasmit hogy vannak olyan targyak hogy -x recharge az jelenti gondolom hogy annyival gyorsabban toltodik ujra a skill. es ha sikerul elernem ebbol a 100 at akkor jo. de ha ez elerheto akkor meg azon gondolkodok hogy a rogue masteryben egy letheal strike ok maxra nyomatom es azt is tudom folyamatosan ujratoltodesi ido nelkul hasznalni akkor az nagyon brutalon hangzik, vagy ezt igy nem lehet?

    illetve meg nem tudom mindig hogy mit jelent egy par targynal :
    -x arc of attack
    -x skill disruption
    illetve talaltam egy olyan tort ami manat sziv 6-12% ig (kb. nem biztos hogy pontosan nnyi volt) es oda volt irva moge hogy ennek a fele az sebzest okoz. tehat ha sok manas ellenfelet tamadok azzal akkor elvileg sebezhet jo nagyot egy egyebkent gyenge tor? vagy ez elhanyagolhato sebzest jelent a gyakorlatban.

Új hozzászólás Aktív témák