- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Adrian1991
csendes tag
196 Parma - Internazionale V 1,8
155 Montreal - Washington V 2,1
202 Aston Villa - Manchester Utd. V 1,89
159 Anaheim - Edmonton H 1,75
210 Everton - Chelsea V 1,7
156 Pittsburgh - NY Islanders H 1,65eredő odds: 35,07
Szerintetek?
-
englandfan
csendes tag
válasz Adrian1991 #5051 üzenetére
hokihoz érdemben csak a washingtonhoz tudok hozzászólni, ők valószínűleg nyernek (bár nem egy szelvényem ment el amerikai hokin)...
szerintem a mu és chelsea közül valamelyik nem fog nyerni, bár ne legyen igazam.
just stand your ground and fight. | TEREMCIPŐK ELADÓAK! http://tinyurl.com/teremcipokeladoak
-
Adrian1991
csendes tag
válasz englandfan #5052 üzenetére
Anaheim, Pittsburgh, Washington, nagyon jó csapatok... utóbbi kettőre mindíg lehet számítani, még nem hagytak cserben
-
ForRedGlory
félisten
válasz englandfan #5052 üzenetére
"szerintem a mu és chelsea közül valamelyik nem fog nyerni, bár ne legyen igazam."
Ha válogatni lehet, akkor inkább a Chelsea ne nyerjen már
-
Adrian1991
csendes tag
válasz ForRedGlory #5054 üzenetére
Te csak ne válogassál itt nekem ForRedGlory
-
englandfan
csendes tag
portsmouth otthon nem cicózik... 11 perc alatt 2 piros...
just stand your ground and fight. | TEREMCIPŐK ELADÓAK! http://tinyurl.com/teremcipokeladoak
-
englandfan
csendes tag
válasz englandfan #5056 üzenetére
eredmenyek.com-on úgy látszik sok volt az alkohol két pirosat írtak, miközben csak 1 volt...
-
fullextra
tag
TEVEZZ!!!
Man C. vezetés!!
Közben Fulham is!!
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
M City 1-0
Cardiff 1-0
Fulham 1-0
West Brom 1-0
Werder 1-0Felőlem elég is lenne az 1.félidő eredménye... csak maradjon az eredmény...
Szerk.: Fulham 2-0
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Na, csak a Fulham nyerjen, meg persze a többi is, hogy mindenki örüljön.
Sajna a Man City-ről már lemaradtam a fogadásnál, pont nem engedte a kötsög. Mindegy na, ne legyünk telhetetlenek... -
Adrian1991
csendes tag
jaja, én is azon röhögtem..
-
Boxer001
veterán
Fulham 2:0-ra vezet, zsír.
-
Boxer001
veterán
válasz ForRedGlory #5064 üzenetére
Te se vagy piskóta...
És duplán jó lehettem volna...de aki a "kicsit" nem becsüli... -
fullextra
tag
válasz ForRedGlory #5064 üzenetére
gyááá...
és én még aszittem, h ma nem lesz nyugodt estém!!redglory eddig te vagy az "atyaúristen"....
-
fullextra
tag
válasz ForRedGlory #5068 üzenetére
Direkt írtam, hogy EDDIG!!
Remélem, h úgy lesz!!
-
pohár
félisten
Nekem ezek kellenek:
Bremen - Wigan - Fulham - Sporting ( )
A további kérdéseket meglőzvén, azért tettem a Sportingot, mert a bajnokságban perpill 27 pontjuk van, holott a Benfica-nak 43, így 5 furduló alatt se tudná beérni az élbolyt a Sporting, ezért inkább a kupára mennek rá
De egy pirossal és 1-2nél nem ez látszik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
Hát a werder a szívbajt hozta rám...
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #5071 üzenetére
Szerinted a Sporting behúzza?
Még van egy félidő, lehet bármi, akár 10 emberrel isGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Manitou
veterán
Szerinetetek Fulham meglesz ?
2-0-nál rátettem egy nagyon komoly összeget 1.02-es szorzóval, ha nem jön be , akkor
nem is tudom mi lesz3:0
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #5075 üzenetére
Aha, gondoltam, én is szívem szerint a Benfica-ra tettem volna, de nekik tartani kell magukat a bajnokságban is, ezért tettem inkább a Sporting-ra
De azért remélem behúzza a Sporting
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Boxer001
veterán
válasz ForRedGlory #5077 üzenetére
Na, MC is megvan, gratula. (Zárójelbe megjegyezném, hogy: a picsába egyébként... )
-
Boxer001
veterán
válasz ForRedGlory #5080 üzenetére
Ebben az a durva, hogy a végén pont az maradt megtételre, amiben bizonytalan voltam. Az MC-t tutira vettem, hogy nyer otthon. Fulhamtól meg csak azért féltem, mert magyar is játszik benne. (Aki egyébként mostanában jól játszik, elismerem. )
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Gyerünk már Sporting, gggrr
Bazze Wigan bekapott egy gólt
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Boxer001 #5081 üzenetére
Na de én azért mondtam pár dolgot a meccs előtt. Lehet a végeredményt is 100%-osan eltalálom.
Ezt neked írtam 19:41-kor:
"Ebben 100%-ig biztos vagyok hogy nyer mind2 csapat, de érdekes a megérzésem, mert úgy érzem a Fulham simán nyer, a City pedig küszködve, de honi fogja a meccset."
Ezt meg fullextrának írtam 19:36-kor:
"Nyugodt estéd lesz. Vért fogsz izzadni, de a második félidő közepére mind2 hazai csapat tuti vezetni fog. Én úgy érzem, hogy a Man City rúg 1 gólt az első félidőben, aztán a 2.-ban is egyet, ezzel lerendezi a meccset, a Fulham meg kb. 3-0-ra vagy 3-1-re nyer..."
[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
nyertem
-
Buldozer99
senior tag
válasz ForRedGlory #5083 üzenetére
kár hogy csak ma jutottam el a bankba, nekem is jöttek volna akkor ezek, sebaj ami késik nem múlik
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #5085 üzenetére
Akkor bű nyállal...
Wigan X-elt, elment a 4 fogadásos szelóm
Segond, maradt holnapra egy elég esélyes[ Szerkesztve ]
-
fullextra
tag
válasz ForRedGlory #5000 üzenetére
És ezt is megmondtad!!!
-
giigz
veterán
Fullextra...ForRedGlory...
Gratulálok mindkettőtöknek, a mai nap megint durva volt...és mindenki másnak aki ma nyert...
-
Boxer001
veterán
válasz ForRedGlory #5083 üzenetére
Angolokkal tényleg jó barátságban vagy.
giigz
Nálam is jött ma némi apró.[ Szerkesztve ]
-
fullextra
tag
ma este nem akartam sokat izgulni...
special thx for redglory!
-
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #5093 üzenetére
Ó hogy rohadjatok meg
Én holnap megyek az MKB-ba számlát nyitni, feltolok rá 15k-t, aztán hadd menjen a buli
[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
válasz ForRedGlory #5093 üzenetére
ti betegek vagytok!
összeszedek valahogy 5k-t tippmixből megy egyből számlára, látom több az esély nyerni -
fullextra
tag
válasz ForRedGlory #5096 üzenetére
SZRT-t 3hét alatt kivégezzük, tönkretesszük...
-
Vandit.
addikt
Ma jó estét zártunk, de a werder miatt leizzadtam.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest