- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Skrillex02
csendes tag
válasz Skrillex02 #24249 üzenetére
Fújd le rohadj meg!!!:@:@
" Újabb egészségügyi probléma került napvilágra. Orvosok azt nyilatkozták, hogy a latex gumi sok embernél allergiás reakciókat okoz. Azt mondják, hogy duzzanatok keletkeznek tőle. Nos, mi ezzel a probléma? " :DDD
-
ricsi081
tag
Telorol vok, vki mondja meg plz h mit játsszotunk itthon moldova ellen.
Megpróbálok pár ezret visszahozni. -
-
törölt tag
Elbuktam a csajomat.
-
-
ricsi081
tag
válasz Skrillex02 #24254 üzenetére
Kösz.
Whited: mekkora bukód lett végül?
-
Skrillex02
csendes tag
-
havasa
aktív tag
Éreztem, h nyerünk, meg is akartam rakni 10k-val, de nem volt ma időm. Most letört vagyok egy kicsit. Bár még mindig jobb, mint aki a Svédekre rakott és vesztett pénzt.
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
Jarod1
addikt
nem hiszitek el, de Magyarokra is tettem, meg a Svédekre is igaz a magyarokra 250 et csak
a svédekre meg 4 rugót,,,Bakker nem kellenek ebbe a csapatba Szalai, Gera féle sztárok... -
NagyDave
tag
Kár, hogy egyesek a magyarok ellen tettek. Lett volna más ilyen szorzó is, mint, ami a svédekre volt és kb. be is jött. Nemhogy szurkolnánk a saját válogatottunknak és olyanra tennénk, ami biztos és ilyen szorzója van [pl. német hendivel, franciák, ilyenekre gondoltam] Ne vegyétek sértésnek, csak arra nagyobb esély volt szerintem. A svédek se nyerhetnek mindig, és pont most szakadt meg a sorozat, meg fejlődik a válogatott is, a svédek meg már néha meccs előtt zsebben érzik a győzelmet, csak ennyi
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...
-
ricsi081
tag
Majdnem egész mo. ujjong, mi meg itt sírunk.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz NagyDave #24263 üzenetére
Itt nem egyesek raktak ellenük hanem mindenki, engem meg nem befolyásol magyarok ellen teszek vagy nem. Plusz ha tudom játszik a teljes keret akkor lehet nem is rakom, de így hogy a fél csapat hiányzott, a Svédeknél meg minden rendben volt így olyan simának gondoltam hogy le se tudnám ide írni...
-
NagyDave
tag
válasz B-L-A-C-K #24266 üzenetére
Én pl. nem raktam a svédekre, fontolgattam, hogy a magyarokra, de azt külön szelvényen és akkor egy ezrest nyerek. Meg mostanában nem játszottam hétfő óta, majd talán holnap. De sikeresebb volt a csapatnak ez a fele.Majd máskor sikerül más meccsen
Már csak a Barca-ra éri meg fogadni tutira.[ Szerkesztve ]
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz NagyDave #24267 üzenetére
Régebben ugyan ez volt Juve - Milán meccsen Juventusból hiányzott a fél csapat csak elfelejtették levenni a szorzót 2.85x volt a Millánnak, arra 30 ezret toltam is és simán is nyert azt hiszem 3-0 ra. Azóta nem raktam ilyet mert nem láttam semmi ilyen tuti 1 meccsest aminek 1.5 felett volt az oddsa csak most ezt. Igaz ezt 10-el raktam de tényleg nagyon simára vettem hogy nyernek!
-
whited
addikt
-
Djsaba
senior tag
Na hát végülis ez a szelóm is bejött volna, kár érte hogy nem tudtam megrakni..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Djsaba #24272 üzenetére
Ja a másik meg ezt írtad lentebb: "Örülök hogy nem tudtam ma megrakni a foci meccseket" Ebből az jön le hogy elment volna, de ezek után meg beírod hogy: "Na hát végülis ez a szelóm is bejött volna, kár érte hogy nem tudtam megrakni.."
Tudom már megint basztatlak, de egyre jobban megviccelsz, máskor ha megint kamuzol nézd meg előtte mit írsz..
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
Mára tipp
A. Thorkildsen (H) vagy más (V) nyeri a gerelyhajítást 1.17 --- 3.40 V! -
giigz
veterán
Raktam egy szelot, majd jelentkezem
-
NyxNyxNyx
addikt
2011.09.11. @ 22:15 ==> San Diego Chargers – Minnesota Vikings
V-be 4 feletti a szorzó. Tavaly elég rossz volt a Vikings, de most szerintem jók lesznek.
Vélemény?"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Jarod1
addikt
csehek skótok ellen vajon nyernek?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest