- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Aktív témák
-
vikvuk
senior tag
valaki majd foglalja össze milyen hihetetlen dolgok történtek
A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
törölt tag
Hülye Rangers... 2. piros
-
B-L-A-C-K
titán
Na ahogy nézem 6/6 megy el...
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #22933 üzenetére
Legalabb a tuti jott, igy csak -300 ft.
De viszont teljesen logikus, hogy az otthoni terepen b@alfaszoskodo Bryne (8/2-2-3) most porig alazta az idegenben jol szereplo (7/3-4-0) es elso helyen levo Ranheim-ot. Es kb. a tobbi 3 meccs is hasonlo.
Most mar fontolgatom a penzfeldobasos modszert, lehet azzal nagyobb talalati aranyom lenne...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sagesz93
addikt
Ma fentvoltam Pesten aztán hazafele a keletibe láttam egy lottozot, bementem megnéztem mik vannak mára, kinéztem az újságból gyorsba 4 meccset (vaslui félidő x, Zürich jut tovább, graz és wisla győzelem), csodák csodájára bejött ezért már érdemes volt pestre menni
300>2k -
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #22960 üzenetére
Marmint ugy ertem, hogy ennyit azert csak nem szamit a hazai palya.
Raadasul meg nehany meccsnel meg a szorzok is megegyeztek majdnem anno.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz janos1988 #22961 üzenetére
Dehogynem sokat számít a hazai pálya, meg a csapatok között nem eget verő a különbség...
Na most nézem nekem a peres szelómon Hjk (0-1) ből volt hendibe hogy nyer, és az így majdnem jött, de most nézem a házi csapat 90. perc hosszabbításban lőtt egy gólt szóval az is elment. Ilyen is rég volt, csontoltam 6/6 ment el...
Valaki nyert sagesz93-on kívül?
[ Szerkesztve ]
-
vikvuk
senior tag
VILÁG: Barátságos válogatott-mérkőzés
10:00 Vége India U19 0 - 2 Benfica U19 wtf?A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
janos1988
addikt
Na igy lefekves elott par tipp holnapra, kicsit beteg de bejohet (jo szorzok).
003, 004, 007, 013, 015, 017, 027, 019 - Ezek mind H-ba mehetnek kombiba.
-
B-L-A-C-K
titán
Nézegetem/tanulmányozom a holnapi EL-selejtezőket, és egyet nem értek: Mladá Boleslav - AEK Larnaka V 4,55x ennek miért ilyen magas az oddsa ha előző meccsen 3-0 ra nyert?
Ha valaki tudja leírhatná...
-
vikvuk
senior tag
gondolom lincselés lenne otthon, ha mégcsak nem is próbálkoznának, de megvannak a továbbjutók
[ Szerkesztve ]
A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #22972 üzenetére
Ha egy csapat az odavágón nyer pl. 4-0-ra, akkor valószínűleg nem fogja érdekelni az idegenbeli meccs, akár ki is kaphatnak, a jobb játékosokat meg pihentethetik egy fordulóval későbbre.
A szorzók ezek alapján egyértelműen ezért ilyen magasak. Kíváncsi vagyok a meccsek eredményeire, de szerintem abból a 3 meccsből az is csoda lenne, ha 1 vendég győzelem születne. Bár ilyen 5x szorzóért még nem is rossz.
-
B-L-A-C-K
titán
Pfff mekkora gólokat vertek már...
[ Szerkesztve ]
-
-
Vandit.
addikt
Ehhez mit szóltok?
17 Hajduk Split -Stoke D 3,00
34 Jablonec - AZ Alkmaar D 3,10
15 Senica - Salzburg V 2,05
32 Westerlo - Young Boys V 2,31
27 Thun - Palermo V 2,06
30 Vaduz - Hapoel TA H 3,05Eredő odds: 661,30244
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
B-L-A-C-K
titán
Na jól van gyerekek, megint vicc lesz az egész nap már érzem, egy kamit ellövök, meg egy kis téthozot...
Kami:
8 Sligo - Vorszkla Poltava H 2,44
52 Start - Molde V 2,05
9 Bröndby - Ried V 4,75
46 FK Sarajevo (BIH) - Sparta Praha V 1,80
27 Thun - Palermo H 2,90
34 Jablonec - AZ Alkmaar V 2,08
30 Vaduz - Hapoel TA V 2,005/7 100Ft-al sorja!
Téthozó:
42 Hearts - Paks H 1,44
20 Helsingborg - Bnei Yehuda TA H 1,47
52 Start - Molde V 2,05
8 Sligo - Vorszkla Poltava H 2,44Erre megy egy 300Ft-os, többet nem ér...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #22993 üzenetére
8 Sligo - Vorszkla Poltava H 2,44
15 Senica - Salzburg V 1,92
20 Helsingborg - Bnei Yehuda TA H 1,47
28 Thun (H) vagy Palermo (V) jut tovább V 1,81
1 J. Isner - J. Blake H 1,55
52 Start - Molde H 2,95Eredő odds: 56,99551
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 17100 Ftez se rossz
6/5,6/4-be jó lehet
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
Srácok!
Írjatok már pár meccset amit X-re éreztek. Aztán összedobhatnánk valami jó kis X-es szelvényt is.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
B-L-A-C-K
titán
Véleményem szerint!
8 Sligo - Vorszkla Poltava H No komment nyer!
15 Senica - Salzburg V 1,92 Elvileg jönnie kéne de én ezt nem érzem, otthon is éppen hogy nyerni tudtak.
20 Helsingborg - Bnei Yehuda TA H 1,47 Itt bármi lehet.
28 Thun (H) vagy Palermo (V) jut tovább V 1,81 Thun jó formában van, vezeti a bajnokságot is 3 meccs után, Palermoból elvittek pár jó játékost, szerintem ha ifegenbe Thun 2-2 játszott most behúzza.
1 J. Isner - J. Blake H 1,55 Passzolom, utánuk sem néztem.
52 Start - Molde H 2,95. Ezt miből gondolod hogy H? Molde első, Stars utolsó, 17 ből 4-et tudott nyerni a Stars, elvileg sima V!staker: Ez egy kami szeló, szerintem 3 esélyes teljesen, 4x-es felett oddsbe meg megérte peresbe berakni...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs