- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz Manitou #2103 üzenetére
Nem bazzeg, pedig megírtam neked őket, hogy tutik, de nem raktam bele, csak egy másik szelvényemhez, pedig nagyot lehetett volna szakítani. Igaz még nincsenek lejátszva.
Nézd meg, Gent már 4-et vágot szerencsétleneknek.
Na, gyerünk Arsenal&Manchester!
3:0 a Rangersnek, szééép.
Ez az, betaláltak az Ágyúsok![ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Na, MU betalált.
Mi van ma itt? Csupa jó meccs és magamban beszélgetek
Arsenal 2:0-ra vezet.
MU 2:0[ Szerkesztve ]
-
Buldozer99
senior tag
remek, minden meccs jótt volna úgynézki, erre 1órával előbb bezárt a lottózó csak azt nem tudom hogy miért...
2-0 a mu is, jóvan minden meccs jött volna...
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
-
panel
aktív tag
azt mondtam tegnap hogy jégkorongot sose... erre tettem ma a mixen és persze hogy egy jégkorong meccs viszi el...
gent, anderlecht, mu, rangers, hearts jött
wolfsburg, berlin jégkorong jöttek
düsseldorf elvitte.....23-as odds volt...
-
B-L-A-C-K
titán
Na nekem is bejött a mai nap...
Kortrijk - FC Bruges V
Roeselare - Gent V
Mechelen - Charleroi H
Rangers - Dundee Utd. H -
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #2120 üzenetére
Nekem 27-én jött be az élet
192 Pardubice - Brno H 1.45 2-1
166 FC Bruges - Cercle Bruges H 1.45 2-1
170 Germinal Beerschot - Genk H 1.81 1-0
84 Liverpool - Wolverhampton H 1.28 2-0
242 Arsenal - Aston Villa H 1.70 3-0
245 Hull City - Manchester Utd. V 1.40 1-3
239 Hibernian - Rangers V 1.83 1-4Eredő odds: 21.21547
Tét: 600 FtBő 12700ft, eheh
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz ForRedGlory #2122 üzenetére
Köszike
Hát feltoltam volna rá 10ezret simán, ha havonta keresnék 200k-tA hokimeccs így is épphogy bejött (Pazdoblice vagy miazisten )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ForRedGlory #2120 üzenetére
Á ezt sajna kicsivel raktam, aprópénz...
Neked mostanába jött valami komoly? (nem figyeltem...)
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz ForRedGlory #2118 üzenetére
Nem vagyok én olyan. Innentől már nem lesznek nagy gondok, csak muszáj volt valami alapot szerezni...
-
GGGBR
tag
na úgy kezdődjön az új év a szombat-vasárnapi F.A. kupa fordulóval, ahogy a tegnapi P.L. fordulóval véget ért...
I LOVE THIS GAME
-
szilchi
őstag
Bolton v Lincoln H
Everton v Carlisle H
Fulham v Swindon H
Middlesbrough v Manchester City Vodds 2.76
Stoke v York H
Tottenham v Peterborough H
Reading v Liverpool V
Aston Villa v Blackburn Hodds 3.01
Manchester United v Leeds H
Chelsea v Watford H
West Ham v Arsenal V
Tranmere v Wolverhampton Vodds 3.97
Tippjeim szombatra/vasárnapra,remélem a srácok nem néznek túl mélyen a pohár aljára szilveszterkor.Bár van egy rossz érzésem,hogy megismétlődhetnek a karácsonykor megtapasztalt rossz eredmények.
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Manitou
veterán
válasz B-L-A-C-K #2119 üzenetére
Én meg a bruge meccset nem is vettem észre pedig beleraktam volna 6. meccsnek a tegnapi kombóba, asszem több mint 9x-es szorzó lett volna a kb 5 helyett, és nyertem is volna így "csak" 5x szorzóval egy 20-as volt a tiszta nyeremény + live fogadással a bruges meccsen hoztam egy kicsit azért még.
[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
Oh,most látom lesz Primera division is szombaton,ide is pár tipp
Barcelona v Villarreal H
Valencia v Espanyol H
Osasuna v Real Madrid Vodds 2.64
Getafe v Valladolid H
Zaragoza v Deportivo La Coruna V
Gijon v Malaga Hodds 9.15
Itt érdekes,hogy bár a Depor 6. és a Zaragoza a 19.,mégis H és V egyaránt 2.55-ös szorzó.Reméljük nem azért mert lebeszélt meccs...Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
GGGBR
tag
egy angol-spanyol mix:
Manchester United v Leeds H
Chelsea v Watford H
Barcelona v Villarreal H
Osasuna v Real Madrid V
Tottenham v Peterborough H
Reading v Liverpool V
Middlesbrough v Manchester City VI LOVE THIS GAME
-
Vandit.
addikt
Na megraktam a jó kis hokit.
Svéd, Kanada, Orosz, Szlovák U20.szilchi: Az a Depor meccs nagyon X-es szagú.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
fullextra
tag
szombat, vasárnapra valami kis oddszos, amit érdemes megrakni nagyobb összeggel??
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #2144 üzenetére
Ááá isten ments a bajtól
Vandit... köszi, így már felfogtam én is
Azt mondod behúzza a Sevilla?[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Azt-azt.
Megteszem én is. Az atletico erősen X-es csapat, a legutóbbi két meccsüket is a Sevilla nyerte és jobb formában is vannak most.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #2146 üzenetére
Akkor biza Sevilla is meg lesz rakva
Egy ezressel megtolom, bő 7-es a szorzó azokkal amikkel te is akarsz játszaniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
giigz
veterán
Ez a hétvége durva lesz...
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest