- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killerlaca
senior tag
válasz kocsisdavid5 #2750 üzenetére
őőőőőő hát azt nem raktam fel.
Miért kell az?És merre találom?Köszi
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
kocsisdavid5
aktív tag
válasz Killerlaca #2751 üzenetére
A telefon belsö tárhelye az sd kártyád lesz, így több belsö helyed lesz
-
kocsisdavid5
aktív tag
-
Killerlaca
senior tag
válasz kocsisdavid5 #2753 üzenetére
Régi 4.2 es ROM-on.
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
kocsisdavid5
aktív tag
válasz Killerlaca #2754 üzenetére
De msb rom? Mert azokban alapból benne van ez a memória felcserélés
[ Szerkesztve ]
-
kocsisdavid5
aktív tag
-
Killerlaca
senior tag
Visszaállítottam az SMS-eket ,de csak az emberek nevei vannak ha rámegyek akkor nem latom az üzeneteket magukat. Tehát ilyen üres mappákat csinált az adott illető nevével vagy tel számával.
Ez hiba vagy valamit be kell állítani hogy jól mutassa.Az appokat mostanáig sem sikerült visszanyernem..sajna
-
105kacsa
őstag
válasz Killerlaca #2757 üzenetére
Nekem volt külön mentésem(átnevezve) a 4.2 MIUI és a 4.2-es MSB-ről is(amig az egyiket visszaállítottam addig a másik mentést átneveztem) gond nélkül mindent visszarakott a mybackup a 4.4 MSB-re
,,A KitKat megjelenése óta a gyári üzenetkezelő alkalmazás szerepét is átvette, egységes felületen mutatva a Hangouts-üzeneteket és az SMS-eket" ez nem kavar neked be?ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Killerlaca
senior tag
válasz 105kacsa #2758 üzenetére
Azt írja visszaállított 265 üzenetet de csak azt latom, hogy kitől jött rányomok és nincs benne semmi csak írni tudnék új üzenetet.
A mybackup meg érdekes mert az adatokat megtalálta, de az appokat+adatai mentést nem talalja. Fájlkezelőben én látom az apk-kat és a hozzájuk tartozó zipp fált ami az adatokat tartalmazza. Az appot telepíteni is tudom, de mit csinálok az adataival. Nem lehet bemásolni valahova kézzel, h jó legyen?
Ja még valami csengő és értesítő hangokat miért nem látja mint a régi android?
[ Szerkesztve ]
-
105kacsa
őstag
válasz ricsidealer #2760 üzenetére
MIUI-n mentés- átnevezés, 4.2 mentés- átnevezés(elég pl. egy +1-es). Vissza állításkor nevezed vissza ,
de cwm mentésből is ki lehet szedni az apk.katZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Killerlaca
senior tag
csengő és értesítési hangokat hogyan tudok hozzáadni mert nem látja azokat amiket a régi látott.
-
kocsisdavid5
aktív tag
válasz Killerlaca #2762 üzenetére
Ha rányomsz a more ringtones-re akkor ott kitudod választani
-
Killerlaca
senior tag
válasz kocsisdavid5 #2763 üzenetére
Hát nekem nem jelennek meg ott...hova kell rakni a hang fájlokat?
A képernyő lezárás effektet ki lehet kapcsolni valahol?
[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
válasz Killerlaca #2764 üzenetére
A hangokat sikerül a media mappába kellet rakni..
AZ észre vettétek, hogy az értesítési led most már elég erősen világít?
[ Szerkesztve ]
-
carcaca
csendes tag
Hi, rom from 105kcasa is better than the 2 versions of region, it runs very well.
i made some theme in systemui and every time i flash a zip in recovery i had to fix permisssions of root.
Every boot i need to make aplication permission again.
I noticed that line "ro.bird.definstalloc=2" in build.prop. I think that line defines where apk will install. If you chose 2 like that line all apk must install in sd card. I tried to change to "0" to install directlly in internal memory but no changes, same problem in losing some definitions after reboot.
if you don´t like that big and ugly 3G and G signal i tell you how to change that. -
carcaca
csendes tag
válasz Killerlaca #2767 üzenetére
Of course.
Simply replace this files in SystemUi/res/drawable-xhdpihttps://drive.google.com/folderview?id=0B0WN4S9HrgoYZk1TazNnUHZoQTA&usp=sharing
-
carcaca
csendes tag
válasz Killerlaca #2769 üzenetére
In System/priv-app
-
carcaca
csendes tag
válasz Killerlaca #2774 üzenetére
SystemUi is not a folder, is an apk.
Open rom with 7zip. Go to System/priv_app/SystemUi/res/drawable-xhdpi and put this files there -
Killerlaca
senior tag
A játékoknak nem lehet külön hangerőt állítani? Jól vettem észre mert ez akkor nagy baj...
-
Killerlaca
senior tag
- Facebook-nál nem jelez az értesítési led.
- Vibert még nem néztem, de akkor lehet annál se jelez
- Nem lehet külön hangot állítani a médiának.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
törölt tag
Ne tudja valaki, hogy kell beállítani a gyári KK laucherben,hogy ne scrollozza a háttérképet?
[link][ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
válasz #18193920 #2779 üzenetére
Neked van külön hang a médiának?
Lightmanager programmal sikerült beállítanom most már jelez a LED Facebook,messenger esetén is.
Elég erős a fénye így már használható szerintem.
A fogyasztása meg majd kiderül ha már nem nyomkodom ennyit.Még a média hangerejének külön állíthatósága hiányzik. Lehet valami progival ezt is meg lehet oldani vagy gravity boxal.
Próbáltátok telepíteni nem fog meg halni a teló tőle? Nincs kedvem újra rakni ezért nem mertem telepíteni.
-
törölt tag
válasz Killerlaca #2780 üzenetére
Nem használom még a 4.4-et, próbáltam már, de várok az igazi officialra.
Hátha lesz egy tiszta gyári verzió.
A csengő és egyéb hangokat bele szoktam tenni a romba még felrakás előtt, így mindig benne vannak amiket használok..
A GBox szerintem legalább annyira veszélyes mint a "klínermaszter", nem szeretem és nem is használom egyiket sem.[ Szerkesztve ]
-
105kacsa
őstag
válasz #18193920 #2781 üzenetére
GravityBox 5 telefon használtam, szerintem ha aszt mondom több mint 100 különböző android kiadású JB KK verziókon CM és ezek változatai(Motorolákon van legalább 20 féle ) gyári rootolt romokon stb akkor keveset mondok.Szoval soha semmi gondom nem volt.Ha van gyári rom akkor nagy para nem lehet(T11 van gyári 4.2 NEM recoveryből FELRAKHATÓ)persze mindig legyen mentésed(cwm és egyéb Titanium ,Maybackup stb)
Kibővített hangerőpanel nagy G eltüntetése (Smart Wake ez most itt nem lényeg Olaszországba szeretettel)
[ja nem csak neked mrfrakk]ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
törölt tag
válasz 105kacsa #2782 üzenetére
Az én kérdésemre ez nem ad választ.
"Ne tudja valaki, hogy kell beállítani a gyári KK laucherben,hogy ne scrollozza a háttérképet?"
Engem nem szükséges meggyőzni, hogy milyen szuper app a GB, inkább mondjátok azt
"-nem tudom megoldani"
Eddig is elvoltam nélküle, ezután sem tervezem a használatát. -
törölt tag
Friss rom, orosz barátainktól.
Nik Rom Project Kit Kat Service Pack 1 (20.10.2014)
T100 port
Bővebb információ:[link][ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
válasz 105kacsa #2782 üzenetére
"Kibővített hangerőpanel nagy G eltüntetése (Smart Wake ez most itt nem lényeg Olaszországba szeretettel)"
Ezt nem értem. Nekem ezek a lényegesek most. Szóval a nyugodtan telepítsem a keretrendszert+GB-ot?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #18193920 #2787 üzenetére
Azaz itt, ez a jó link:
[Nik Rom Project Kit Kat Service Pack 1 (20.10.2014)](Közben belelestem a MIUI-ba van benne magyar nyelv)
[ Szerkesztve ]
-
sarasam
újonc
Hello everyone, my first post !!
I write from Italy.I have a THL t11 with KK v2 (needrom region98)
I read your post about changing the 3G indicator. I tried and succeeded.
I installed white_bat.zip (1.46 Мb)
I still have the wi-fi and the indicator field in blue. How do I edit them so that everything turns out to be white?
thanks[ Szerkesztve ]
-
105kacsa
őstag
Ha gondod van a Titanium Backup visszaállítással: vedd ki a pipát a Névcsatolás szétválasztástól. Szintén ez miatt nem látja a Total Commander app sem az sd kártyát (habár itt még nem került szóba a TC de nekem ez a kedvenc rootolt fájlkezelőm)Blogomban is benne az info, valamint az első hsz. is frissítve lett
Killerlaca talán neked volt ilyen visszaállítós problémád[ Szerkesztve ]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
válasz #18193920 #2792 üzenetére
,,A háttérkép fixálására" nem értem beállítok egy egyéni háttérképet és az marad kikapcsolás után is fixen
,,supersu bináris frissítés figyelmeztetésének letiltására " nem értem november 28 frissítették ami az alapban benne van az 2 verzióval ezelőtti tehát frissíted újraindítod majd utána megint feldob egy frissítést frissíted újraindítod és utána nem dob figyelmeztetést.Hol itt a problem?
Ami probléma a rázásra történő ébresztés elvetés már megoldva(igaz egyenlőre egy Third party apps)
Autómata fényerőszabályzás, van két ötletem rá, remélem ez sem lesz gond.
Szóval szerintem giga szuper jó a 4.4 wifi gps szinte tökéletes.Nem gondoltam volna, deZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
törölt tag
válasz 105kacsa #2793 üzenetére
Még nem használom a 4.4-et, mert nem érett meg rá.
Egyik sem tökéletes és rosszabbra nem váltok.
-A főképernyőn nekem nincsenek ikonok, nálad az MSB-s képeken a camera és a music ott van.
HA azt a két ikont áthúzod a jobb oldali panelra a kezdőképernyő mellettire, átáll a launcher és ahhoz a képernyőhöz állítja be a háttérképet, tehát oldalra csúszik.
Én azt szeretném, hogy ne scrollozza a háttérképek, hanem fixen maradjon és akár minden oldalon mindig azt lássam. A 4.2.2 -nél nem volt ilyen gond, volt 3 képernyő a középső a középső volt és amit beállítottál az ott is maradt.
Itt van egy trükk, hogy a háttérkép beállításainál ne így rakd be a képet:[link]
Hanem így és akkor teszi középre:[link]
-Még nem frissítettem a supersut, de gondoltam valahogy ki lehet kapcsolni, hogy ne dumáljon minden indulásnál.
Nekem általában jó úgy ahogy van minek minden appot állandóan frissítgetni.
A playt sem használom akkor meg minek frissítsem?
Tehát valami ilyesmi lenne a probléma.(a wifi és a gps eddig is tökéletes volt)
[ Szerkesztve ]
-
105kacsa
őstag
válasz #18193920 #2794 üzenetére
erre gondolsz?
Gps sokat használom naviként érezhető hogy köreket ver bármelyik 4.2-re
Wifi ahol eddig nem is látott jelet(melóhely szemben lévő épületből jött a jel,amint azóta egy wifi bridge-el változtattam és így van jel)most ott is simán van jelZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
válasz #18193920 #2796 üzenetére
Launcher3 a gyári, amiről sok jót nem olvastam még a referencia modell Nexus telefonokon(és más telóknál sem)
MSB rom verziókban 2012 óta gyakorlatilag mindig Apex van.Kipróbáltam rengeteget de ez a leggyorsabb,legjobban variálható stb... Sokan a Novát preferálják( abból csak a fizetős jó az meg warez) de fele annyit sem tudZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
törölt tag
válasz 105kacsa #2798 üzenetére
Apexet vagy Novát használhatnék 4.2-n is, "egyéb" megoldást én is tudtam volna.
Akkor a kérdésemre egyelőre nincs válasz.
Csak jó lenne egy normális gyári 4.4.2.
Ezek az összevissza színű ikonok és összetákolt rendszer nekem még nem megfelelő.
Nagyon vártam, de úgy néz ki "még" maradok a 4.2.2-nél.
A GPS jó, a wifi is jó.
Az ikonok legalább egyformán kékek, és a háttérkép a helyén marad.[ Szerkesztve ]
-
a lentebb linkelt miui-t proszalta vki? mennyire stabil, gyors?
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App