- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargaroli
csendes tag
Valakinek van problémája a telefon vakujával? Én bármit csinálok vele nem akar bekapcsolni nagyon ritkán egyszer bekapcsol de utána megint semmi. Valaki tudja mi lehet a baja esetleg valakinek van alkatrésze?
Roli
-
ricsidealer
tag
Holnaptól lehet leszedni a 3 betűs navot SzülinApp néven ,ingyen, 10 napon keresztül
[ Szerkesztve ]
Nokia 6.1
-
fcsabika1
tag
Eladó a T11-em, tökéletes állapotban, akit érdekel írjon privátot.
-
105kacsa
őstag
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
RunnyJuggler
aktív tag
Látom, hogy a miui-t hasunálják sokan és meg is vannak vele elégedve. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire szabható annak a külseje? Teljesen alap android külsőt szeretnék, nem akarok semmi csicsát.
Most egy 4.4 rom van rajta (azelőtt 4.2.2 volt rajta gyárilag), és mostanra lassult be egy kicsit a telefon, hogy újra kéne raknom. Ha törlöm cwm-ből a cache-eket az elég, hogy tényleg mindent gyárilag visszaállítson? Hogyan érdemes teljesen "szűz" állapotba helyezni a telefont?
-
105kacsa
őstag
válasz RunnyJuggler #3556 üzenetére
Új ROM telepítése : (Összefoglalóban is le van írva)
Telefon bekapcsolása recovery módban
1) Válasszuk ki a következő menüpontot, majd nyomjunk rá "yes"-t: Wipe Data/Factory Reset
2) Válasszuk ki a következő menüpontot, majd nyomjunk rá "yes"-t: Wipe Cache Partition
3) Válasszuk ki a következő menüpontot (az advanced menüben van!), majd nyomjunk rá "yes"-t: Wipe Dalvik Cache
4) Utána Install zip from sdcard -> choose zip from sdcard - itt kiválasztod a rom-ot pl...........
Ha biztosra akarsz menni akkor mentés után sd és belső tárhely format (telefonnal)és csak azt rakod vissza ami kell!! Macerás meg legalább 10 percig tart meg nincs rá idő meg stb (elég sok teló megfordul a kezemben és sok telónál volt a megoldás ez)
De ezt most írom le 1001*re
2. ,,Az lenne a kérdésem, hogy mennyire szabható annak a külseje?" Komolyan kérdezed?
Nem kicsit, nagyon testreszabhatóZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Bojtor Peti
tag
Mai nap már többször is kikapcsolt a telefon magától. Akksi majdnem tele van. Mitől lehet? Szarakszik az akku? Vagy valami más?
-
Bojtor Peti
tag
válasz Bojtor Peti #3558 üzenetére
Bekapcsolni csak akku levétel után tudtam.
-
RunnyJuggler
aktív tag
-
ricsidealer
tag
válasz RunnyJuggler #3560 üzenetére
akkor most MIUIt akarod vagy csak egy teljes WIPE-ot ? ha egy teljes törlést azt a beállítások menüből is meg tudod csinálni
Nokia 6.1
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz ricsidealer #3561 üzenetére
Függetlenül írtam a kettőt egymástól. Direkt két bekezdésbe.
Egyelőre csak egy teljes wipe-ot szeretnék, de a beállítások menüben nem törli a maradék fájlokat, amiket az alkalmazások hagynak.
-
vargaroli
csendes tag
Valakinek nincsen rossz telója amit bontana egy alkatrész kellene belőle. Vagy esetleg az egész telefon ha bontásra vár.
Roli
-
105kacsa
őstag
válasz RunnyJuggler #3562 üzenetére
Ezért írtam az sd kari és a belső tárhely formatot
thl T11\SD-kártya\Android\data vagy obb vagy Telefon-memória\Android\data és obb
meg amúgy itt-ott szerte szét fogsz találni olyan mappát adatot ami nem kell - takarításZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Sziasztok, nekem a thl t11 usb csatlakozója teljesen meghalt, ezért megy vissza kínába.
-
Bojtor Peti
tag
Üdv!
Teló kisebb ütögetésre kikapcsol. Szerintem azért ,mert pár napja elejtettem és valami elmozdult benne,vagy valamelyik forrasztás megrepedt.
Úgy gondoltam piacra dobom, ha valakit érdekel.ELADÓ!!
Más baja nincs. Megkímélt, karcmentes, fekete színű.
A földet érés után sem lett külsérelmi nyoma, kijelző is karcmentes.
Minden tartozéka meg van.
Build szám 2014.03.26.
Aki ért hozzá szerintem meg tudja csinálni.
Ár. 30eft.
Akit érdekel privátba üzenjen.[ Szerkesztve ]
-
Bojtor Peti
tag
válasz Bojtor Peti #3566 üzenetére
Leárazom!! Legjobb ajánlatért eladó. Szerintem alap lap hibás. Valami elrepedt benne. Akksi is jó.
-
105kacsa
őstag
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
vargaroli
csendes tag
-
stagabi
csendes tag
Sziasztok!
Ma sikeresen leejtettem a t11 emet.
Sérült a kijelző és az egyik alsó sarkán a müanyag keret. Tökéletesen működik, gyári állapotban van. Ha valakit érdekel írjon.Csak Alcatel: 985,990,995,Idol Ultra...
-
myk74
senior tag
T11 KK Material romot használ valaki?
Minden nagyon tetszik, de van egy számomra idegesítő dolog benne. Amikor lezárom a kijelzőt, az nagyon nem tetszik ahogyan csinálja.Meg lehet ezt változtatni valahogyan hogy csak simán elsötétüljön a kijelző?Nincs kéz Nincs csoki!
-
myk74
senior tag
-
105kacsa
őstag
Pedig jó.Sok emberkét az zavar hogy nincs külön app drawer (alkalmazáslista) de ha raksz fel egy Lunchert (Apex amit én preparálok), de a Nova az elterjedtebb (amit a mai napig nem értek miééééért) akkor az is lesz.
De szerintem az alap Miui ami benne van bőven jó plusz Luncher nélkül isZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
myk74
senior tag
-
törölt tag
preparál: kikészít, kitöm
preferál: előnyben részesít[ Szerkesztve ]
-
carcaca
csendes tag
I friends, i really don't understand the pollicy of THL.
THL releases android 5.0 to THL T6 official.
-
myk74
senior tag
Ha jól gondolom, nem igazán lesz hivatalos lollink!
Nincs kéz Nincs csoki!
-
RunnyJuggler
aktív tag
A 4.4-es gyari rendszer van fent es valami gond van a widgetekkel. Hiaba toltok le parat, egyszeruen nem jelenik meg, mint vasztasi lehetoseg, hogy kirakjam a kezdolapra. Mitol lehet? A gyari widgetek mennem.
-
kobra2
tag
válasz RunnyJuggler #3588 üzenetére
Át kell rakni őket a belső memóriába, csak akkor lesznek widgetek (beállítások - alkalmazások - alkalmazás kiválasztása - áthelyezés ide: belső memória).
-
zörgö
tag
szep napot mindenkinek!
segitseget szeretnek kerni a kovetkezokben!van egy thl w100s es telefon amivel a kovetkezo tortent : csatlakoztatva van a wifihez ,jelzi a kapcsolatot az ikon de sajnos megsincs csatlakozas....
amiket elvegeztem a javulas remenyeben...
ujra inditottam a rutert es a telefont is tobbszor csatlakoztam a nethez de sajnos semmi valtozas...
net van mivel tobb eszkozon is hibatlanul jon ...
mit tudok tenni? -
105kacsa
őstag
heti friss
magyar részről a legfontosabb: a legfrissebb magyar nyelvi fájlok a fordításban
Valamint ez is jól működik (jövő7-en a needromon)ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
válasz vargaroli #3595 üzenetére
Habár az AnTuTu és egyébb Benchmark progik lollipop-nak 5.01 látják de valójában csak 4.4
Olyan mint ha, aki nem ért hozzá annak az is (látványra)
thl T6S re a One miatt (MTK6582) kijött az 5.0 ott próbáltam(érdekes OTA frissítéskén jött, ami inkább tűnik házi főzött romnak a többi OTA frissítéshez képest) , meg Sony és Samu telókon is.
A legtöbb fórumban (ahol megkapták hivatalosan)szidják egyik ismerősöm szintén egy S5 Samun már megkért hogy 4.4 rakjak vissza.
Szóval az 5.0, 5.01-ben van hiba bőven, elég csak a Nexus vagy Moto X fórumokba beleolvasni.
De ne ragadjunk le KK a lollipop sokkal jobb lesz (akinek lesz)
Hivatalosan MTK6592-re nem hiszem hogy lesz valaha mivel az MTK nem fog kiadni ezekre a régi verziókra lollipopot (de cáfoljon gyorsan meg valaki ha tud ere a soc-ra 5-ös androidot)ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
válasz #45553408 #3597 üzenetére
Stk1.apk-t kiszeded valamelyik verzióból és bemásolod rootolt fáj kezelővel (TC) a system/app mappába, jogosultságokat 644 beállítod és újraindítod.
Vagy készítesz egy update.zipet amit recoveryből is fel lehet rakni.
Vagy ADB módban pc keresztül bemásold az előbb írt helyre és restartZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest